Emise pro AP+ v app - všechny segmenty MPLA316412

CONCEPT PN1000, zelený

Zobraziť katalóg
CONCEPT PN1000, zelený
3,6 10 hodnotení
Elektrický pilník – na päty, nabíjací, 2 rýchlosti, na mokrú pedikúru
Kód:  CONEP341 Produktové číslo:  PN1000 Stránky výrobcu

CONCEPT PN1000, zelený

Túžite mať krásne jemné a hebké päty ako z vášho obľúbeného salónu? Elektrický pilník Concept PN1000 v peknej zelenej farbe vám pomôže tento cieľ dosiahnuť. Vďaka vodoodolnému spracovaniu je pilník ideálny na údržbu a môžete ho použiť aj na mokrú pedikúru. K dispozícii budete mať 2 rýchlosti, ktoré si možno pohodlne meniť podľa svojich potrieb. Veľkou výhodou je odnímateľná hlavica, ktorá sa dá kedykoľvek vybrať a vymeniť za novú. O vašu bezpečnosť počas používania sa postará funkcia automatického vypnutia po 2 minútach a bezpečnostná poistka. Tá sa aktivuje v prípade, že budete na chodidlá príliš tlačiť. Pilník Concept PN1000 je vybavený výkonnou Li-Ion batériou. Dobijete ju pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. 


Odnímateľná hlavica

Vodoodolné spracovanie

2 rýchlosti


Kľúčové vlastnosti elektrického pilníka na päty Concept PN1000

  • Účinná starostlivosť o vaše chodidlá
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť na jednoduché a pohodlné používanie
  • Zbaví vás stvrdnutej a suchej kože
  • Vyberateľná rotačná hlavica v tvare valčeka
  • Pravidelným používaním predchádzate popraskaniu kože, otlakom a vzniku mozoľov
  • Vodoodolné spracovanie
  • Pilník vám ponúkne 2 rýchlosti otáčok
  • Funkcia automatického vypnutia po 2 minútach
  • Bezpečnostná poistka proti silnému tlačeniu na chodidlá
  • Súčasťou balenia je praktický ochranný kryt a puzdro na hygienické skladovanie
  • Doba nabíjania: 5 hodín

Účinná starostlivosť o vaše chodidlá

Doprajte si profesionálnu starostlivosť o vaše päty z pohodlia vášho domova. Elektrický pilník na päty Concept PN1000 je skvelý pomocník pre všetkých, ktorých trápi suchá a stvrdnutá koža. Vďaka ergonomickej rukoväti je používanie pilníka pohodlné. Rotačná hlavica v tvare valčeka účinne odstráni všetku suchú a stvrdnutú kožu. Pravidelným používaním pilníka Concept PN1000 sa navyše predchádza popraskaniu kože, otlakom a vzniku mozoľov. 

Výkonný elektrický pilník Concept PN1000 ponúka 2 rýchlosti otáčok

Elektrický pilník na päty Concept PN1000 si vás získa svojím kvalitným spracovaním v pekne zelenej farbe. Veľkou výhodou elektrického pilníka je vodoodolné spracovanie, vďaka ktorému sa prístroj veľmi jednoducho a rýchlo čistí, pretože ho stačí opláchnuť pod tečúcou vodou. Pilník Concept PN1000 vám ponúkne 2 rýchlosti otáčok, ktoré si môžete zvoliť presne podľa svojich potrieb. Ak sa vám bude zdať, že rotačná hlavica už nie je taká ostrá, stačí ju ľahko vybrať a vymeniť za novú. O vašu bezpečnosť sa počas používania postará funkcia automatického vypnutia po 2 minútach činnosti. Aby neboli chodidlá príliš namáhané, je pilník Concept PN1000 vybavený aj bezpečnostnou poistkou, ktorá sa aktivuje v prípade, že na chodidlá príliš tlačíte. Pilník je vybavený výkonnou Li-Ion batériou, ktorú dobijete pomocou priloženého USB kábla. Elektrický pilník môžete vziať kamkoľvek so sebou vďaka praktickému ochrannému krytu a puzdru na hygienické skladovanie. 

Jemné a hebké päty na dotyk

Predtým, než sa pustíte do aplikácie, odporúčame vám ponoriť chodidlá do teplej vody. Teplá voda zaistí, že vaša pokožka zmäkne, vďaka čomu bude práca s pilníkom Concept PN1000 účinnejšia. Potom osušte nohy uterákom a môžete sa pustiť do brúsenia. Na elektrickom pilníku Concept PN1000 jednoducho zvoľte jednu z dvoch rýchlostí a jemne prechádzajte rotačnou hlavicou po chodidle. Výsledkom budú jemné a hebké päty. 

Doplňujúce informácie: 

Napätie: 5 V
Prúd: 1 000 mA
Batérie: Li-Ion
Doba nabíjania: 5 h
Ochranný kryt
Puzdro
Čistiaca kefka
Hmotnosť: 0,148 kg
Farba: zelená

Parametre a špecifikácia

Typ napájania
Akumulátorové Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Vlastnosti
Na mokrú pedikúru Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Akumulátorové Hotovo!

Počet rýchlostí

Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Na mokrú pedikúru Hotovo!

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze při vybití akumulátoru přístroj nadále používat pomocí nabíječky s kabelem aniž by se muselo čekat do úplného nabití akumulátoru? Lépe řečeno, funguje i při připojení na samotnou nabíječku? Nabíječku je potřeba dokoupit a kde? Lze výrobek používat i na mokré broušení? Dají se použít náhadní rotační hlavice SCHOOL?

Dobrý den ulomil se mi konec na nabíječce co se strká do přístroje.Da se sehnat nová a jaká by byla cena děkuji Tomášová

Diskusia a poradňa k CONCEPT PN1000, zelený
Príslušenstvo pre CONCEPT PN1000, zelený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT PN1000, zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept PN1000 - grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept PN1000 - grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONCEPT PN1000, zöld.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií