PET PET

CURAPIL DUO 90 tabliet

Zobraziť katalóg
CURAPIL DUO 90 tabliet
1,0 1 hodnotení
Doplnok stravy – na starostlivosť o vlasy, nechty a pokožku hlavy
Kód:  DOST003 Produktové číslo:  8594184520185
CURAPIL DUO 90 tabliet Predaj skončil

CURAPIL DUO 90 tabliet

Zdokonalená starostlivosti o vlasy, nechty a vlasovú pokožku s účinnejším zložením.

Doplnok stravy Curapil DUO so zlepšenou dvojakou formulou Curapil Complex dodáva telu dostatok vitamínov a minerálov na rast zdravých vlasov a pevných nechtov.

Prvá vrstva tabliet obsahuje našu pôvodnú receptúru Curapil, ktorá žne medzi zákazníčkami veľký úspech už niekoľko rokov. Aby sme účinky tabliet ešte viac podporili, pridali sme druhú vrstvu obohatenú o päť nových účinných látok = žihľavu, selén, zinok, biotín a bambusovú vlákninu.

Zdokonalené tablety Curapil DUO tak poskytujú komplexnú a hĺbkovú výživu pre vlasy, nechty a vlasovú pokožku. Všetky ingrediencie sme vyberali starostlivo a s cieľom doladiť tablety k dokonalosti. V zložení tak nájdete len naozaj účinné látky, ktoré sa navzájom perfektne dopĺňajú.

Obsah balenia a dávkovanie

V jednom balení nájdete 90 kusov tabliet Curapil DUO, teda vlasovú kúru na tri mesiace.

Dávkovanie: jedna tableta denne po jedle (1 tableta = 900 mg, 4,2 kJ/1 kcal)

Zloženie tabliet

Každá tableta obsahuje vyváženú zmes rastlinných výťažkov, vitamínov a minerálov. Základ tvorí naša originálna receptúra z topinamburových hľúz, aminokyselín a pivovarských kvasníc, ktoré dodávajú telu celý rad živín a minerálov. Navyše sme obohatili tablety o ďalšiu ružovú vrstvu obsahujúcu päť funkčných látok, ktoré prospievajú nielen vlasom, ale aj nechtom a vlasovej pokožke. Dohromady všetko tvorí jedinečnú zmes Curapil DUO:

Výťažky zo žihľavy – Listy žihľavy sú bohatým zdrojom vitamínov a minerálov, najmä vitamínu C, železa, horčíka, flavonoidu (vitamínu P), draslíka, vápnika, nenasýtených mastných kyselín a kyseliny kremičitej. Výťažok zo žihľavy prečisťuje organizmus a krv, reguluje hladinu cukru v krvi a podporuje látkovú výmenu v tele. Žihľava je tiež známa svojimi blahodarnými účinkami na vlasy.
Selén – Patrí medzi dôležité minerály, ktoré sa podieľajú na významných procesoch v tele. Selén ovplyvňuje celý rad enzýmov a má pozitívne účinky na obranyschopnosť organizmu, štítnu žľazu a rast vlasov a nechtov.
Zinok – Patrí medzi významné antioxidanty ovplyvňujúce rast a delenie buniek. Zinok chráni bunky pred pôsobením voľných radikálov a prispieva k zdravej pokožke. Podporuje videnie, chuť aj rast zdravých vlasov a pevných nechtov.
Biotín – Vitamín H, známy tiež ako biotín, je súčasťou mnohých živých buniek v tele. Prispieva k normálnej činnosti nervovej sústavy a má priaznivý vplyv na spánok i pohlavné ústrojenstvo. Povzbudzuje rast vlasov a pôsobí ako prevencia pred ich vypadávaním.
Bambusová vláknina – Reguluje črevnú mikroflóru a podporuje trávenie. Tým prispieva k dobrému vstrebávaniu ostatných látok a zároveň prispieva aj k celkovej pohode organizmu.

Kompletné zloženie: Topinambur hľuznatý sušený, Pivovarské kvasnice sušené, L-metionín, L-cysteín, Pantotenát vápenatý, Extrakt žihľavy dvojdomej, Selénové kvasnice, Citran zinočnatý, Pyridoxín hydrochlorid, Biotín, Manitol, Bambusová vláknina, Extrakt z červenej repy, Stearát horečnatý.

Denná dávka obsahuje: Topinambur hľuznatý sušený – 250 mg, Pivovarské kvasnice sušené – 100 mg, L-metionín – 50 mg, L-cysteín – 50 mg, Vitamín B5 – 35 mg (580 %*), Extrakt žihľavy dvojdomej – 30 mg, Selén – 40 mikrogramov (72 %*), Zinok – 3 mg (30 %*), Vitamín B6 – 5,50 mg (390 %*), Biotín – 2 000 mikrogramov (4000 %*). *Referenčná hodnota príjmu.

Čo by ste ešte mali vedieť: Tablety sú zdravotne neškodné (sme držiteľmi Certifikátu zdravotnej neškodnosti vydaného Štátnym zdravotným ústavom). Napriek tomu neprekračujte odporúčané denné dávkovanie a tablety skladujte mimo dosahu detí, v suchu a pri teplotách do 30 °C. Curapil tablety môžu konzumovať aj diabetici a vegáni. Medzi naše spokojné zákazníčky patria i tehotné ženy a mamičky po pôrode. Vždy ale odporúčame konzultovať užívanie doplnkov stravy najprv so svojím ošetrujúcim lekárom.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CURAPIL DUO 90 tabliet
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CURAPIL DUO 90 tablet.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií