AlzaPlus+ drogerie Protiplnění

DOVE Krémová tableta Svieži dotyk 4x100 g

Zobraziť katalóg
DOVE Krémová tableta Svieži dotyk 4x100 g
4,9 111 hodnotení
Tuhé mydlo – unisex, pre všetky typy pleti, čistiaci, hydratačný, vyživujúci a zjemňujúci účinok, s vitamínmi a s prírodnými zložkami, dermo, hmotnosť 400g - 7,35 €/1 kg
Variant
Kód:  SG025 Produktové číslo:  8712561539166 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOVE Krémová tableta Svieži dotyk 4x100 g Predaj skončil

DOVE Krémová tableta Svieži dotyk 4x100 g

Hydratuje pokožku a doprajte jej doslova Svieži dotyk s novým radom mydiel značky Dove. Krémovú tabletu tvorí z 1/4 účinný zvláčňujúci krém s výťažkami z uhorky a extraktom zeleného čaju, ktoré vašu pokožku upokoja od podráždenia a prepožičajú jej nebývalú sviežosť. Upokojujúca čajová aróma pôsobí blahodarne na pleť a účinne uvoľňuje napätie aj stres. Podiel uhorkového extraktu pre zmenu osviežuje pokožku aj zmysly - bez nutnosti nanášania uhorkových obkladov. Doprajte si mladistvý vzhľad a duševnú pohodu. Obdarte svoje telo atraktívnou vôňou mydla Dove Svieži dotyk.

Balenie obsahuje:
4 tablety po 100 g

Poznámka: Tento tovar je možné zakúpiť minimálne v dvoch kusoch.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky tuhé mydlá
Produktové línie: DOVE DOVE tuhé mýdlo 4×100 g 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Krémová tableta Svieži dotyk 4x100 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dove Go Fresh Okurka a zelený čaj krémová tableta na mytí 4 x 100g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOVE Go Fresh 4 x 100g.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií