AD homeoffice MPLA318265

CLARINS Super Restorative Day Cream SPF20 All Skin Types 50 ml

Zobraziť katalóg
CLARINS Super Restorative Day Cream SPF20 All Skin Types 50 ml
Krém na tvár pre ženy, denný, typ pleti: všetky typy, účinok: hydratačný, rozjasňujúci, proti vráskam a SPF faktor, 50 ml - 1 498 €/1 l
74,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KSPL1505 Produktové číslo:  3380811096100
CLARINS Super Restorative Day Cream SPF20 All Skin Types 50 ml 74,90 € Momentálne nedostupné

CLARINS Super Restorative Day Cream SPF20 All Skin Types 50 ml

Pleťový krém Clarins Super Restorative Day Cream SPF20 All Skin Types je špeciálna denná starostlivosť, ktorá je určená pre náročnú pleť žien okolo 50 rokov. Zaistí pleti výživu, hydratáciu a rýchlu regeneráciu. Inovované zloženie krému sa stará o pleť silou prírodných látok a zanecháva ju jemnú, prirodzene pružnú a rozžiarenú. Prípravok obsahuje stredne silný ochranný faktor SPF 20, ktorý pleť ochráni pred škodlivým slnečným žiarením.

Zrelá pleť je krehká, zvädnutá a väčšinou má už príznaky starnutia, ako sú vrásky a linky okolo očí a úst. Pleť je ochabnutá a vzniká na nej farebná pigmentácia, ktorá dáva pleti nejednotný tón. Pleťový krém Clarins Super dodáva pleti výživu, hydratáciu, energiu a jednotnú farbu. Po pravidelnom používaní zanechá pleť plnú, vyhladenú a žiarivú. Doprajte si krásnu a zdravú pleť s mladistvým vzhľadom.

Aktívne látky:

  • Harungana + Tetrapeptid – vypĺňajú pleť na všetkých úrovniach
  • Minerálne pigmenty – okamžite rozžiaria a skrášlia pleť
  • Bambucké maslo – zjemňuje, vyživuje a hydratuje pleť
  • Dvojitá kyselina hyalurónová – hydratuje pleť do hĺbky
  • Derivát vitamínu C – redukuje pigmentáciu a chráni pleť pred tmavými škvrnami
  • UVB a UVA filtre – chránia pleť pred slnečným žiarením

Typ pleti:
Pre všetky typy zrelej pleti.

Použitie:
Každé ráno nanášajte na čistú pleť tváre a krku. Zahrejte malé množstvo krému v dlaniach a aplikujte od stredu tváre k stranám. Jemne masírujte. Pre ešte väčší efekt odporúčame najskôr aplikovať sérum.

 

Objem:
50 ml

Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydrogenated Coco-Glycerides, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Cetearyl Glucoside, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ascorbyl Glucoside, Steareth-21, Parfum/Fragrance, Tromethamine, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Dimethiconol, Sodium Hyaluronate, Disodium Edta, Mica, Ci 77120/Barium Sulfate, Sucrose Palmitate, Ci 77891/Titanium Dioxide, Harungana Madagascariensis Extract, Tocopherol, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Glyceryl Linoleate, Thermus Thermophillus Ferment, Lapsana Communis Flower/Leaf/Stem Extract, Potassium Sorbate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citric Acid, Propanediol, Pectin, Rhodiola Rosea Root Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium, Lauryl Sulfate, Ci 14700/Red 4, Acetyl Tetrapeptide-2, Dextran

Parametre a špecifikácia

Objem
50 ml Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Rozjasňujúci, Proti vráskam, SPF faktor Hotovo!
Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Rozjasňujúci, Proti vráskam, SPF faktor Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Typ

Typ produktu
Krém Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLARINS Super Restorative Day Cream SPF20 All Skin Types 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLARINS Super Restorative Day Cream SPF20 All Skin Types 50 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLARINS Super Restorative Nappali Krém Minden bőrtípusra.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií