Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CLARINS Wonder Perfect 4D Sada

Zobraziť katalóg
CLARINS Wonder Perfect 4D Sada
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Mascara WONDER PERFECT 4D-Black + Embélisseur Lévres 01 12ml + Démaquillant Express Yeux 50ml - 393,89 €/100 ml
Kód:  KSDS1258 Produktové číslo:  3380810431759

CLARINS Wonder Perfect 4D Sada

Darčeková kozmetická súprava Clarins Wonder Perfect 4D Set ponúka ženám troch obľúbených zástupcov francúzskej kozmetickej značky Clarins.  Luxusnú sadu tvorí efektívny odstraňovač očného make-upu Instant Eye Make-Up Remover, obľúbená maskara 4D Wonder Perfect Mascara Black a lesk na pery v nežnej ružovej farbe. Dvojfázový odličovač zaistí dokonalé odstránenie aj vodoodolného očného make-upu, zanechá pokožku čistú a bez podráždenia. Maskara dodá riasam úžasný objem, extra predĺži ich dĺžku, dokonale ich natočí a dodá im hustotu. Lesk vám potom dodá nežný vzhľad a šťavnaté ústa. 

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady Clarins Wonder Perfect 4D Set

  • Darčeková súprava luxusnej francúzskej kozmetiky Clarins pre ženy
  • Sadu tvorí odstraňovač očného make-upu, maskara a lesk na pery 
  • Dvojfázový odličovač očného make-upu s vodnou a olejovou fázou
  • Instant Eye Make-Up Remover zanechá pokožku čistú, pokojnú a rozžiarenú
  • Vhodný aj pre citlivé oči a nositeľky kontaktných šošoviek
  • Maskara s intenzívnou čiernou farbou na maximálnu dĺžku, hustotu a objem rias
  • Maskara s komplexom Lash Boosting na silné a dlhé riasy
  • Lesk na pery v odtieni 01, ktorý má nežný ružový nádych 

Instant Eye Make-Up Remover odstráni make-up a zároveň sa stará o pleť  

Vďaka 2-fázovému odstraňovaču očného make-upu Clarins Instant Eye Make-Up Remover rýchlo a ľahko odlíčite vodoodolnú maskaru aj dymové tiene.  Zároveň budete udržovať vaše riasy aj citlivú pleť očného okolia v perfektnom stave. Účinný odličovač kombinuje olejovú a vodnú fázu, a vďaka tomu okamžite odstráni všetky druhy make-upu, od výrazného až po vodoodolný. Vodnú fázu tvorí panthenol, výťažky z harmančeka a kvetinová voda z ruží a nevädze. Spoločne zaisťujú zvlhčenie očného okolia, osvieženie a upokojenie pokožky. Veľmi jemné oleje potom zvyšujú účinnosť čistiaceho prípravku a majú zmäkčujúci účinok. Zloženie odličovača bolo dermatologicky aj oftalmologicky testované a hodí sa na každý typ pleti, vrátane citlivej. 

Aktívne látky: 
Výťažky z ruže, nevädze a harmančeka – hydratujú, zjemňujú a upokojujú citlivú pleť očného okolia.
Panthenol (vitamín B5) – má upokojujúce, antibakteriálne a hydratačné účinky, podporuje pevnosť rias, hydratuje, má veľké regeneračné účinky.
Ultra ľahké oleje – zjemňujú pleť a posilňujú odličovacie schopnosti prípravku. 

Spôsob použitia: 
Pred použitím dobre pretrepte. Tampón navlhčený v toniku jemne priložte na viečka a riasy, nechajte pôsobiť 10 sekúnd. Na každé oko použite iný tampón. Potom bez prílišného tlaku zotrite make-up od korienkov po končeky rias. Môžete použiť aj na odlíčenie pier.

Dodajte vašim riasam maximálny objem a dĺžku s maskarou Clarins 4D Wonder  

Intenzívne čierna maskara Clarins 4D Wonder Perfect Mascara zaistí na vaše riasy maximálnu dĺžku, vysokú hustotu, dokonalé natočenie a neuveriteľný objem. Ružovo-zlatý obal ukrýva jedinečné zloženie s komplexom Lash Boosting, vďaka ktorému budú vaše riasy deň po dni silnejšie, výraznejšie a dlhšie. Kefka sa pýši rovnomerne rozmiestnenými super mäkkými, pružnými štetinami, ktoré zaručujú presné nanesenie maskary a jej dokonalé priľnutie k riasam. Vďaka predlžujúcej, objemovej maskare Clarins bude váš pohľad extra intenzívny a neodolateľný. 

Aktívne látky: 
Vosk z ruží – má filmogenický účinok, obaľuje a predlžuje riasy, chráni ich a zjemňuje.
Panthenol – posilňuje a regeneruje riasy.

Spôsob použitia: 
Maskaru nanášajte jemnými ťahmi na riasy od korienkov až ku končekom. Na väčšie zvýraznenie aplikujte viac vrstiev. Na intenzívnejší pohľad očí sa pri nanášaní maskary zamerajte na riasy vo vonkajšom kútiku oka. Na sviežo vyzerajúce oči aplikujte maskaru iba na vonkajšie riasy horného viečka. 

Zloženie

Zloženie odličovača: Syclomethicone, Aqua/Water/Eau, Rosa Damascena Flower Water, Izohexadekán, Butylene Glycol, Sodium Chloride, Centaurea Cyanus Flower Water, Parfum/Fragrance, Benzyl Alcohol, Panthenol, Caprylyl / Capryl Glucoside, Edta disodná, Tetrasodium EDTA, Glycerín, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Výťažok z kvetov harmančeka (Matricaria Recutita), Ci 42090/Blue 1, [V2504a].
Zloženie riasenky: Aqua/Water/Eau, Ci 77499/Iron Oxides, Synthetic Beeswax, Acrylates / Etylhexyl acrylate Copolymer, Paraffin, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De Carnauba, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, pvp, Aminometyl propanediol, Butylene Glycol, Sorbitan Sesquioleate, Phenoxyethanol, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax/Cire Microcristalline, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Rosa Centifolia Flower Wax, Rosa Damascena Flower Wax, Sucrose Stearate, Sphinganine, Dimethicone, Caprylyl Glycol, Ascorbyl palmitate, Tocopherol, Laureth-21, Potassium Sorbate, Synthetic Wax, Sodium Stearate, Hexylene Glycol [Ms3211a/00].

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Objem
18 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Odličovač, Maskara, Ceruzka na oči Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Objem

Objem
18 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Odličovač, Maskara, Ceruzka na oči Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLARINS Wonder Perfect 4D Sada Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLARINS Wonder Perfect 4D Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLARINS Wonder Perfect 4D szett.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií