Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Protiplnění

Dermacol Sexy Look

Zobraziť katalóg
Dermacol Sexy Look
5 2 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Lak na nechty, Lesk na pery a Odličovač na vodoodolný make-up. Všetko je zabalené v chic sťahovacej taštičke Pompadour.
Kód:  VBAL513 Produktové číslo:  8595003116473 Stránky výrobcu

Dermacol Sexy Look

Sada DERMACOL Sexy Look vás poteší odličovadlom na oči, ktorý si poradí aj s vodoodolným make-upom, farbou na pery s leskom a dlhotrvajúcim lakom na nechty. Celá sada je navyše zabalená v trendy sťahovacej taštičke Pompadour.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady Dermacol Sexy Look

  • Sada odličovača, lesku na pery a laku na nechty
  • Odličovač odstraňuje aj vodoodolný make-up
  • Extrakt z nevädze osviežuje pleť
  • Rýchloschnúci lesk na pery drží až 16 hodín
  • Včelí vosk a vitamín E bráni vysušovaniu pier
  • Dlhotrvajúci lak na nechty s gél efektom
  • Lak je odolný, neolupuje sa a obsahuje UV filter

Odličovač Dermacol Eye Make-up Remover

Dermacol Waterproof Eye Make-up Remover je prípravok určený na odličovanie očí. Šetrne odstraňuje aj vodoodolný make-up z citlivej očnej oblasti a vďaka extraktu z nevädze zároveň tonizuje a osviežuje pleť. Tento odličovač je určený na všetky typy pleti, je oftalmologicky testovaný a neobsahuje alkohol.

DERMACOL 16H Lip Colour

S revolučnou dlhotrvajúcou dvojfázovou farbou na pery Dermacol 16h Lip Colour 2 v 1 doslova zažiarite. Farba s leskom dokonale priľne na pery a vydrží až 16 hodín, takže budete vyzerať, akoby ste práve vyšli z kozmetického salóna. Farba na pery je rýchloschnúca a dokonale kryje. Lesk tvoria prírodné vysoko kvalitné oleje, včelí vosk a vitamín E, ktorý bráni nadmernému vysušovaniu pier.

Lak na nechty DERMACOL 5 Days Stay Gel Effect

Objavte dlhotrvajúci lak na nechty s gélovým efektom od značky DERMACOL, ktorý vydrží až neuveriteľných 5 dní. Jedinečná textúra skvele priľne a na nechte vytvorí odolný a pevný film proti oderu a olupovaniu. Seba i svoje okolie očaríte krásnym leskom, ktorý sa po celý čas nestráca a farba vďaka UV filtra nevybledne. Úplne postačí aplikovať jednu vrstvu. Na intenzívnejšiu farbu a predĺženie trvanlivosti zvoľte dve vrstvy.

Zloženie

Lak na nechty:
Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Silica, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, N-Butyl Alcohol, Styrene/ Acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Diacetone Alcohol, Synthetic Fluorphlogopite, Calcium Sodium Borosilicate, Aluminum Hydroxide, Methicone, +/- Mica, CI 77861, CI 77891 (nano), CI 77891, CI 77742, CI 77510, CI 77499, CI 77491, CI 77163, CI 75470, CI 42090, CI 19140, CI 15880

Farba na pery:
Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, C9-13 Isoparaffin, C11-12 Isoparaffin, Talc, Mica, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Propylparaben, Aluminum Hydroxide, CI 12085, CI 15850, CI 47005, CI 77491, CI 77492, CI 77891

Lesk:
Ricinus Communis Seed Oil, Cera Alba, Pentaerythrityl Stearate/Caprate/Caprylate/Adipate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Alcohol, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, BHT, Parfum

Odličovač:
AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, ISOHEXADECANE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, GOSSYPIUM HERBACEUM SEED OIL, PANTHENOL, GLYCERIN, CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT, TETRASODIUM EDTA, LACTIC ACID, CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL, CL61565

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dermacol Sexy Look Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Sexy Look. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dermacol Sexy Look.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií