Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Protiplnění

DOVE Perfect Pampering Gift Sada II.

Zobraziť katalóg
DOVE Perfect Pampering Gift Sada II.
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: DOVE sprchovací gél Restoring Ritual kokos 250ml, DOVE telové mlieko Restoring Ritual kokos 250ml, Zrkadlo
Kód:  VBAL7749 Produktové číslo:  8710522579862 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOVE Perfect Pampering Gift Sada II. Predaj skončil

DOVE Perfect Pampering Gift Sada II.

V dámskej kozmetickej darčekovej súprave nájdete atraktívne prípravky telovej kozmetiky značky DOVE, ktoré potešia každú ženu. Ich zloženie je obohatené o kokosový olej a mandľové mlieko, ktoré sú po storočia cenené pre svoju schopnosť dodávať pokožke zdravie a krásu. Sprchový gél DOVE Restoring Ritual s krémovou konzistenciou obsahuje jemné umývacie zložky bez sulfátov, ktoré pokožku šetrne čistia a zároveň ju osviežia a prevoňajú. Telové mlieko DOVE Restoring Ritual s vôňou kokosu a mandľového mlieka zanechá pokožku hydratovanú a hebkú. Oba výrobky sa skvele dopĺňajú nielen atraktívnou príjemnou vôňou, ale aj svojimi účinkami. Súčasťou sady DOVE Perfect Pampering Gift Set je praktické kozmetické zrkadielko.

Kľúčové vlastnosti dámskej kozmetickej súpravy DOVE Perfect Pampering Gift Set II.

  • Darčeková kozmetická súprava pre ženy s kvalitnou telovou kozmetikou DOVE
  • Set obsahuje vyživujúci sprchový gél a ošetrujúce telové mlieko
  • Prípravky sa vzájomne dopĺňajú svojou originálnou vôňou aj účinkami
  • Sprchový gél DOVE Restoring Ritual Coconut Oil & Almond Milk pokožku osvieži a prevonia
  • Telové mlieko DOVE Restoring Ritual Coconut Oil & Almond Milk s vôňou kokosového oleja a mandľového mlieka
  • Telová kozmetika s vyživujúcimi a hydratačnými účinkami
  • Súčasťou sady je aj kozmetické zrkadielko
  • Darčekovú súpravu DOVE Perfect Pampering Gift Set ocení každá žena

Dokonalá čistota a starostlivosť so sprchovým gélom DOVE Restoring Ritual

Sprchový gél pre ženy Dove Restoring Ritual Coconut Oil & Almond Milk je vďaka unikátnemu ošetrujúcemu zloženiu s nádychom prírody vo forme kokosového oleja a mandľového mlieka ideálnou voľbou pre suchú pleť. S technológiou Dove Moisture Renew Blend preniká hlboko do pokožky, kde obnovuje jej prirodzenú hydratáciu. Gél šetrne čistí, dodáva potrebné živiny a skvele chráni, pretože obsahuje jemné umývacie zložky bez sulfátov, ktoré sú šetrné k ochrannej vrstve pokožky. Jeho krémová konzistencia ihneď po prvom použití pokožku príjemne osvieži a prevonia ju upokojujúcou vôňou. Zanechá ju hodvábne jemnú, pružnú a hebkú na dotyk.

Aktívne látky:
Dove Moisture Renew Blend – technológia prenikajúca hlboko do pokožky, kde podporuje prirodzené procesy hydratácie
Kokosový olej a mandľové mlieko – dodávajú výživu a hydratáciu pre hladšiu a hebkejšiu pokožku

Spôsob použitia:
Nanášajte na mokrú pokožku celého tela a jemne masírujte až do vytvorenia hodvábnej peny. Po umytí pokožku dôkladne opláchnite.

Typ pokožky:
Vhodný pre všetky typy pokožky, ideálny pre suchú.

Zloženie:
Aqua, Sodium lauroyl glycinate, Cocamidopropyl betaine, Sodium lauroyl isethionate, Sodium chloride, Lauric acid, Glycerín, Parfum, PEG-150 pentaerythrityl tetrastearate, Carbomer, PPG-2 hydroxyethyl cocamide, Glycol distearate, Sodium hydroxide, DMDM hydantoin, Stearic acid, Sodium benzoate, Palmitic acid, Sodium isethionate, Tetrasodium, EDTA, Glycol stearate, Butylene glycol, Propylene glycol, Capric acid, Iodopropynyl butylcarbamate, Cocos nucifera, fruit extract, Prunus amygdalus amara kernel oil, Citric acid, Coumarin, CI 19140, CI 42090, CI 17200

Rozmaznávajte pokožku celého tela telovým mliekom DOVE Restoring Ritual

Starajte sa o svoju pokožku s telovým mliekom Dove Restoring Ritual Coconut Oil & Almond Milk. Zloženie je obohatené o kokosový olej a mandľové mlieko, ktoré sú po storočia cenené pre svoju schopnosť dodávať pokožke zdravie a krásu. Po použití zanechá telové mlieko vašu pokožku hebkú, hydratovanú a vďaka obsahu antioxidantov chránenú pred nepriaznivými účinkami prostredia a starnutia.

Aktívne látky:
Dove Moisture Renew Blend – technológia prenikajúca hlboko do pokožky, kde podporuje prirodzené procesy hydratácie
Kokosový olej a mandľové mlieko – dodávajú výživu a hydratáciu pre hladšiu a hebkejšiu pokožku

Spôsob použitia:
Primerané množstvo mlieka jemne vmasírujte do pokožky celého tela.

Typ pokožky:
Vhodné pre všetky typy pokožky, ideálne pre suchú.

Zloženie:
Aqua, Glycerín, Caprylic/capric triglyceride, Dimethicone, Glycol stearate, Stearic acid, PEG-100 stearate, Palmitic acid, Petrolatum, 1,2-hexanediol, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Carbomer, Cetyl alcohol, Cocos nucifera oil, Collagen amino acids, Cyclopentasiloxane, Decylene glycol, Disodium EDTA, Glyceryl stearate, Helianthus annuus seed oil, Isomerized linoleic acid, Lactic acid, Methylparaben, Parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, Pentylene glycol, Phenoxyethanol, Potassium lactate, Potassium sorbate, Propylene glycol, Propylparaben, Prunus amygdalus dulcis oil, Prunus amygdalus dulcis seed extract, Sine adipe lac, Sodium PCA, Stearamide AMP, Tocopheryl acetate, Trideceth-9, Triethanolamine, Urea, Coumarin, CI 77891

Obsah súpravy:
1 × DOVE Restoring Ritual Coconut Oil & Almond Milk Sprchový gél 250 ml
1 × DOVE Restoring Ritual Coconut Oil & Almond Milk Telové mlieko 250 ml


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Perfect Pampering Gift Sada II. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Perfect Pampering Gift Set II.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOVE Perfect Pampering Gift Set II..
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií