AlzaPlus+ drogerie Protiplnění

DERMACOL Aroma Ritual Summer Shower Gel 250 ml

Zobraziť katalóg
DERMACOL Aroma Ritual Summer Shower Gel 250 ml
4,8 138 hodnotení
Sprchový gél – dámsky, vyhotovenie: netoxické, vhodný na všetky typy pokožky, ideálny na suchú pokožku, hydratačný, aktívne látky: kyselina citrónová, objem 250ml - 9,56 €/1 l
Kód:  SG411 Produktové číslo:  8590031108940 Stránky výrobcu
DERMACOL Aroma Ritual Summer Shower Gel 250 ml Predaj skončil

DERMACOL Aroma Ritual Summer Shower Gel 250 ml

Letný sprchový gél pre ženy Dermacol Aroma Ritual Summer Shower Gel s vôňou marhule a žltého melónu s objemom 250 ml jemne pokožku umýva a zbavuje ju všetkých nečistôt a prebytočného kožného mazu. Zanecháva ju zamatovo hebkú, jemnú a vláčnu. Sladká vôňa letného ovocia unavenú pokožku tela osvieži, nádherne prevonia a zároveň povzbudí aj myseľ. Po kúpeli sa budete cítiť sviežo, získate príjemný pocit uvoľnenia a príliv novej energie. Rozmaznávajte svoju pokožku luxusnou starostlivosťou a užite si relaxačné sprchovanie so sprchovacím gélom Dermacol Aroma Ritual Summer.

Aktívne látky:
Sladká vôňa marhule a melóna povzbudzuje telo i dušu a navodzuje pocit harmónie. Pokožku nádherne osvieži, uvoľní a prevonia.

Účinky:
Výsledkom aplikácie sprchového gélu je hodvábne jemná a vláčna pokožka, dokonale čistá a svieža, prevoňaná príjemnou ovocnou vôňou.

Použitie:
Sprchový gél naneste pri umývaní na pokožku, krúživými pohybmi nechajte speniť a potom dôkladne opláchnite vodou.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Zloženie:
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDE DEA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM, POLYQUATERNIUM-7, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, LACTIC ACID, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, CI 47005, CI 16035.

Parametre a špecifikácia

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!
Objem
250 ml Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!

Ocenenia

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!

Objem

Objem
250 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Problémy

Problémy
Na suchú pokožku Hotovo!

Ocenenie

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky sprchové gély

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Aroma Ritual Summer Shower Gel 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Aroma Ritual Apricot & Melon Summer Shower Gel 250 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Aroma Ritual Apricot & Melon Summer Shower Gel 250 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií