AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

DERMACOL Obsession Sada

Zobraziť katalóg
DERMACOL Obsession Sada
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Riasenka Obsession – Čierna 01 9ml + Dlhotrvajúci lak na nechty 5 Days Stay č. 21 Monroe Red 11ml + Ceruzka na oči 16H Matic Eyeliner č. 4 – black 3g
Kód:  VBAL7809 Produktové číslo:  8595003119641 Stránky výrobcu

DERMACOL Obsession Sada

Darčeková kozmetická súprava Dermacol Obsession Sada obsahuje všetko, čo potrebujete na každodenný make-up look. Sada obsahuje riasenku Obsesion 9 ml, lak na nechty 5 Days Stay č. 21 11 ml Monroe Red a ceruzku na oči 16H Matic Eyeliner č. 4 black 3 g.

Riasenka Obsession

Predlžujúca riasenka v čiernej farbe Obsesion Mascara od značky Dermacol na dokonalý objem vašich rias je inšpirovaná španielskou vášňou a zmyselnosťou. Má zamatovo krémovú štruktúru, ktorá jemne obalí jednotlivé riasy, a tým im dodá objem a predĺži ich. Navyše obsahuje špeciálne rastlinné vosky, ktoré zachovajú prirodzenú pružnosť vašich rias. Obsesion Mascara s provitamínom B5 je hypoalergénna riasenka určená aj pre citlivé oči. Má špeciálnu kefku, s ktorým riasy perfektne rozčešete a oddelíte na dokonalý výsledok. Túto riasenku odporúča Asociácia vizážistov a stylistov ČR.

Kľúčové vlastnosti riasenky Dermacol Obsession

  • Predlžujúca riasenka od českej značky Dermacol
  • Dodá vašim riasam super objem a dokonale ich oddelí
  • Obsesion Mascara má jemnú krémovú štruktúru
  • Táto riasenka je hypoalergénna a vhodná pre citlivé oči
  • Špeciálne zloženie netvorí žmolky a neopadáva
  • Obsahuje rastlinné vosky na prirodzenú pružnosť rias
  • Dermacol Obsesion Mascara získala ocenenie od Asociácie vizážistov a stylistov ČR

Zloženie:
AQUA, ORYZA SATIVA CERA, CERA ALBA, COPERNICIA CERIFERA CERA, STEARIC ACID, CANDELILLA CERA, PROPYLENE GLYCOL,TRIETHANOLAMINE, ACACIA SENEGAL GUM,PVP CAPRYLYL GLYCOL, AMINOMETHYL PROPANOLL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PANTHENOL, CHLOROPHENESIN, HEXYLENE GLYCOL, SODIUM POLYMETHACRYLATE, DIMETHICONE, GLYCERIN, NYLON-12, POLYETHYLENE, PRUNUSAMYGDALUS DULCIS FRUIT EXTRACT, 1,2-HEXANEDIOL, PHENOXYETHANOL. MAY CONTAIN: CL77499

Použitie:
Kefku nechajte pomaly 3 – 4× skĺznuť od korienkov rias až po ich končeky.

Lak na nechty 5 Days Stay č. 21 Monroe Red

Objavte dlhotrvajúci lak na nechty od značky Dermacol 5 Days Stay, ktoré vydržia až neuveriteľných 5 dní. Jedinečná textúra skvele priľne a na nechte vytvorí odolný a pevný film proti oderu a olupovaniu. Seba a svoje okolie očaríte krásnym leskom, ktorý sa po celý čas nestráca a farba vďaka UV filtra nevybledne. Úplne postačí aplikovať jednu vrstvu. Pre intenzívnejšiu farbu a predĺženie trvanlivosti zvoľte dve vrstvy. Lak na nechty si môžete zaobstarať v 25 odtieňoch, ktoré sa zaručene hodia na každú príležitosť!

Kľúčové vlastnosti laku na nechty Dermacol 5 Days Stay č. 21 Monroe Red

  • Dlhotrvajúci lak na nechty s výdržou až 5 dní
  • Bez nutnosti použiť základný alebo ochranný krycí lak
  • Pevný a odolný film proti oderu a olupovaniu
  • Krásny lesk
  • UV filter zabraňuje blednutiu a zožltnutiu farby
  • Vhodné na každú príležitosť

Zloženie:
Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/neopentyl Glycol/trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, N-butyl Alcohol, Styrene/acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Silica, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral, +/-: Ci 77891, Ci 77491, Ci 77499, Ci 19140, Ci 15850, Ci 15880

Použitie:
Aplikujte 1 vrstvičku alebo 2 na intenzívnejší nános farby. Na predĺženie trvanlivosti laku na nechte použite základný lak – Fast Dry a krycí lak – Ultra Gloss.

Ceruzka na oči 16H Matic Eyeliner č. 04

S ceruzkou na oči od DERMACOL 16h Matic Eyeliner perfektne zvýrazníte vaše oči a podčiarknete ich krásu. Vodoodolná krémová ceruzka na oči má čiernu farbu, ktorá po nanesení vydrží až neuveriteľných 16 hodín bez rozmazania a vyblednutia. Textúra po aplikácii zostáva v krémovej konzistencii, ktorá cca po 40 sekundách zasychá a stabilne drží dokonca aj v extrémnych teplotách do 40 °C. Ceruzka na oči je ideálna pri líčení linky vnútri oka na optické zväčšenie a rozjasnenie. Hodí sa teda aj pre menšie a unavené oči. Vďaka tomu, že je ceruzka vodoodolná, nebudete sa obávať nechceného rozmazania pri kontakte s vodou. Pokojne si svoj make-up môžete vylepšiť aj keď pôjdete k vode, do fitcentra alebo na prechádzku v daždi.

Kľúčové vlastnosti ceruzky na oči Dermacol 16H Matic Eyeliner č. 04

  • Krémová ceruzka na oči v čiernej farbe
  • Vodoodolná
  • Dlhotrvajúca textúra s výdržou až 16 hodín
  • Ľahko sa nanáša
  • Odolná aj v extrémnych teplotách max. 40 °C
  • Oftalmologicky testované

Zloženie:
AQUA, GLYCERYL STEARATE, CERA ALBA, COPERNICIA CERIFERA CERA, TRIBEHENIN, PARAFFIN, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, PALMITIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, AMINOMETHYL PROPANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PANTHENOL, DIMETHICONE, TOCOPHERYL ACETATE, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM NITRATE, GLYOXAL, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, CI 77499

Použitie:
Aplikujte podľa požadovaného tvaru na dolné či spodné viečko. Ceruzka je vhodná na nalíčenie linky vnútri oka tzv. WATER LINE = nalíčením spodnej, vnútornej linky na optické zväčšenie a rozjasnenie očí; ideálna pre menšie alebo unavené oči.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Obsession Sada Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Obsesión Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Obsession Set.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií