Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Doplnky stravy a vitamíny na vlasy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Obsiahnuté látky
Zinok
(14)
Biotín
(13)
Kolagén
(10)
Kyselina hyalurónová
(3)
Metionín
(3)
Účinok
Na rast a proti vypadávaniu vlasov
(33)
Na posilnenie imunity
(27)
Pre krásnu pleť
(18)
Na rast a proti lámaniu nechtov
(18)
Na únavu a vyčerpanie
(7)
Pre časť tela
Vlasy
(68)
Nechty
(44)
Pleť
(30)
Kostičky
(12)
Kĺby
(11)
Pre koho
Pre dospelých
(55)
Pre deti
(9)
Pre tehotné
(4)
Pre dojčiace
(4)
Iba pre ženy
(2)
Počet tabliet/kapsúl
30
250
-
Vlastnosti
Bez éčok
(1)
Bez laktózy
(4)
Bez lepku
(2)
Bez palmového oleja
(3)
Bez pridaného cukru
(6)
Vegan
(4)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Vitamíny na vlasy predstavujú zásadný prvok pre zdravie, lesk a celkovú vitalitu vášho vlasu. Správna kombinácia vitamínov môže podporiť rast vlasov, zabrániť vypadávaniu a zlepšiť štruktúru vlasového vlákna. Či už hľadáte riešenie na poškodené vlasy, alebo jednoducho chcete podporiť ich zdravie a krásu, správne doplnky stravy sú kľúčové. Neviete si rady s výberom? Čítajte ďalej a poradíme vám, aké vitamíny na vlasy budú tie pravé.

Pokračovať

Aké sú najlepšie vitamíny na vlasy?

Vitamíny na vlasy, ako je biotín, vitamín E, vitamín A alebo vitamín C, hrajú významnú úlohu v posilnení vlasových folikulov, podporujú ich rast a predchádzajú lámavosti a vypadávaniu. Správna vyváženosť týchto vitamínov v strave alebo vo forme doplnkov stravy môže mať výrazný vplyv na celkový vzhľad a zdravie vašej štice. Pre optimálnu starostlivosť je dôležité zvoliť produkty, ktoré sú špecificky formulované na podporu zdravia vlasov a sú obohatené o esenciálne vitamíny a minerály.

Vyvážená strava bohatá na živiny spolu s kvalitnými vitamínmi na vlasy a ideálnou starostlivosťou môže efektívne podporiť rast zdravých vlasov.

Túžite po dlhej zdravej hrive? Zistite, čo brať na rast vlasov

Na podporu rastu vlasov sa odporúča užívať doplnky obsahujúce biotín (vitamín B7), ktorý je zásadný pre produkciu keratínu, proteínu tvoriaceho základ vlasov. Ďalej vitamín E na podporu krvného obehu vo vlasových folikuloch, vitamín C na výrobu kolagénu, zinok, ktorý napomáha oprave a rastu vlasových tkanív, a železo, ktoré zabraňuje vypadávaniu vlasov tým, že zvyšuje kyslík pre vlasové folikuly. Tiež omega-3 mastné kyseliny môžu zlepšiť kvalitu vlasov tým, že ich udržujú hydratované.

i

Aké sú najlepšie vitamíny proti vypadávaniu vlasov?

Vitamíny na vlasy proti vypadávaniu často obsahujú biotín, vitamín E, vitamín C, zinok a železo, ktoré sú kľúčové v boji proti nadmernému vypadávaniu vlasov, pretože podporujú ich rast, posilňujú vlasové folikuly a zlepšujú celkovú kvalitu vlasov.

Sú tu prírodné aj syntetické vitamíny na vlasy

Keď budete vyberať vitamíny na vlasy, môžete sa stretnúť s dvoma hlavnými kategóriami: syntetickými a prírodnými vitamínmi. Každá z týchto skupín má svoje špecifické vlastnosti a potenciálne výhody. Výber medzi syntetickými a prírodnými vitamínmi by mal vo finále vychádzať z individuálnych potrieb, preferencií a možných reakcií organizmu. Dôležitá je tiež kvalita a renomé značky, aby sa zabezpečilo, že produkt skutočne obsahuje účinné látky v uvedenom množstve.

Syntetické vitamíny na vlasy dokážu byť veľmi efektívne

Syntetické vitamíny na vlasy sú vyrobené v laboratóriu a majú za cieľ napodobniť účinky prírodných vitamínov. Sú často cenovo dostupnejšie a majú dlhšiu trvanlivosť. Pri správnom výbere a dávkovaní môžu efektívne podporovať zdravie vlasov, prispievať k ich rastu a pevnosti. Na druhú stranu niektorí jedinci môžu mať citlivejšiu reakciu na syntetické zložky, čo môže vyvolať nežiaduce účinky.

Sú tu aj prírodné vitamíny na vlasy

Prírodné vitamíny na vlasy pochádzajú priamo z rastlinných alebo živočíšnych zdrojov a sú všeobecne považované za lepšie stráviteľné pre telo. Tieto vitamíny sú často odporúčané pre svoju vyššiu biologickú dostupnosť a menšiu pravdepodobnosť vedľajších účinkov. Prírodné vitamíny na vlasy môžu obsahovať aj ďalšie zložky, ako sú antioxidanty a minerály, ktoré podporujú celkové zdravie vlasov. Ich nevýhodou môže byť vyššia cena a kratšia doba trvanlivosti účinkov.


vitamíny pre vlasy s bylinkami
Bylinkové vitamíny na vlasy

vitamíny vlasy Mycomedica
Prírodné vitamíny na vlasy

vitamín na vlasy Movit
Syntetické vlasové vitamíny

i

Tiež potraviny obsahujú vlasové vitamíny

Zdroje obsahujúce vlasové vitamíny nie sú iba v doplnkoch stravy, ale aj v bežných potravinách. Biotín môžete nájsť v potravinách, ako sú vajcia, orechy a celozrnné produkty. Zelená zelenina, ako je špenát a brokolica, sú bohaté na vitamín A a C. Pre dostatočný príjem vitamínu E je dobré zaradiť do stravy avokádo, orechy a najrôznejšie semená.

Čo môžu obsahovať vitamíny na vlasy?

Vitamíny na vlasy často obsahujú kombináciu kľúčových látok, ktoré sú zásadné pre ich rast a zdravie. Zinok zohráva významnú úlohu v raste a oprave tkanív, vrátane vlasov, a pomáha udržiavať funkciu mazových žliaz obklopujúcich folikuly. Kolagén, hlavný proteín v tele, poskytuje vlasom štruktúru a pružnosť, a jeho dostatočný príjem môže zlepšiť ich celkovú kvalitu a vzhľad. Biotín, čiže vitamín B7, je nevyhnutný na produkciu keratínu, čo je proteín tvoriaci vlasovú štruktúru. Metionín, esenciálna aminokyselina, podporuje zdravý rast vlasov vďaka svojej úlohe v syntéze kolagénu a ako antioxidant.

  • Kolagén na vlasy je esenciálny pre zdravie a elasticitu vlasov, zvyšuje ich silu a lesk. Jeho užívanie môže zlepšiť vzhľad suchých vlasov a podporovať zdravý rast posilnením vlasových folikulov. Doplnok stravy s kolagénom alebo konzumácia kolagénových potravín môže efektívne posilniť kvalitu vlasov.
  • Methionin, esenciálna aminokyselina, je kľúčovou zložkou mnohých doplnkov stravy určených na podporu zdravia vlasov. Jeho význam spočíva v silných antioxidačných vlastnostiach a v úlohe pri syntéze kolagénu a keratínu, čo sú základné stavebné prvky pre pevné a zdravé vlasy.

Ako vybrať tie najlepšie vitamíny na vlasy? Recenzie našich zákazníkov vám napovedia a s výberom vám pomôžu.

Vyberte si vitamín na vlasy vo vhodnej podobe

Pri hľadaní ideálneho doplnku stravy je kľúčové zamerať sa nielen na jeho zloženie, ale aj starostlivo zvážiť formu, v ktorej je vitamín na vlasy ponúkaný. Rôzne formy môžu výrazne ovplyvniť mieru a rýchlosť absorpcie účinných látok v tele, ako aj celkové pohodlie a praktickosť pri dennom užívaní. Na trhu existuje niekoľko základných foriem doplnkov stravy, z ktorých každá má svoje špecifické výhody a potenciálne nevýhody. Pozrite sa na ne.

  • Sypký prášok umožňuje používateľom flexibilne upraviť dávkovanie podľa individuálnych potrieb. Prášok je možné ľahko zmiešať s vodou alebo inými nápojmi.
  • Kapsule sú obalové formy, vnútri ktorých sa nachádza prášok alebo tekutina. Sú obľúbené vďaka svojej ľahkej prehĺtateľnosti a presnému dávkovaniu.
  • Tablety sú pevné doplnky, ktoré môžu obsahovať rôzne účinné látky. Niekedy sú navrhnuté tak, aby sa účinné látky uvoľňovali postupne.
  • Sirup je sladká, tekutá forma, často s príchuťou, ktorá maskuje chuť účinných látok. Vhodná pre deti a osoby s citlivým chuťovým vnímaním.
  • Kvapky sa vyznačujú rýchlou a efektívnou absorpciou. Sú vhodné pre osoby, ktoré majú problémy s prehĺtaním pevných foriem.
  • Tobolky, podobné kapsulám, ale zvyčajne s pevnejším obalom, môžu obsahovať prášok aj tekutinu.

na vlasy vitamíny Beastpink kapsule
Kapsule

vitamín na vlasy tablety
Tablety

vitamíny pre vlasy Ducray sérum
Sérum

i

Sledujte aj to, aké majú vitamíny na vlasy zloženie

Dôraz je kladený aj na zloženie a vlastnosti, aby vitamíny na vlasy vyhovovali širokej škále preferencií. Produkty môžu byť bez éčok, bez laktózy a bez lepku, čo sú kľúčové atribúty pre jedincov citlivých a trpiacich intoleranciou na niektoré z často používaných zložiek. Vegánske produkty zahŕňajú iba rastlinné zložky. Bio označenie zaručuje, že suroviny boli pestované bez použitia syntetických hnojív a pesticídov.

V akom balení sa predávajú vitamíny na vlasy?

Pri výbere doplnkov stravy je dôležité starostlivo zvážiť veľkosť a množstvo balenia, čo výrazne ovplyvňuje cenu a dobu, počas akej môžete vitamíny na vlasy užívať. Väčšie balenia môžu priniesť lepšiu cenovú efektivitu na jednotku, zatiaľ čo menšie balenia umožňujú otestovať produkt. Frekvencia užívania tiež určuje, ako rýchlo produkt spotrebujete, čo môže ovplyvniť rozhodnutie medzi väčším a menším balením. Optimalizácia veľkosti balenia podľa osobných potrieb a finančných možností pomáha zaistiť, že užívatelia získajú najlepšiu hodnotu a prísun doplnkov potrebných na dosiahnutie žiadaných výsledkov.

  • Množstvo kapsúl/toboliek nájdete v balení v rozmedzí od 20 kusov, ktoré sú ideálne na testovanie produktu, až po 250 kusov určených pre stálych užívateľov.
  • Veľkosť balenia tekutých doplnkov, kvapiek a sirupov, sa pohybuje v objemoch od 30 ml, vhodných na dočasné použitie, až po 500 ml.
  • Hmotnosť práškových doplnkov ponúka varianty vážiace až 900 g, čo poskytuje dostatok materiálu na dlhé obdobie.

Voľba správnej formy je kľúčová pre maximálnu spokojnosť, komfort a efektivitu užívania, či už preferujete pohodlie kapsúl, flexibilitu práškov alebo jednoduchosť tekutých foriem.

Hľadáte vitamíny na vlasy určené pre špecifickú skupinu?

Vitamíny na vlasy sú špecificky formulované tak, aby vyhovovali potrebám rôznych skupín ľudí, zohľadňujú pritom jednotlivé životné fázy a potreby. Pre dospelých sú tieto doplnky navrhnuté tak, aby posilnili vlasy a podporili ich rast. Tehotné a dojčiace ženy potrebujú vitamíny pre vlasy, ktoré sú bezpečné aj pre vývoj dieťaťa. Seniori môžu mať prospech zo zložiek, ktoré bojujú proti rednutiu vlasov a podporujú ich hustotu. Produkty určené výhradne pre ženy často riešia problémy, ako sú vplyvy hormonálnych zmien na kvalitu vlasov, zatiaľ čo doplnky pre mužov sa zameriavajú na prevenciu vypadávania vlasov a podporu rastu.


vlasy vitamíny Ivybears pre ženy
Vitamíny na vlasy pre ženy

vitamín na vlasy pre deti
Vlasové vitamíny od 3 rokov

vitamín na vlasy Ivybears pre mužov
Vitamíny na vlasy pre mužov

i

Vitamíny na vlasy pre deti od 3 rokov sú formulované pre ich rastúce telá a špecifické vlasové potreby. Tieto doplnky stravy obsahujú esenciálne vitamíny ako D a železo pre silné a zdravé vlasy. Zároveň sú bezpečné a ľahko používateľné.

Aké sú najlepšie vitamíny na vlasy a nechty?

Najlepšie vitamíny na podporu zdravia vlasov a nechtov zahŕňajú širokú paletu živín, ktoré sú kľúčové pre ich silu, rast a celkovú vitalitu. Prispievajú nielen k posilneniu a zlepšeniu vzhľadu vlasov, ale aj k udržaniu zdravej a mladistvej pleti a pevných nechtov, čo odráža celkové zdravie a pohodu jedinca. Aké sú to?

  1. Biotín (vitamín B7) je často označovaný ako zázrak pre vlasy a nechty vďaka svojej schopnosti podporovať ich rast a zlepšovať ich štruktúru.
  2. Vitamín E zohráva úlohu v ochrane bunkových membrán a podporuje krvný obeh ku korienkom vlasov, čo napomáha k zdravšiemu rastu.
  3. Vitamín C je nevyhnutný na výrobu kolagénu, dôležitého proteínu, ktorý prispieva k pevnosti a pružnosti ako vlasov, tak nechtov.
  4. Patrí sem aj zinok a železo či omega-3 mastné kyseliny.

Zháňate lacné doplnky stravy na vlasy? Objavte kvalitné, avšak cenovo dostupné produkty.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Kolagén – kvalitný, účinný a čistý morský kolagén, skvele sa vstrebáva, konzumuje sa rozpustený vo vode, bez chuti, farbív a aditív, výroba je šetrná k životnému prostrediu - 0,63 €/ks
18,90 €

2.
Kompava Gelo – 3 Complex Na sklade > 10 ks
Kĺbová výživa – príchuť pomaranč, hmotnosť 390g
22,90 €

3.
Kolagén – MOVit Morský Kolagén Beauty Plus je produkt s unikátnym zložením obsahujúci dôležité živiny pre kožu, vlasy a nechty, jeho hlavnou zložkou je 100% prírodný hydrolyzovaný morský kolagén typu I. Peptan® F 2000 LD. Pretože správna výživa a bezproblémový metabolizmus kože sa prejavujú zdravým a mladistvým vzhľadom. - 0,20 €/ks
17,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
70 položiek
4,9
COLLALLOC Bioaktívny morský kolagén 30× 3.3 g
Kolagén – kvalitný, účinný a čistý morský kolagén, skvele sa vstrebáva, konzumuje sa rozpustený vo vode, bez chuti, farbív a aditív, výroba je šetrná k životnému prostrediu - 0,63 €/ks
Cenová bomba
18,90 € Ušetríte 1,99 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: COLDOPDS017
4,8
Kompava Gelo – 3 Complex
Kĺbová výživa – príchuť pomaranč, hmotnosť 390g
22,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsupl0612
4,1
GS Vápník horčík zinok Premium tbl. 100 + 30
Minerály – zinok na zdravé vlasy, nechty, pokožku, vápnik, horčík, vit. D3 a K na zdravé a silné kosti - 0,06 €/ks
Cenová bomba
7,20 € Ušetríte 3,70 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GSVAP060
4,8 21×
Amix Nutrition Ca + Mg + Zn, 100 tbl
Minerály – vápnik, horčík a zinok, 100 tabliet, bez príchuti - 0,09 €/ks
8,50 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTami0007
4,6 30×
Extrifit Gela 1000 mg 250 cps
Kĺbová výživa – 250 kapsúl
11,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsupl0479
5,0 12×
Vlasové hnojivo 150 tob.
Doplnok stravy – s vysokým obsahom aminokyselín, MSM, zinku a biotínu na účinnú pomoc v boji s nadmerným vypadávaním a stratou vlasov, ich pomalým rastom a zlou kvalitou - 0,18 €/ks
26,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SIMVLA076
3,7
Vlasové hnojivo 60 tob.
Doplnok stravy – s vysokým obsahom aminokyselín, MSM, zinku a biotínu na účinnú pomoc v boji s nadmerným vypadávaním a stratou vlasov, ich pomalým rastom a zlou kvalitou - 0,22 €/ks
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SIMVLA574
4,7
DS LABORATORIES REVITA Hair Growth Tablets 30 ks
Doplnok stravy – proti vypadávaniu vlasov - 1,06 €/ks
31,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSVL4408
4,6
GreenFood Nutrition Selen Lalmin 30 kapslí
Selén tablety, bez príchute - 0,09 €/ks
2,80 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0028
4,7 19×
MOVit Morský Kolagén Beauty Plus + Kyselina hyaluronová 90 tbl.
Kolagén – MOVit Morský Kolagén Beauty Plus je produkt s unikátnym zložením obsahujúci dôležité živiny pre kožu, vlasy a nechty, jeho hlavnou zložkou je 100% prírodný hydrolyzovaný morský kolagén typu I. Peptan® F 2000 LD. Pretože správna výživa a bezproblémový metabolizmus kože sa prejavujú zdravým a mladistvým vzhľadom. - 0,20 €/ks
17,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmoe022
4,6
GymBeam Zinok, 90 tabliet
Zinok – podpora imunitného a nervového systému, odolnosti voči infekciám, 90 tabliet
6,49 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym350
5,0
GreenFood Nutrition Methionin 90 kapsúl
Doplnok stravy – bez príchuti, 200g, tablety, 90 kapsúl - 0,12 €/ks
Super cena
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0114
5,0
GreenFood Nutrition RegeMin Chelát 60 kapsúl
Minerály – L-Metionín, selén, zinok a vitamín E, 60 kapsúl, 30 denných dávok, bez príchuti
7,30 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0042
IVYBEARS Vlasové vitamíny pre ženy 60 ks - Doplnok stravy Varianty
4,9
IVYBEARS Vlasové vitamíny pre ženy 60 ks
Doplnok stravy – pre ženy - 0,23 €/ks
13,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PLK821
4,4
DonnaHAIR FORTE 4-mesačná kúra tob. 90 + 30 zdarma
Doplnok stravy – obsahuje zvýšenú dávku aminokyselín, pivovarských kvasníc a biotínu, ktorý podporuje zdravý rast vlasov a pomáha pri lámaní a štiepení; navyše je obohatený o extrakt žihľavy dvojdomej, ktorá podporuje tvorbu keratínu, základného stavebného prvku vlasov; špeciálne prispôsobené aj pre potreby tehotných a dojčiacich žien - 0,22 €/ks
25,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SIMDONDS025
5,0
DonnaHAIR Forte 60 tob.
Doplnok stravy – so zvýšenou dávku troch aminokyselín (metionín, cysteín, tyrozín), extraktom žihľavy, pivovarských kvasníc a biotínu, ktorý podporuje normálny rast vlasov a pomáha proti lámaniu a štiepeniu - 0,27 €/ks
15,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SIMDon433
4,0
GymBeam Zinok chelát (bisglycinát) 100 kapsúl
Zinok – doplnok stravy, 15mg zinku na jednu dávku, obsahuje 90 kapsúl
5,99 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym349
5,0
TEREZIA B-Komplex Super Forte+ tbl. 100
B-komplex – vitamíny B podporujú energetický metabolizmus, činnosť nervovej sústavy, prispievajú k normálnemu stavu pokožky a slizníc - 0,06 €/ks
5,59 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TERBKO887
IVYBEARS Vlasové vitamíny pre mužov 60 ks - Doplnok stravy
Varianty
4,9
IVYBEARS Vlasové vitamíny pre mužov 60 ks
Doplnok stravy – pre mužov - 0,25 €/ks
Zľavnené -12 %
14,90 € 16,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PLK822
5,0
Nutrend Mineral Zinc 100 % chelate, 100 kapsúl
Zinok – rastlinné kapsuly s vysokým obsahom zinku v chelátovej forme. Zinok prispieva k normálnej funkcii imunitného systému, syntéze bielkovín a udržaniu normálnych kostí. Podporuje činnosť reprodukčného systému, s obľubou je vyhľadávaný na udržanie normálnych vlasov, nechtov a pokožky. - 0,08 €/ks
7,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTnut11418
4,0
Kolagén MOVit Kolagén Beauty + Biotín, 90 tbl.
Kolagén – MOVit Kolagén Beauty je koncipovaný ako komplexná suplementácia pre kožu, pleť, vlasy a nechty. Jeho hlavnou zložkou je 100% prírodný, značkový, hydrolyzovaný kolagén typu I Peptan® F 2000 LD. Kolagén typu I je základnou štrukturálnou zložkou kože. - 0,15 €/ks
13,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmoe024
5,0
Viridian High Five Multivitamin & Mineral Formula 120 kapsúl
Multivitamín – kapsuly, 120 kapsúl, určené pre pre dospelých
Cenová bomba
24,90 € Ušetríte 3,80 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTvrd029
2,99 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TERZILDS977
5,0
ALLNATURE Kolagen Original Premium 200 g
Kolagén – kolagén zaisťuje elasticitu kože, pomáha nahrádzať odumreté bunky, udržuje hydratovanú a pružnú pleť
15,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ALLKOLDS113

Doplnky stravy a vitamíny na vlasy

zdravieČo sú probiotiká a prečo ich naše telo potrebuje? Probiotiká čiže zdraviu prospešné baktérie posilňujú funkciu imunitného systému, zlepšujú trávenie aj duševné zdravie a pomáhajú pri chudnutí.
Vždy je lepšie dbať na dostatok vitamínov a minerálov priebežne než potom riešiť ich nedostatok, keď sa telo ozve v podobe zdravotných ťažkostí. Treba si včas uvedomiť, že bez nich to jednoducho nepôjde. Poďme sa teda pozrieť, aký vplyv majú vitamíny a minerálne...

Doplnky stravy a vitamíny na vlasy

V kategórii Doplnky stravy a vitamíny na vlasy máme práve teraz na Alza.sk celkom 69 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné doplnky stravy a vitamíny na vlasy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie doplnky stravy a vitamíny na vlasy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie doplnky stravy a vitamíny na vlasy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii doplnky stravy a vitamíny na vlasy recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií