AlzaBoxy Q1 Aplikace

COLLISTAR Anti-Water Talasso-Scrub 700 g

Zobraziť katalóg
COLLISTAR Anti-Water Talasso-Scrub 700 g
4,8 12 hodnotení
Peeling na telo – pre suchú pleť, objem 700ml - 41,29 €/1 l
Kód:  KSTE0290 Produktové číslo:  8015150250887

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

COLLISTAR Anti-Water Talasso-Scrub 700 g Predaj skončil

COLLISTAR Anti-Water Talasso-Scrub 700 g

Telový peeling Collistar Anti-Water Talasso-Scrub je kozmetický prípravok určený na efektívnu obnovujúcu starostlivosť a skrášlenie pokožky celého tela. Tento jedinečný telový peeling je viac než len exfoliačný produkt. Dokáže vašu pokožku dokonale vyhladiť a perfektne odstrániť odumreté kožné bunky, pričom využíva unikátne vlastnosti morských prvkov a starostlivo vybratých esenciálnych olejov. Odvádza nadbytočnú vodu a má zoštíhľujúce účinky. Po použití tohto telového peelingu bude vaša pokožka jemnejšia, čistejšie, pružnejšia a hladšia!

Vysoký obsah prírodných látok pokožku nielen čistí, exfoliuje a revitalizuje, ale zabezpečuje vašej pokožke aj dokonalú hydratáciu a hĺbkovú výživu. Produkt vďačí za svoje účinky dokonalej synergii exkluzívneho komplexu viac než 90 druhov morskej soli odborne skombinovanej s bohatou dávkou rastlinných olejov. Prípravok obsahuje okrem iného aj trstinový cukor, korenie a esenciálne oleje, ktoré vyživujú, zjemňujú a navracajú pružnosť vašej pokožke. Synergická akcia aktívnych látok zaisťuje potešenie z aplikácie, dlhodobo krásnu pokožku a zoštíhľujúci účinok. Doprajte si luxusný revitalizačný telový peeling, ktorý vašu pokožku dokonale omladí!
 

Aktívne látky:

  • Morské soli exfoliujú a revitalizujú pokožku
  • Prírodné esenciálne oleje hydratujú, vyživujú, zjemňujú a navracajú pokožke pružnosť
  • Trstinový cukor a korenie stimulujú, revitalizujú, odvádzajú vodu a zoštíhľujú


Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Naneste na suchú alebo navlhčenú pokožku a niekoľko minút masírujte krúživými pohybmi. Zamerajte sa na problematické oblasti, kde je zadržiavaná voda. Nakoniec dôkladne opláchnite.

Objem:
700 ml

 

Produktové línie: COLLISTAR Talasso-Scrub 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COLLISTAR Anti-Water Talasso-Scrub 700 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COLLISTAR Anti-Water Talasso-Scrub 700 g.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií