Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

DERMACOL Love my face + 3D maska

Zobraziť katalóg
DERMACOL Love my face + 3D maska
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: love my face 50ml, 3D Hydrating & nourishing mask
Kód:  VBAL0644 Produktové číslo:  8595003110907 Stránky výrobcu
DERMACOL Love my face + 3D maska Predaj skončil

DERMACOL Love my face + 3D maska

Urobte radosť svojej partnerke, mamičke či kamarátke a obdarujte ju darčekovou súpravou DERMACOL Love my face + 3D maska. Súprava obsahuje rozjasňujúci pleťový krém a textilnú hydratačnú masku. Ľahký hydratačný pleťový krém DERMACOL Love my face s objemom 50 ml so sladkou vôňou malín a lesného ovocia pleť hydratuje a regeneruje. Zanecháva ju upokojenú, sviežu a nádherne rozjasnenú. Vaša pleť bude pôsobiť zdravým a mladistvým dojmom. Jeho zloženie je obohatené o bio arganový olej a vzácne oleje z hroznových jadier.  Prípravok je navrhnutý pre starostlivosť o mladú pleť, jeho ľahká textúra sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Dermacol Love my face + 3D textilná maska

  • Ľahký hydratačný pleťový krém DERMACOL Love my face pre mladú pleť
  • Krém so sladkou vôňou malín a lesného ovocia
  • Obsahuje bio arganový olej a vzácne oleje z hroznových jadier
  • Textilná 3D hydratačná a vyživujúca maska DERMACOL
  • Jej zloženie je obohatené o extrakt z medu
  • Maska dodáva pleti intenzívnu hydratáciu a výživu

Perfektne hydratovaná pleť

Textilná 3D hydratačná a vyživujúca maska ??s extraktom z medu pleť regeneruje a tonizuje. Dodáva jej intenzívnu hydratáciu a výživu a zanecháva ju hodvábne jemnú a vláčnu. Jej veľkou prednosťou je veľmi jednoduchá aplikácia, kedy stačí masku len priložiť na vyčistenú pleť tváre, nechať 10 minút pôsobiť a potom sňať. Pre dokonale hydratovanú a vláčnu pleť sa textilná 3D maska ??DERMACOL stane nepostrádateľným pomocníkom.

Obsah súpravy:

  • Hydratačný pleťový krém s objemom 50 ml
  • Textilná 3D maska

Zloženie krému:
AQUA, DICAPRYLYL CARBONATE, ALCOHOL DENAT., PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, UREA, GLYCERYL STEARATE CITRATE, VITIS VINIFERA SEED OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, COCOS NUCIFERA OIL, SODIUM HYALURONATE, SORBITOL, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS JUICE, CETEARYL ALCOHOL, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM SULFITE, CI 17200, SODIUM CHLORIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PHOSPHORIC ACID, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CI 47005, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM.

Zloženie masky:
AQUA, GLYCERIN, PEG-12 DIMETHICONE, PHENETHYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, MEL EXTRACT, PANTHENOL, PEG-20 CASTOR OIL, ALCOHOL DENAT., PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, ZEA MAYS OIL, CALCIUM PANTOTHENATE, INOSITOL, RETINOL, ROSA MOSCHATA SEED OIL, BIOTIN, TOCOPHERYL ACETATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, HYDROLYZED SILK, TETRASODIUM EDTA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SODIUM ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, CELLULOSE, PARFUM, CITRIC ACID, TRIETHANOLAMINE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, IMIDAZOLIDINYL UREA, GLUCONOLACTONE, CALCIUM GLUCONATE.

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Love my face + 3D maska Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Love my face + 3D maska. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Love My Face + 3D arcmaszk.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií