AlzaBoxy Q1 PET

DERMACOL Make-up Cover 231 30 g

Zobraziť katalóg
DERMACOL Make-up Cover 231 30 g
Make-up tekutý, typ pleti: normálna
Variant
Kód:  DEKO1821 Produktové číslo:  85966406 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Make-up Cover 231 30 g Predaj skončil

DERMACOL Make-up Cover 231 30 g

Dokonalá pleť už nie je iba snom. Vďaka mejkapu profesionálnych filmových vizážistov môže byť aj vaše líčenie úplne perfektné. Krémová štruktúra extrémne krycieho mejkapu DERMACOL Make-up Cover 231 vyrovnáva nedostatky a dodáva matný vzhľad vašej pleti. Jedinečná štruktúra mejkapu s 50 % podielom pigmentu skvele kryje a pleť pôsobí bezchybným dojmom. Zakryje nielen malé nedostatky na pokožke, ale dokáže si poradiť aj s rozsiahlejšími kožnými vadami, ako sú akné, rôzne vyrážky, farebné škvrny, ale aj jazvičky či nevzhľadné kruhy pod očami. Vďaka SPF 30 chráni pleť pred UV žiarením a škodlivými vplyvmi prostredia. Make-up Cover má široké využitie pre denné líčenie, večerné či slávnostné, ale aj ako profesionálny mejkap na fotenie a modeling. Možno ho používať ako klasický mejkap, ale aj lokálne miesto korektora. Ponúka širokú škálu odtieňov a je vhodný pre všetky typy pleti. Mejkap DERMACOL Make-up Cover je možné využiť aj na prekrytie tetovania.

    

Kľúčové vlastnosti DERMACOL Make-upu Cover 231

  • Ide o vodoodolný a extrémne krycí mejkap
  • DERMACOL Make-up Cover 231 je vhodný na všetky typy pleti
  • Mejkap je hypoalergénny a bez konzervantov
  • Make-up Cover má dlhotrvajúci efekt
  • Chráni pleť pred slnečným žiarením (SPF 30)
  • Dokáže zakryť menšie i väčšie nedostatky pleti
  • Profesionálna starostlivosť v pohodlí domova
  • Hmotnosť mejkapu je 30 g
        

Vaša pleť bude s DERMACOL Make-upom Cover dokonalá

Extrémne krycí mejkap DERMACOL Make-up Cover zakryje všetky farebné nedostatky pleti, vyrovná menšie i väčšie nedostatky a dodá pleti zamatovo matný vzhľad.

Odporúčaná aplikácia:
Pred aplikáciou mejkapu je vhodné použiť hydratačný krém a podkladovú bázu. Nanášajte Make-up Cover na pleť rovnomerne prstami, alebo hubkou a potom veľmi dôkladne rozotrite. Make-up Cover je možné kombinovať s inými mejkapmi Dermacol. Pre dokonalý vzhľad nakoniec mejkap zafixujte púdrom.

Zloženie:
Paraffinum Liquidum, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Paraffin, Cera Microcristallina, Glyceryl Stearate, Silica Silylate, Petrolát, Alumina, Glycerín, Talc, BHT, Parfum +/- CI 77891, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499

            

Produktové línie: DERMACOL Make-Up Cover 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Make-up Cover 231 30 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Make-Up Cover No.231 30 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Make-Up Cover No.231 30 g.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií