Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DERMACOL Aroma Ritual Tropical Shower Gel 250 ml

Zobraziť katalóg
DERMACOL Aroma Ritual Tropical Shower Gel 250 ml
4,8 138 hodnotení
Sprchový gél pre ženy, dokonale čistí pokožku tela - 7,28 €/1 l
Kód:  SG410 Produktové číslo:  8590031108926 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Aroma Ritual Tropical Shower Gel 250 ml Predaj skončil

DERMACOL Aroma Ritual Tropical Shower Gel 250 ml

Tropický sprchový gél pre ženy Dermacol Aroma Ritual Tropical Shower Gel so šťavnatou vôňou papáje a mäty s objemom 250 ml jemne pokožku umýva a zbavuje ju všetkých nečistôt a prebytočného kožného mazu. Dodáva jej potrebnú hydratáciu, chráni pred vysušením a zanecháva ju zamatovo hebkú, jemnú a vláčnu. Sladká vôňa tropického ovocia pokožku tela osvieži, nádherne prevonia a zároveň povzbudí aj myseľ. Po kúpeli sa budete cítiť sviežo, získate príjemný pocit uvoľnenia a príliv novej energie. Rozmaznávajte svoju pokožku luxusnou starostlivosťou a užite si relaxačné sprchovanie so sprchovacím gélom Dermacol Aroma Ritual Tropical.

Aktívne látky:
Povzbudzujúca vôňa mäty uvoľňuje nahromadený stres po celom dni a povzbudzuje myseľ. Pokožku nádherne osvieži, uvoľní a prevonia.

Účinky:
Výsledkom aplikácie sprchového gélu je hodvábne jemná a vláčna pokožka, dokonale čistá a svieža, prevoňaná príjemnou tropickou vôňou papáje a mäty.

Použitie:
Sprchový gél naneste pri umývaní na pokožku, krúživými pohybmi nechajte speniť a potom dôkladne opláchnite vodou.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Zloženie:
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDE DEA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM, POLYQUATERNIUM-7, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, LACTIC ACID, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, CI 42090.

Parametre a špecifikácia

Objem
250 ml Hotovo!

Objem

Objem
250 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Aroma Ritual Tropical Shower Gel 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Aroma Ritual Papaya & Mint Tropical Shower Gel 250 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Aroma Ritual Papaya & Mint Tropical Shower Gel 250 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií