AlzaBoxy Q1 PET

DERMACOL Aroma Ritual Papaya Sada

Zobraziť katalóg
DERMACOL Aroma Ritual Papaya Sada
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Aroma Ritual – SG papája a mäta 250ml + Pena do kúpeľa papája a mäta 500ml
Kód:  VBAL7799 Produktové číslo:  8595003119177 Stránky výrobcu
DERMACOL Aroma Ritual Papaya Sada Predaj skončil

DERMACOL Aroma Ritual Papaya Sada

Doprajte si neobyčajný aromaterapeutický zážitok so sadou Dermacol Aroma Ritual Papaya Set. Svieža vôňa šťavnatej papáje a mäty urobí z obyčajnej sprchy neobyčajný aromaterapeutický zážitok. Sada obsahuje sprchovací gél Dermacol Aroma Ritual Papája a mäta 250 ml a pena do kúpeľa Dermacol Aroma Ritual Papája a mäta 500 ml.

Aróma Ritual Papaya & Mint sprchovací gél

Tropický sprchovací gél pre ženy Dermacol Aroma Ritual Tropical Shower Gel so šťavnatou vôňou papáje a mäty s objemom 250 ml jemne pokožku umýva a zbavuje ju všetkých nečistôt a prebytočného kožného mazu. Dodáva jej potrebnú hydratáciu, chráni pred vysušením a zanecháva ju zamatovo hebkú, jemnú a vláčnu. Sladká vôňa tropického ovocia pokožku tela osvieži, nádherne prevonia a zároveň povzbudí aj myseľ. Po kúpeli sa budete cítiť sviežo, získate príjemný pocit uvoľnenia a príliv novej energie. Rozmaznávajte svoju pokožku luxusnou starostlivosťou a užite si relaxačné sprchovanie so sprchovacím gélom Dermacol Aroma Ritual Tropical.

Klíčové vlastnosti sprchovacieho gélu Dermacol Aroma Ritual Papaya & Mint

  • Hodvábne jemná a vláčna pokožka, dokonale čistá a svieža, prevoňaná príjemnou tropickou vôňou papáje a mäty
  • Povzbudzujúca vôňa mäty uvoľňuje nahromadený stres po celom dni a povzbudzuje myseľ
  • Sprchovací gél Dermacol Aroma Ritual navodzuje príjemný pocit odpočinku počas sprchovania

Zloženie:
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDE DEA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM, POLYQUATERNIUM-7, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, LACTIC ACID, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, CI 42090

Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku a jemne napeňte. Po umytí dôkladne opláchnite.

Aroma Ritual Papaya & Mint pena do kúpeľa

Chcete si po náročnom dni dopriať dokonalú relaxáciu a odpočinok? Vyskúšajte penu do kúpeľa s exotickou vôňou papáje a mäty, ktorá rozmaznáva a zvláčňuje pokožku do hĺbky. DERMACOL Aroma Ritual Papaya & Mint Tropical Bath Foam s ricínovým olejom obsahuje aktívne látky, vďaka ktorým hydratuje kožu a uvoľňuje natiahnutésvaly. Aróma papáje v kombinácii so sviežou mätou dokáže odbúrať nahromadený stres a povzbudiť myseľ aj telo.

Klíčové vlastnosti peny do kúpeľa Dermacol Aroma Ritual Papaya & Mint

  • Pena do kúpeľa Dermacol rozmaznáva pokožku a navracia sviežosť
  • Tvorí bohatú penu a poskytuje príjemnú relaxáciu
  • DERMACOL Aroma Ritual Papaya & Mint odbúrava stres a napätie
  • Príjemná ovocno-mentolová aróma osviežuje a povzbudzuje

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, Parfum, Citric Acid, Benzophenone-4, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Mentha Arvensis Leaf Oil, Cl 42090, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool.

Použitie:
Vlejte primerané množstvo peny pod tečúcu vodu pri napúšťaní vane.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Aroma Ritual Papaya Sada Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Aroma Ritual Papaya Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Aroma Ritual Papaya Set.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií