Protiplnění

CRESCINA Re-Growth Anti-Hair Loss Treatment 200 Women 20× 35 ml

Zobraziť katalóg
CRESCINA Re-Growth Anti-Hair Loss Treatment 200 Women 20× 35 ml
Sérum na vlasy na všetky typy vlasov a slabé a rednúce, - 1 491,29 €/1 l
Kód:  ESPCREK471 Produktové číslo:  8051417615471

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CRESCINA Re-Growth Anti-Hair Loss Treatment 200 Women 20× 35 ml Predaj skončil

CRESCINA Re-Growth Anti-Hair Loss Treatment 200 Women 20× 35 ml

Crescina starostlivosť na podporu rastu vlasov a proti ich vypadávaniu je kozmetická starostlivosť na lokálne použitie, ktorá obsahuje 2 typy ampuliek v jednom balení. Špecifické zloženie pre mužov a ženy. Balenie kombinuje dva prípravky, ktoré sú vhodné na prevenciu a riešenie fyziologických príčin vypadávania vlasov a ktoré pomáhajú rastu vlasov nových. Set sa skladá z ampuliek prípravkov:

Crescina Re-Growth HFSC 100 % (hnedé ampulky) – podporujú fyziologický rast vlasov
Crescina Anti-Hair Loss HSSC (priehľadné ampulky) – pomáhajú posilniť vlasy od korienkov a pôsobia proti vypadávaniu


Starostlivosť Crescina Re-Growth je chránená švajčiarskym patentom (celkom 8 patentov) – skladá sa z dvoch aminokyselín, cysteínu a lyzínu (základných zložiek vlasového keratínu), špeciálneho rastového faktora zvaného glykoproteín a vazodilatačnej zložky v hydro alkoholovom nosiči: množstvo testov účinnosti indikuje schopnosť tohto zloženia stimulovať prirodzený rast vlasov pôsobením na vlasové cibuľky, ktoré sú stále aktívne alebo čiastočne neaktívne. Starostlivosť Crescina nemá žiadny účinok na úplne atrofované vlasové folikuly. Ďalšie zložky prípravku potom podporujú jeho účinok, tie zahŕňajú diguanosin TP, profilex, isofel, kyselinu salicylovú a biotechnologickú DNA.

Crescina Anti-Hair Loss HSSC kombinuje základné aktívne zložky (hydroxyprolín, kyselina asparágová, enzýmový aktivátor a taurín) s hydrolyzovaným kvasnicovým proteínom a acetyl-tetrapeptid-3, ktoré pomáhajú posilniť vlas od korienka.
Zloženie je obohatené o HSSC Complex na ochranu a starostlivosť o zdravie vlasovej pokožky.

Použitie

Jedna ampulka prípravku Crescina HFSC 100 % obsahuje 3,5 ml a je pripravená na striedavé použitie 5 dní v týždni, nasledovaných dvojdňovou prestávkou bez ošetrenia. Jedno balenie obsahuje 10 + 10 ampuliek na mesačné ošetrenie (možno niekoľkokrát ročne opakovať).
Odporúča sa minimálne dvojmesačná kúra dvakrát ročne.
Odporúča sa aplikovať večer na čisté a suché vlasy linku po linke a najmä do oblastí, kde je problém najviditeľnejší. Aplikácia prípravku zanecháva vlasy čisté, bez viditeľných známok mastnoty. Na zlepšenie prieniku prípravku jemne vmasírujte.

Špecifické zloženie pre mužov a ženy

Dostupné pre mužov aj ženy v troch koncentráciách: 200, 500 a 1 300 podľa potreby používateľa.

200 – počiatočná fáza rednutia a vypadávania vlasov
500 – stredná fáza rednutia a vypadávania vlasov
1 300 – pokročilá fáza rednutia a vypadávania vlasov

ALCOHOL DENATURED, AQUA, BUTYLENE GLYCOL, PANTHENOL, GLYCERÍN, BENZYL NICOTINATE, DISODIUM EDTA, BENZOPHENONE-4, MENTHOL, PROPYLENE GLYCOL, DEXTRAN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, TAURINE, PEG-40 HYDROGENATED
CASTOR OIL, SODIUM HYDROXIDE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, HYDROLYZED PEA, METHYLSILANOL HYDROXYPROLINE ASPARTATE, ACETYL TETRAPEPTIDE-3, CAPRYLYL BUTYRATE, TRIFOLIUM PRATENSE EXTRACT, SODIUM BENZOATE, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, PENTAPEPTIDE-31.
INGREDIENTS: ALCOHOL DENATURED, AQUA, GLYCERÍN, BUTYLENE GLYCOL, ACETYL CYSTEINE, BENZYL NICOTINATE, LYSINE HCL, BENZOPHENONE-4, DISODIUM EDTA, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, MENTHOL, SODIUM HYDROXIDE, SILANEDIOL SALICYLATE, HYDROLYZED PEA, PENTYLENE GLYCOL, TRIETHANOLAMINE, HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN, THREONINE, SERINE, ZINC ACETYLMETHIONATE, PHOSPHATIDYLCHOLINE, HYDROLYZED RICE PROTEIN, PROPYLENE GLYCOL, ADENOSINE, HEMATITE EXTRACT, HYDROLYZED SOY PROTEIN, SALICYLIC ACID, GLYCOPROTEINS,ERIOBOTRYA JAPONICA LEAF EXTRACT, HYDROLYZED DNA, HYDROLYZED RNA, SODIUM BENZOATE, GLUTAMIC ACID, ARTEMIA EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERÍN, PHENOXYETHANOL, VALINE, PENTAPEPTIDE-31, SODIUM METABISULFITE, CI 14720, CI 16255, CI 19140, CI 28440, CI 73015.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Vypadávanie, Rast, Regenerácia Hotovo!
Typ vlasov
Všetky typy vlasov, Slabé a rednúce Hotovo!
Objem
70 ml Hotovo!
Typ prípravku
Bezoplachová Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Vypadávanie, Rast, Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Všetky typy vlasov, Slabé a rednúce Hotovo!

Objem

Objem
70 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Bezoplachová Hotovo!

Typ

Typ produktu
Sérum Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CRESCINA Re-Growth Anti-Hair Loss Treatment 200 Women 20× 35 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CRESCINA Re-Growth Anti-Hair Loss Treatment 200 Women 20 x 35 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CRESCINA Re-Growth Anti-Hair Loss Treatment 200 Women 20 x 35 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií