Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

DANDY Styling Gift Bag

Zobraziť katalóg
DANDY Styling Gift Bag
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: šampón 300 ml, Sculpture Gel 150 ml, Hair Spray Extra Dry 300 ml
Kód:  HOL662 Produktové číslo:  0764460596267

DANDY Styling Gift Bag

Kúpte sebe alebo niekomu blízkemu perfektnú darčekovú sadu starostlivosti o fúzy a vlasy od značky Dandy, ktorá pochádza z laboratórií Hair Niamh Concept. Produkty zo série DANDY sú dokonale premyslené a slúžia mužom, ktorí chcú vyniknúť, hľadajú štýlové výrobky a neuspokoja sa so stereotypom. Každý produkt obsahuje prvotriedne, rafinované a luxusné aktívne zložky, ktoré okrem dokonalého stylingu zaistia mužom aj zdravú pleť, fúzy a vlasy. Sada DANDY Styling Gift Bag predstavuje kompletný set pre dokonalý účes. V darčekovom balíčku nájdete šampón, tvarujúci gél na vlasy a rýchloschnúci lak na vlasy. Styling Gift Bag predstavuje ideálny darček pre vašich najbližších.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady DANDY Styling Gift Bag

  • DANDY predstavuje produkty na perfektnú starostlivosť o vlasy a fúzy
  • Darčeková sada pre mužov DANDY Beard Gift Bag obsahuje šampón, tvarujúci gél a lak na vlasy
  • Značka Dandy pochádza z prvotriednych laboratórií Hair Niamh Concept
  • Zložky produktov sú vysoko kvalitné a ošetrujúce
  • Šampón Beard & Hair Shampoo uľahčí rozčesávanie vlasov a fúzov
  • Gél DANDY Sculpture Gel váš účes zafixuje
  • Lak na vlasy Extra Dry Fixing Hair Spray vám pomôže vytvoriť akýkoľvek účes s profesionálnym výsledkom
  • Súprava DANDY Styling Gift Bag je vhodným tipom na darček

Vyskúšajte účinky šampónu DANDY Beard & Hair Shampoo

Páni, kozmetická značka DANDY predstavuje šampón na fúzy a vlasy Beard & Hair Shampoo obohatený o arganový olej. Prípravok skvele hydratuje a obnovuje správnu rovnováhu vlhkosti vlasovej pokožky, fúzov a vlasov. Hydratáciu a elasticitu zaisťujú obsiahnuté výťažky z ľanových semienok a rastliny Baobao. Šampón zároveň poskytuje úľavu od podráždenia a svrbenia a zabraňuje začervenaniu. Fúzy sa ľahko rozčesávajú. Prekvapí vás jemná nedráždivá parfumácia. Výsledkom budú jemné, lesklé a zdravo vyzerajúce vlasy a fúzy!

Aplikácia:
Prípravok nanášajte do navlhčených vlasov a fúzov v potrebnom množstve, opláchnite vlažnou vodou.

Dokonalý účes s prípravkom DANDY Sculpture Gel

Extra fixačný gél od značky DANDY Sculpture Gel vás nikdy nesklame a dodá vášmu účesu pevnosť a energiu za každej situácie. Vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej má antioxidačné a povzbudzujúce účinky. Gél vo vlasoch nezanecháva žiadne zvyšky alebo nečistoty a ľahko sa z vlasov rozčesáva. Zafixujte svoj perfektný účes na celý deň pomocou gélu Dandy.

Aktívne zložky:
Kyselina hyalurónová – zadržiava vlhkosť v pleti, zabraňuje dehydratácii, prináša silné a lesklé vlasy

Aplikácia:
Naneste požadované množstvo do suchých vlasov a vytvorte svoj osobitý účes.

Lak DANDY Hair Spray Extra Dry vám poskytne profesionálnu starostlivosť a výsledok

Lak na vlasy pre mužov DANDY Extra Dry Fixing Hair Spray je ideálny na vytvorenie akéhokoľvek účesu s profesionálnym výsledkom. Je nenahraditeľný pre každého, kto chce vytvoriť účes, ktorý vyžaduje dlhotrvajúcu fixáciu. Vďaka špeciálnej receptúre Extra Dry je lak ihneď suchý, udrží tvar účesu, a navyše vlasy ochráni pred vlhkosťou a krepatením. Zloženie laku je obohatené o kyselinu hyalurónovú a olej z baobabu, ktoré sa postarajú o silu, výživu a hydratáciu vlasov a zlepšia ich ochranu pred škodlivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. Lak má príjemnú decentnú vôňu, čo z neho robí prípravok pre mužov, ktorí chcú kvalitu a majú svoj vlastný štýl.

Aktívne zložky:

  • Formula Extra Dry – extra receptúra na okamžité uschnutie vlasov a na extrémne kontrolu fixácie, vlasový lak obsahuje minimálny podiel vody
  • Kyselina hyalurónová – viaže na seba veľké množstvo vody, posilňuje pevnosť a pružnosť vlasov, podporuje tvorbu nových kolagénových a elastických vlákien, vyživuje vlasy, vyhladzuje a hydratuje ich zvnútra, pomáha predchádzať dehydratácii a bojovať s ňou, dodáva im lesk
  • Olej z Baobabu – obsahuje vitamíny D, E a F, pro-vitamín A, esenciálne mastné kyseliny, steroly a antioxidanty, ďalej vysoký podiel mastných kyselín Omega 6 a Omega 9, chráni vlasy pred teplom, slnkom a suchým prostredím, zabraňuje dehydratácii a ďalšiemu vysychaniu vlasov kvôli nepriaznivému vonkajšiemu prostrediu, chráni vlasy pri tepelných úpravách, navracia vlasom hebkosť, jemnosť a lesk

Aplikácia:
Fľašu pred každým použitím dôkladne pretrepte. Nastriekajte požadované množstvo na suché vlasy zo vzdialenosti 20 až 30 cm.

Zloženie

šampón:
Voda, SLS, Acrylates Copolymer, Capric Clycerides, Parfum, Polyquaternuim-16, Adansonia Digit Oil (Baobabový olej), Linum Usitassimum Oil (Ľanový olej), Argania Spinosa Kernel Oil (Arganový olej), T riethanolamine, Phenoxyethanol, kyselina benzoová, kyselina dehydrooctová, Ethylhexylglycerín, Limonene.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánske Hotovo!
Určenie
Pre mužov Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Typ
Starostlivosť o vlasy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre mužov Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!
Typ
Starostlivosť o vlasy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DANDY Styling Gift Bag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DANDY Styling Gift Bag. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DANDY Styling Gift Bag.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií