AlzaBoxy Q1 PET

DOVE Men+Care Clean Comfort Box kozmetická taška

Zobraziť katalóg
DOVE Men+Care Clean Comfort Box kozmetická taška
5 2 hodnotení
Pánska kozmetická súprava – obsahuje: DOVE Men+Care sprchový gél Clean Comfort 250ml, DOVE Men+Care antiperspirant sprej Clean Comfort 150ml, DOVE Men+Care šampón Thickening 250ml, Kozmetická taška
Kód:  VBAL7758 Produktové číslo:  8710522580639 Stránky výrobcu
DOVE Men+Care Clean Comfort Box kozmetická taška Predaj skončil

DOVE Men+Care Clean Comfort Box kozmetická taška

Pánska kozmetická sada DOVE Men+Care Clean Comfort, uložená v praktickej kozmetickej taške, iste poteší každého muža. Obsahuje sprchovací gél a antiperspirant DOVE Men+Care Clean Comfort, ktoré dopĺňa posilňujúci šampón na vlasy DOVE Men+Care Thickening. Šampón aj antiperspirant sú vhodné pre všetky typy mužskej pokožky a svojou jemnou drevitou vôňou ju krásne prevonia. Sprchovací gél dodáva pocit komfortu a povzbudí mužov do ďalšieho náročného dňa. Dôkladne pokožku hydratuje, vyživuje a chráni ju pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Antiperspirant poskytne jedinečnú ochranu proti poteniu a nežiaducemu zápachu, zároveň poteší dlhotrvajúcou jemnou, ale mužnou vôňou. Technológia bez alkoholu s 1/4 hydratačného prípravku pomáha pokožku chrániť proti podráždeniu. Zloženie šampónu na vlasy je obohatené o kofeín a vápnik, ktoré podporujú rast vlasov a posilňujú vlasové vlákna od korienkov. Vlasy budú po jeho používaní pevné a odolné, so zníženou lámavosťou. Prípravky DOVE Men+Care sú vyvinuté špeciálne na to, aby dodávali mužom pocit energie a sviežosti.

Kľúčové vlastnosti pánskej kozmetickej sady DOVE Men+Care Clean Comfort Box

  • Kvalitné prípravky pre všetky typy mužskej pokožky v elegantnej kozmetickej taške
  • Osviežujúci sprchovací gél DOVE Men+Care Clean Comfort pokožku vyživuje a hydratuje
  • Antiperspirant DOVE Men+Care Clean Comfort s príjemnou drevitou vôňou poskytne ochranu proti poteniu
  • Technológia bez alkoholu, s 1/4 hydratačného prípravku
  • Posilňujúci šampón DOVE Men+Care Thickening obohatený o kofeín a vápnik vlasy spevní a šetrne umyje
  • Výrobky sa vzájomne dopĺňajú príjemnou vôňou aj účinkami
  • Kozmetická sada DOVE Men+Care Clean Comfort poteší každého muža

Aktívne látky sprchovacieho gélu:
Technológia Micromoisture – obsahuje olej zo slnečnicových semienok, ktorý je bohatý na esenciálne mastné kyseliny a je známy svojimi hydratačnými vlastnosťami. Zaistí pokožke optimálnu dávku hydratácie a výživy, zanechá ju jemnú, pružnú a sviežu.

Zloženie sprchovacieho gélu:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Petrolatum, Acrylates copolymer, Parfum, Glycerin, Cocamide MEA, Sodium chloride, S odium hydroxide, Citric acid, Tetrasodium EDTA, DMDM hydantoin, Alpha-isomethyl ionone, Butylphenyl methylpropional, Coumarin, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090.

Zloženie antiperspirantu:
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum chlorohydrate, PPG-14 butyl ether, Cyclopentasiloxane, Parfum, Disteardimonium hectorite, Helianthus annuus seed oil, C12-15 alkyl benzoate, BHT, Octyldodecanol, Dimethiconol, Propylene carbonate, Alpha-isomethyl ionone, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin,Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.

Zloženie šampónu:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Caffeine, Calcium glycerophoshate, Carbomer, Citric acid, Cocamide MEA, Dimethiconol, Disodium EDTA, DMDM hydantoín, Glycol distearate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Parfum, Phenoxyethanol, PPG-12, Sodium benzoate, Sodium chloride, Sodium hydroxide, TEA-dodecylbenzenesulfonate, TEA-sulfate, Butylphenyl methylpropional, Limonene, Linalool

Zloženie sady:
1× DOVE Men+Care Clean Comfort sprchovací gél 250 ml
1× DOVE Men+Care Clean Comfort antiperspirant 150 ml
1× DOVE Men+Care šampón Thickening 250 ml
1× Kozmetická taška


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Men+Care Clean Comfort Box kozmetická taška Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Men+Care Clean Comfort Box kosmetická taška . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOVE Men+Care Clean Comfort Box kozmetikai táska.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií