Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Aplikace

DOVE Men+Care Active Fresh Box so športovým uterákom

Zobraziť katalóg
DOVE Men+Care Active Fresh Box so športovým uterákom
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: DOVE Men + Care sprchový gél Sport Active Fresh 250ml, DOVE Men + Care antiperspirant sprej Sport Active Fresh 150ml, DOVE Men + Care šampón Thickening 250ml, Športový uterák
Kód:  VBAL7754 Produktové číslo:  8710847975226 Stránky výrobcu
DOVE Men+Care Active Fresh Box so športovým uterákom Predaj skončil

DOVE Men+Care Active Fresh Box so športovým uterákom

Pánska kozmetická sada DOVE Men+Care Active Fresh, ktorej súčasťou je skvelý športový uterák, bude skvelým darčekom najmä pre športovo založených mužov. Obsahuje osviežujúci sprchovací gél a antiperspirant DOVE Men+Care Sport Active Fresh a posilňujúci šampón na vlasy DOVE Men+Care Thickening. Sprchovací gél vďaka obsahu vitamínu C chráni kožné bunky, dodáva im potrebnú výživu, pokožku účinne čistí, zanechá ju hydratovanú a prevoňanú sviežou citrónovou vôňou. Antiperspirant poskytne jedinečnú ochranu proti poteniu a nežiaducemu zápachu a zároveň vás poteší dlhotrvajúcou sviežou vôňou. Zloženie šampónu na vlasy je obohatené o kofeín a vápnik, ktoré podporujú rast vlasov a posilňujú vlasové vlákna od korienkov. Vlasy budú po jeho používaní pevné a odolné, so zníženou lámavosťou. Prípravky DOVE Men+Care sú vyvinuté špeciálne na to, aby dodávali mužom pocit energie a sviežosti.

Kľúčové vlastnosti pánskej kozmetickej sady DOVE Men+Care Active Fresh Box

  • Súčasťou sady je športový uterák
  • Osviežujúci sprchovací gél DOVE Men+Care Sport Active Fresh s vitamínom C a sviežou citrónovou vôňou
  • Antiperspirant DOVE Men+Care Sport Active Fresh s príjemnou vôňou poskytne ochranu proti poteniu
  • Posilňujúci šampón DOVE Men+Care Thickening obohatený o kofeín a vápnik vlasy spevní a umyje
  • Výrobky sa vzájomne dopĺňajú sviežou vôňou aj účinkami
  • Kozmetická sada DOVE Men+Care Active Fresh pre aktívnych mužov

Aktívne látky v sprchovacom géli:
Technológia Micromoisture – obsahuje olej zo slnečnicových semienok, ktorý je bohatý na esenciálne mastné kyseliny a je známy svojimi hydratačnými vlastnosťami. Zaistí pokožke optimálnu dávku hydratácie a výživy, zanechá ju jemnú, pružnú a sviežu.

Zloženie sprchovacieho gélu:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Petrolatum, Acrylates copolymer, Parfum,Citric acid, Cocamide MEA,Glycerin, PPG-12, Sodium benzoate, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Limonene, Linalool, CI 19140.

Zloženie antiperspirantu:
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum chlorohydrate, PPG-14 butyl ether, Cyclopentasiloxane, Parfum, Disteardimonium hecionite, Helianthus annuus seed oil, C12-15 alkyl benzoate, BHT, Octyldodecanol, Dimethiconol, Propylene carbonate, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.

Zloženie šampónu:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Caffeine, Calcium glycerophoshate, Carbomer, Citric acid, Cocamide MEA, Dimethiconol, Disodium EDTA, DMDM hydantoín, Glycol distearate, guar hydroxypropyltrimonium chloride, Parfum, Phenoxyethanol, PPG-12, Sodium benzoate, Sodium chloride , Sodium hydroxide, TEA-dodecylbenzenesulfonate, TEA-sulfate, Butylphenyl methylpropional, Limonene, Linalool

Zloženie sady:
1× DOVE Men+Care Sport Active Fresh sprchový gél 250 ml
1× DOVE Men+Care Sport Active Fresh antiperspirant 150 ml
1× DOVE Men+Care šampón Thickening 250 ml
1× Športový uterák


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím, přehlédla jsem velikost ručníku? Děkuji.

Diskusia a poradňa k DOVE Men+Care Active Fresh Box so športovým uterákom
Príslušenstvo pre DOVE Men+Care Active Fresh Box so športovým uterákom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Men+Care Active Fresh Box se sportovním ručníkem . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOVE Men + Care Active Fresh Box sporttörölközővel.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií