Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

CLARINS Gentle Foaming Cleanser Normal Skin 125 ml

Zobraziť katalóg
CLARINS Gentle Foaming Cleanser Normal Skin 125 ml
Čistiaca pena – pre ženy, 125 ml, typ pleti – normálna, zmiešaná a všetky typy - 159,92 €/1 l
Kód:  KSPL0827b Produktové číslo:  3380810205190
CLARINS Gentle Foaming Cleanser Normal Skin 125 ml Predaj skončil

CLARINS Gentle Foaming Cleanser Normal Skin 125 ml

Čistiaca pena Clarins Gentle Foaming Cleanser je pena určená pre zmiešanú až normálnu pleť. Ľahko sa oplachuje a chráni pokožku pred účinkami tvrdej vody. Táto jemná pena je rovnako účinná ako mydlo, ale výrazne vhodnejšia pre zmiešanú a normálnu pleť, ktorá tiež potrebuje vyčistiť od nečistôt, ktoré sa na nej počas dňa nazbierali, ale zároveň sa nesmie zanášať mastnými prípravkami, ktoré by upchávali póry. Preto použite túto čistiacu penu pre perfektný výsledok v starostlivosti o zmiešanú a normálnu pleť.


Polymnia zachováva rovnováhu vlhkosti pokožky.
Výťažky z bavlny zmäkčujú.

Typ pleti:
Pre zmiešanú a normálnu pleť

Použitie:
Malé množstvo peny naneste do dlane a končekmi prstov jemne masírujte celú tvár ľahkými, krúživými pohybmi. Vyhnite sa okoliu očí. Dôkladne opláchnite studenou vodu. Používajte ráno a vo večerných hodinách.

Objem:
125 ml

Zloženie:

Aqua/Water/Eua, Cetearyl Alcohol,Sodium Stearoyl Glutamate, Glycol Distearate, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Laureth Sulfate, Hectorite, Sodium Cocoyl Glutamate, Dipropylene Glycol, Parfum/Fragrance, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phenoxyisopropanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Panthenol, Xanthan Gum, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Disodium Edta, Lecithin, Palmitoyl Myristol Serinate, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Extract, Gypsophila Paniculata Root Extract, Potassium Sorbate, Methylchloroisothiazolinone, Tocopherol, methylisothiazolinone, Caramel, CI 77891/Titanium Dioxide, CI 19140/Yellow 5, CI 15985/Yellow 6, [C1111D].

Parametre a špecifikácia

Objem
125 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna, Zmiešaná, Všetky typy Hotovo!
Typ produktu
Pena Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ pleti
Normálna, Zmiešaná, Všetky typy Hotovo!

Objem

Objem
125 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna, Zmiešaná, Všetky typy Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Pena Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Špecifikácia

Typ pleti
Normálna, Zmiešaná, Všetky typy Hotovo!
Produktové línie: CLARINS Gentle Foaming Cleanser 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLARINS Gentle Foaming Cleanser Normal Skin 125 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLARINS Gentle Foaming Cleanser Normal Skin 125 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLARINS Gentle Foaming Cleanser Normal Skin 125 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií