AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Dermacol Ilusión

Zobraziť katalóg
Dermacol Ilusión
4,0 3 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Makaru Ilusion na super objem a Micelárnu vodu s kyselinou hyalurónovou – odstraňuje aj vodoodolný make-up.
Kód:  VBAL512 Produktové číslo:  8595003116459 Stránky výrobcu

Dermacol Ilusión

Darčeková sada DERMACOL Ilusion poteší každú ženu. Tvoria ju dva obľúbené produkty, objemová riasenka Ilusion a čistiaca micelárna voda. Riasenka dodá riasam maximálny objem a úžasnú dĺžku. Jej krémová textúra plná voskov riasy nezlepuje ani nevytvára hrudky. Navyše je vhodná aj pre majiteľky citlivých očí. Micelárna čistiaca voda s obsahom kyseliny hyalurónovej je zase perfektná na večerné čistenie pleti a odlíčenie. Jednoducho zvládne dokonca aj vodoodolný make-up. Po použití zanechá pleť dokonale čistú, vláčnu a nádherne sviežu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady Dermacol Ilusion

  • Sada kvalitnej českej kozmetiky pre ženy od Dermacolu
  • Sadu tvorí čierna objemová riasenka a čistiaca micelárna voda
  • Riasenka Ilusion na perfektný objem s efektom umelých rias
  • Krémová receptúra riasy nezlepuje ani nezaťažuje a netvorí žmolky
  • Riasenka s intenzívnou čiernou farbou odolná proti rozmazávaniu
  • Oftalmologicky testovaná riasenka vhodná aj pre nositeľky kontaktných šošoviek
  • Micelárna čistiaca voda na dokonale čistú, jemnú a pevnú pleť
  • Dokonale odstráni všetky nečistoty, odlíči i vodoodolný make-up
  • Zloženie s obsahom kyseliny hyalurónovej na hydratovanú a sviežu pokožku

Objemová riasenka Dermacol Ilusion na dokonalú ilúziu umelých rias

Objemová riasenka Ilusion dodá vašim riasam maximálny objem a súčasne predĺži ich dĺžku. Vďaka špeciálnej kefke nanesiete na riasy vždy optimálne množstvo maskary a navyše krásne vykreslíte ich tvar. Krémová textúra riasenky je plná nielen sýtych pigmentov, ale aj prírodných voskov, takže vyniká priľnavosťou. Riasy nezlepuje ani nevytvára nevzhľadné žmolky. Jej veľkou prednosťou je tiež jej intenzívna čierna farba a maximálna odolnosť voči rozmazaniu. Riasenka bola oftalmologicky testovaná, takže máte istotu, že nebude dráždiť ani citlivé oči a bez obáv ju môžu používať aj nositeľky kontaktných šošoviek.

Aktívne látky:
Včelí vosk – urýchľuje regeneráciu, vyživuje a zvlhčuje, chráni, ideálny na hutnejšie riasy, vylepšuje ich jemnosť
Ryžový vosk – zvlhčuje a zjemňuje, vytvára ochrannú vrstvu, má antioxidačné účinky
Karnaubský vosk – predlžuje trvanlivosť líčenia, je hypoalergénny a vhodný aj na citlivú pokožku, zvyšuje lesk rias

Spôsob použitia:
Nanášajte pomocou kefky na horné a spodné riasy jemnými ťahmi.

Zloženie:
Aqua, Synthetic Beeswax, Paraffin, Acacia Senegal Gum, Stearic Acid, Triethanolamine, Palmitic Acid, Copernicia Cerifera Cera, Glyceryl Stearate, Polybutene, VP/Eicosene Copolymer, Butylene Glycol, Oryta Sativa Cera, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Tropolone, CI 77499

Dodajte vašej pleti hĺbkovú hydratáciu pomocou čistiacej micelárnej vody Dermacol

Micelárna voda Dermacol Hyaluron je čistiaci kozmetický prípravok pre ženy od obľúbenej značky Dermacol, ktorý obsahuje hydratačnú kyselinu hyalurónovú. Pomocou micelárnej vody vašu pleť jednoducho a dôkladne očistíte, odstránite z pleti všetky nečistoty i vodoodolný make-up. Prednosťou micelárnej vody je, že jedným ťahom odlíčite oči a pery bez nadmerného trenia pokožky. Vďaka obsiahnutej kyseline hyalurónovej navracia táto osviežujúca micelárna voda pleti jej pevnosť a pokožku zjemňuje. Výrobok neobsahuje alkohol ani parabény a prešiel dermatologickými testami. Rozmaznávajte vašu pokožku prvotriednou starostlivosťou tejto kvalitnej micelárnej vody, po ktorej bude vaša pleť žiariť čistým a sviežim vzhľadom.

Aktívne látky:
Kyselina hyalurónová – bojuje proti starnutiu pleti, pleť spevňuje a vypína, dodáva jej hĺbkovú hydratáciu.

Spôsob použitia:
Dvakrát denne ráno a večer naneste prípravok na odličovací tampón a odlíčte najskôr oči, pery a potom zvyšok tváre. Jemnými pohybmi stierajte make-up a nečistoty zo stredu tváre smerom do strán. Nakoniec očistite tiež krk a dekolt. Micelárnu vodu nemusíte oplachovať, nahrádza pleťovú vodu či tonikum.

Typ pleti:
Všetky typy pleti, vrátane zrelej a citlivej.

Zloženie:
Aqua, Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Propylene Glycol, Cucumis Sativus Juice, Sodium Sulfite, Phosphoric Acid, Mannitol, Xylitol, Fructooligosaccharides, Sodium Hyaluronate, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Cetrimonium Bromide

Darčeková sada obsahuje:
1× objemová riasenka Dermacol Ilusion (11 ml)
1× čistiaca micelárna voda Dermacol Hyaluron Micellar Lotion (400 ml)

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dermacol Ilusión Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Ilusión. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dermacol Ilusión.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií