AD homeoffice AlzaBoxy Q1

DENIM BLACK Box I.

Zobraziť katalóg
DENIM BLACK Box I.
5 5 hodnotení
Pánska kozmetická súprava – obsahuje: DENIM BLACK toaletná voda 100ml + Sprchovací gél 250ml + USB rozbočovač
Kód:  VBAL7692 Produktové číslo:  8008970049885

DENIM BLACK Box I.

Mužná vôňa DENIM Black bude krásnym darčekom, ktorý poteší každého muža. V darčekovom balení s rovnako voňavým sprchovým gélom a USB rozbočovačom mu, ktorý mu urobí určite radosť. Silná vôňa toaletnej vody je daná zmyselným telom pozostávajúcim z pačuli, santalového a cédrového dreva. V Black od DENIM môžete v prvý okamih rozpoznať vôňu pelargónie, jazmínu i ruže. Celok podmanivej vône je zabalený do jantáru a dubového machu. Toaletná voda je nevyhnutným partnerom na ceste do práce, posilňovne, na kurt alebo na večernú párty. Doprajte si radosť novou vôňou od DENIM. Vhodná je ako darček alebo ako nevyhnutnosť pre každodenné výzvy. DENIM Black je vôňa pre sebavedomého a silného muža.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy DENIM BLACK Box I.

  • Vôňa DENIM Black je skvelým darčekom pre sebavedomých mužov
  • V darčekovom balení so sprchovým gélom a USB rozbočovačom
  • Telo obsahuje pačuli, santalové a cédrové drevo
  • Pelargónia, jazmín i ruža, to je prvý dojem z vône Black EdT
  • Toaletnú vodu uzatvára jantár a dubový mach
  • DENIM Black je nevyhnutným partnerom pri ceste do práce, posilňovne, na kurt alebo na večernú párty

Zloženie vône:
Hlava – ruža, jazmín, geránium
Srdce – céder, santalové drevo, pačuli
Základ – ambra, dubový mach, labdanum

Zloženie toaletnej vody:
Alcohol denatured, Aqua, Parfum, Buteth-3, Sodium benzotriazolyl butylphenol sulfonace, Tributyl citrate, Propylene glykol, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Cinamal, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Limonene, Linalool, CI 14720, CI 42051, CI 47005.

Zloženie sprchového gélu:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sorbitol, Disodium Cocoamphodiacetate, Parfum, PEG - 7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, PEG - 40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Lactic Acid, Disodium EDTA, Sodium Lactate, Polyquaternium - 7, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate, Coumarin, Eugenol, Hydroxyisohexyl 3 - Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, CI 42051, CI 14720.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!
Produktové línie: DENIM BLACK Box 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DENIM BLACK Box I. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENIM BLACK Box I.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DENIM BLACK Box I..
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií