Protiplnění

DERMACOL Pánsky rad II.

Zobraziť katalóg
DERMACOL Pánsky rad II.
Pánska kozmetická súprava – obsahuje: sprchový gél 5v1 total freedom, ošetrujúci olej na fúzy
Kód:  VBAL0621 Produktové číslo:  8595003110648 Stránky výrobcu

DERMACOL Pánsky rad II.

Darčeková súprava DERMACOL Pánsky rad II. Men agent total freedom urobí radosť každému modernému mužovi, ktorý sa o seba stará a dbá na svoj upravený vzhľad. V súprave nájdete kozmetické prípravky pre každodennú starostlivosť o svoju pleť, a to ošetrujúci olej na fúzy a sprchový gél. Ošetrujúci olej na fúzy DERMACOL Men agent beard oil treatment s objemom 50 ml je špičkový prípravok, ktorý sa dokonale stará o fúzy, vyživuje ich a dodáva im pestovaný a zdravý vzhľad. Jeho zloženie je obohatené o prírodné oleje, ktoré fúzy zjemňujú a zanechávajú ich príjemne voňavé. Pravidelným používaním budú vaše fúzy jemné na dotyk a perfektne vyživené, rovnako tak dôjde k vyživeniu i vašej pokožky. Prípravok je vhodný pre použitie ako pre trojdňové strnisko, tak i pre bradu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Dermacol Pánsky rad II. Men agent total freedom

  • Ošetrujúci olej na fúzy DERMACOL Men agent beard oil treatment
  • Obsahuje prírodné oleje
  • Olej zanecháva fúzy vyživené, pestované a jemné na dotyk
  • Sprchový gél DERMACOL 5 v 1 Men agent total freedom
  • Gel s príjemnou vôňou vhodný na celé telo aj vlasy
  • Možno ho použiť aj na holenie
  • Obsahuje kondicionačnú látku zabraňujúcu krepovateniu vlasov

Skvelý pomocník pre každodennú starostlivosť

Pánsky sprchový gél DERMACOL 5 v 1 Men agent total freedom s objemom 250 ml dokonale umýva tvár, telo i vlasy a šetrne odstraňuje všetky nečistoty. Môžete ho použiť aj na holenie. Jeho oslobodzujúca vôňa príjemne povzbudzuje, navodzuje pocit sviežosti a láka do divokej prírody plnej dobrodružstiev. Gél zanecháva pokožku zamatovo hebkú, hydratovanú a vláčnu. Obsahuje kondicionačnú látku, ktorá zamedzuje polétavosti a krepovateniu vlasov. Prípravok je šetrný k pleti a je vhodný pre všetky typy pokožky. 

Obsah súpravy:

  • Ošetrujúci olej na fúzy s objemom 50 ml
  • Sprchový gél s objemom 250 ml

Zloženie oleja:
VITIS VINIFERA SEED OIL, PRUNUS Amygdalus DULCIS OIL, PARFUM, Simmondsia Chinensis SEED OIL, Tocopheryl ACETATE, BENZYL Salicylate, GERANIOL, Butylphenyl Methylpropional, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-Isomethyl Ionone, EUGENOL, CITRONELLOL, CITRAL

Zloženie gélu:
AQUA, SODIUM Laureth SULFATE, SODIUM CHLORIDE, Cocamide DEA, COCAMIDOPROPYL Betaín, Polyquaternium-7, GLYCERÍN, BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, SODIUM BENZOATE, TRIETHYLENE GLYCOL, Propylén GLYCOL, MAGNESIUM NITRATE, MAGNESIUM CHLORIDE, Lactic ACID, SODIUM SULFATE, CITRONELLOL , LINALOOL, LIMONENE, CI 42051, CI 17200, CI 19140, CI 42090, CI 47005, PARFUM

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Pánsky rad II. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Pánská řada II.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Férfi sorozat II..
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií