Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie AlzaBoxy Q1

CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Uneven Skin Tone 10 ml

Zobraziť katalóg
CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Uneven Skin Tone 10 ml
Pleťové sérum - vhodné na všetky typy pleti - obsahuje účinné látky na rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre - 730 €/1 l
Kód:  KSPL2537 Produktové číslo:  20714949570
CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Uneven Skin Tone 10 ml Predaj skončil

CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Uneven Skin Tone 10 ml

Pleťové sérum CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Uneven Skin Tone na vyrovnanejší a jednotnejší tón pleti. Prípravok obsahuje účinné látky na rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre, konkrétne výťažok z koreňa japonskej angeliky. Pokožka bude zjednotená a rozjasnená. Náplň s aktívnym koncentrátom sa pridáva do hydratačnej bázy CLINIQUE, čím vytvoríte svoje vlastné Clinique ID. Pleťové sérum je vhodné pre všetky typy pleti.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Uneven Skin Tone

  • Pleťové sérum na unavenú pleť
  • Okamžitá hydratácia pleti
  • Obsahuje výťažok z koreňa japonskej angeliky
  • Na zjednotený tón pleti
  • Náplň CLINIQUE sa pridáva k hydratačnej báze na vytvorenie svojej Clinique ID
  • Je vhodné pre všetky typy pleti

Použitie:
Na vytvorenie vlastnej Clinique ID si najprv vyberte hydratačnú bázu, potom si vyberte sérum a nakoniec vložte náplň do hydratačnej bázy a zaskrutkujte. Patentovaný systém Clinique ID umožňuje aplikovať obe zložky zároveň.

Zloženie:
Water\Aqua\Eau, Butylene Glycol, Ascorbyl Glucoside, Caffeine, Angelica Acutiloba (Japanese Angelica) Root Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Molasses Extract\Saccharum Officinarum\Extrait De Mélasse, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Salicylic Acid, Phospholipids, Stearamidopropyl Dimethylamine, Stearic Acid, Caprylyl Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Taurine, Sodium Citrate, Disodium Edta, Sodium Sulfite, Sodium Metabisulfite, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Objem
10 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!
Účinok
Rozjasňujúci Hotovo!
Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Objem

Objem
10 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna Hotovo!

Účinok

Účinok
Rozjasňujúci Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Uneven Skin Tone 10 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Uneven Skin Tone 10 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií