AlzaBoxy Q1 Protiplnění

DENIM Original

Zobraziť katalóg
DENIM Original
5 3 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Vodu po holení 100ml, Dezodorant Body Spray
Kód:  VBAL418 Produktové číslo:  8008970047928

DENIM Original

Pánska kozmetická sada DENIM Original mužom ponúka dva produkty od renomovanej talianskej značky, ktorá sa špecializuje na kozmetiku pre mužov. Sadu tvorí voda po holení a telový dezodorant v spreji z radu Denim Original. Prípravky z tejto série spája intenzívna, mužná vôňa, ktorá sa už stala klasikou. Drevitá, aromatická vôňa sa skladá z vonných zložiek, ktoré vynikajú hĺbkou a výdržou. Obsiahnuté kadidlo navyše dodáva vôni ľahko orientálny, luxusný nádych.Voda po holení Denim Original sa postará o vašu pleť čerstvo po holení. Ak je pre vás spojené s nepríjemným pálením pokožky apod., vo vode po holení od značky Denim ste našli riešenie. Dezodorant vám zase spolu s luxusnou vôňou dodá pocit sviežosti na celý deň.

Kľúčové vlastnosti pánnskej kozmetickej sady DENIM Original

  • Pánska kozmetická sada s produktmi od renomovanej talianskej značky Denim
  • Sadu tvorí voda po holení a telový dezodorant v spreji z radu Denim Original
  • Voda po holení na upokojenie pokožky podráždenej holením
  • Poskytuje osvieženie, upokojenie a hydratáciu mužskej pokožky po holení
  • Voda po holení s luxusnou, veľmi mužnou, drevitou aromatickou vôňou
  • Príjemne voňavý doplnok holenia, ideálny na starostlivosť o pánsku pokožku
  • Pánsky telový dezodorant v spreji na 24-hodinový pocit sviežosti
  • Základ vône tvoria vonné esencie ambry, vetiveru a cédrového dreva
  • Osviežujúca vôňa v podobe deo spreja v praktickom a ľahko prenosnom balení
  • Intenzívna vôňa Denim Original vhodná na denné nosenie aj na zvláštne príležitosti

Upokojte holením podráždenú pokožku vodou po holení Denim Original

Voda po holení Denim Original After Shave patrí do úplne prvého radu tejto talianskej značky luxusnej pánskej kozmetiky, takže ide o skutočnú klasiku. Okamžite upokojí vašu čerstvo oholenú pokožku a zbaví vás všetkých nepríjemných pocitov po holení, od pálenia pleti až po jej vysušenie alebo napätie v pokožke. Po použití vody po holení bude vaša pleť jemná, hebká a vláčna a navyše príjemne prevoňaná dnes už klasickou osviežujúcou vôňou pre sebavedomých, moderných mužov, ktorí vyznávajú eleganciu a štýl. Drevitá, aromatická vôňa stavia na luxusných esenciách kadidla, ktoré v spojení s ďalšími skvele vybranými zložkami vytvára intenzívnu, bohatú mužnú vôňu s dlhou výdržou. Vo svete plnom neistôt predstavuje Denim Original 100 % istotu.

Spôsob použitia:
Naneste na tvár ihneď po holení. Vodu po holení jemne vmasírujte do práve oholenej pokožky, aby sa ideálne a rýchlo vstrebala. Optimálne používajte spoločne s toaletnou vodou z rovnakej série.

Typ pleti:
Všetky typy pokožky

Zloženie:
Alcohol denat., Aqua, Glycerin, Parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, Ethylhexyl salicylate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl methoxycinnamate, Propylene glycol, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 15985, CI 47005

Užite si luxusnú, mužnú vôňu s dezodorantom Denim Original Deo Spray

Pánsky telový dezodorant v spreji Denim Original Deo Spray je ideálnou voľbou pre mužov, ktorí sa chcú celý deň cítiť svieži. 24-hodinová ochrana pred potom sa spája s drevito aromatickou, luxusnou vôňou, ktorá vás prekvapí hĺbkou jednotlivých vonných zložiek a dlhou výdržou. Vôňa sa otvára drevito-kvetinovými tónmi listov pomarančovníka a sviežim bergamotom. Reprezentantmi z radov citrusov ešte dopĺňa muškátová šalvia so svojou obľúbenou, levanduľovo koženou arómou, ktorá prechádza do luxusných, orientálnych tónov kadidla. Zmyselný základ potom tvorí balzamická ambra, zemitý vetiver a výrazne drevitá aróma vzácneho cédrového dreva. Praktické a ľahko prenosné balenie klasickej vône vám umožní mať ju neustále pri sebe a čerpať z nej sviežosť a sebavedomie kdekoľvek a kedykoľvek.

Zloženie parfému:
Hlava (vysoké tóny) – petitgrain (listy pomarančovníka), muškátová šalvia, bergamot
Srdce (stredné tóny) – olibanum (kadidlo)
Základ (nízke tóny) – ambra, céder, vetiver

Spôsob použitia:
Pred použitím sprej dobre pretrepte. Sprej držte kolmo a aplikujte ho do podpazušia zo vzdialenosti minimálne 15 cm. Aplikujte krátkymi strekmi do podpazušia. Optimálne používajte spoločne s toaletnou vodou z rovnakej série.

Zloženie:
Butane, Alcohol denat., Propane, Isobutane, Isopropyl myristate, 2-methyl 5-cyclohexylpentanol, Alpha-isomethyl ionone, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

Darčeková sada obsahuje:
1× voda po holení Denim Original After Shave (100 ml)
1× dezodorant v spreji Denim Original Deo Spray (150 ml)
1× kozmetická taštička

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DENIM Original Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENIM ORIGINAL Box II.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DENIM Original.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií