Protiplnění

DERMACOL Longwear Cover Make-Up No. 03

Zobraziť katalóg
DERMACOL Longwear Cover Make-Up No. 03
Make-up tekutý, typ pleti: normálna, vlastnosti: dlhotrvajúci, vodoodolný a hypoalergénny, krytie: extrémne krycí, účinok: zjednotenie pleti
Kód:  DEKO3654 Produktové číslo:  85968660 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Longwear Cover Make-Up No. 03 Predaj skončil

DERMACOL Longwear Cover Make-Up No. 03

Longwear Cover Make-Up No.03 od spoločnosti Dermacol je tekutý make-up, ktorý zjednotí odtieň vašej pleti a zaistí bezchybný vzhľad po celý deň. Make-up Longwear Cover je navyše vodoodolný, a preto je vhodným spoločníkom do každého počasia. Okrem toho nie je produkt testovaný na zvieratách a svojím zložením bez parabénov, konzervantov, minerálnych olejov a parfumácie je vhodný pre alergikov. Zloženiu dominuje jojobový vosk, ktorý na tvári vytvára ochrannú vrstvu a zaistí, aby make-up držal a neotieral sa.

Kľúčové vlastnosti Dermacol Longwear Cover Make-Up No.03

  • Longwear Cover Make-Up vysokú kryciu schopnosť a je vodoodolný
  • Make-up Dermacol Longwear Cover neobsahuje parabény, konzervanty, minerálne oleje a nie je parfumovaný a je preto hypoalergénny
  • Na výber máte zo 4 odtieňov
  • Obsahuje vitamín E a jojobový vosk
  • Nie je testovaný na zvieratách
  • Chráni pred slnečným žiarením SPF 15

Použitie:
Naneste malé množstvo make-upu Longwear Cover na čelo, líca, nos a bradu a rozotrite do stratena. Pred nanesením odporúčame použiť Dermacol bázu White magic.

Zloženie:
Bis-Hydroxyethoxypropyl Dimethicone, Isododecane, Dimethicone, Jojoba Esters, PEG-10 Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Disteardimonium Hectorite, Silica, Polymethylsilsesquioxane, HDI / Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Triethoxycaprylylsilane, Tocopheryl Acetate, ± CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.



Objem:
30 ml



Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Longwear Cover Make-Up No. 03 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Longwear Cover Make-Up No.03. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Longwear Cover Make-Up No.03.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií