AP+ nový vizuál MPLA318265

DERMACOL Karité Body Milk 250 ml

Zobraziť katalóg
DERMACOL Karité Body Milk 250 ml
4,0 1 hodnotení
Telové mlieko – účinok: hydratačný, regeneračný a upokojujúci, na citlivú a suchú pokožku, unisex, dermo, proti svrbeniu kože, súčasťou je maslo karité a pantenol, objem 250ml - 13,16 €/1 l
Kód:  TM367 Produktové číslo:  8590031108780 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Karité Body Milk 250 ml

Doprajte si intenzívne hydratovanú pokožku s pomocou regeneračného telového mlieka DERMACOL Karité Body Milk 250 ml. Krém má bohatú textúru a po jeho použití bude pokožka vášho tela krásne vyživená a jemná. Je určené predovšetkým pre suchú a podráždenú pokožku, ktorú vďaka 15 % obsahu bambuckého masla Karité okamžite vyživí, upokojí a poskytne úľavu. Krém má antioxidačné vlastnosti a spomalí starnutie vašej kože, navyše sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný pocit.

Kľúčové vlastnosti regeneračného telového mlieka DERMACOL Karité Body Milk 250 ml

  • Regeneruje a hydratuje suchú pokožku
  • Má antioxidačné vlastnosti
  • Krém upokojuje a poskytuje úľavu vašej pokožke
  • Spomaľuje starnutie kože
  • Telové mlieko DERMACOL Karité Body Milk 250 ml sa rýchlo vstrebáva
  • Nezanecháva na pokožke mastný film
  • Dermatologicky testovaný

Aktívne látky:
15 % bambuckého masla Karité

Ako používať:
Telové mlieko DERMACOL rovnomerne aplikujte na čistú pokožku a nechajte vstrebať. Potom si môžete okamžite užiť jemnú a vyživenú pokožku.

Zloženie:
AQUA, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCERIN, CETEARETH-25, CETEARYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL STEARATE, GLYCERYL STEARATE, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, DICAPRYLYL CARBONATE, COCOS NUCIFERA OIL, TOCOPHERYL ACETATE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM

Zloženie

Aqua, Butyrospermum parkii butter, Glycerín, Cetearyl alcohol, Olea europaea fruit oil, Vinifera seed oil, Ceteareth-20 panthenol, Sodium acrylates/Sodium acryloyldimetyl Taurate copolymér, Isohexadecane, Polysorbate 80, Sorbitan Oleate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerín, Sodium hydroxide, Citric acid, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Karité Body Milk 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Karité Body Milk 250 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Karité Body Milk 250 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií