Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DANDY Gift Bag

Zobraziť katalóg
DANDY Gift Bag
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje šampón na vlasy a fúzy (300ml) a osviežujúcu a regenerujúcu vlasovú lotion (250ml)
Kód:  VLS1106 Produktové číslo:  80319999

DANDY Gift Bag

Páni, kozmetická značka DANDY predstavuje kozmetickú taštičku s dvoma skvelými výrobkami priamo pre vás. Šampón na fúzy a vlasy Beard & Hair Shampoo a sérum na vlasy DANDY Hair Ice Lotion je skvelá dvojica prípravkov, ktorá sa postará o vaše vlasy aj fúzy tým najlepším spôsobom. Zverte sa do rúk výrobkov špeciálne vyvinutých pre mužov a ich potreby.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady DANDY Gift Bag

  • Šampón na vlasy a fúzy s arganovým olejom
  • Výťažky z ľanových semienok a rastliny Baobao
  • Úľava od podráždenia či svrbenia, zabraňuje začervenaniu
  • Na prvý pohľad silnejší a zdravší vzhľad fúzov a vlasov
  • Sérum na vlasy DANDY Hair Ice Lotion pomáha vlasy fixovať a udržať tvar účesu
  • Špeciálne vyvinuté pre mužov
  • Príjemne prevonia a oživí vlasy už od korienkov
  • Sérum je určené pre všetky typy vlasov
  • Súčasťou praktická kozmetická taštička

DANDY Beard & Hair Shampoo 300 ml

Šampón na fúzy a vlasy Beard & Hair Shampoo je obohatený o arganový olej. Prípravok skvele hydratuje a obnovuje správnu rovnováhu vlhkosti vlasovej pokožky, fúzov a vlasov. Hydratáciu a elasticitu zaisťujú obsiahnuté výťažky z ľanových semienok a rastliny Baobao. Šampón zároveň poskytuje úľavu od podráždenia a svrbenia a zabraňuje začervenaniu. Fúzy sa ľahko rozčesávajú. Prekvapí vás jemná nedráždivá parfumácia. Výsledkom budú jemné, lesklé a zdravo vyzerajúce vlasy a fúzy!

Zloženie:
Voda, SLS, Acrylates Copolymer, Capric Clycerides, Parfum, Polyquaternuim-16, Adansonia digitata Oil (Baobabový olej), Linum Usitassimum Oil (Ľanový olej), Argania Spinosa Kernel Oil (Arganový olej), T riethanolamine, Phenoxyethanol, kyselina benzoová, kyselina dehydrooctová, Ethylhexylglycerin, Limonene

DANDY Hair Ice Lotion 250 ml

Sérum na vlasy DANDY Hair Ice Lotion dodáva vlasom vitalitu a oživuje vlasy s dlhotrvajúcim efektom. Vďaka mentolu (extrahovaného z mätového esenciálneho oleja) budú vaše vlasy oplývať nezameniteľnou vôňou a okamžitým leskom. Sérum na vlasy sa ľahko vstrebáva, vyživuje vlasové vlákno od korienka a vďaka tomu vlasy pôsobia zdravým dojmom. Zároveň sú vlasy krásne prevoňané a hebké na dotyk. Tento mužský rad ponúka tiež starostlivosť o fúzy.

Zloženie:
Alcohol Denat., Aqua, mentol, Peg-40 hydrogenated Castor Oil, Parfum, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, CI 42080, Linalool, Limonene, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Citronellol

Použitie:
Naneste sérum na uterákom vysušené vlasy. Neoplachujte a upravte vlasy obvyklým spôsobom.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre mužov Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre mužov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DANDY Gift Bag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DANDY Gift Bag - Hair. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DANDY ajándéktáska.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií