PET AD homeoffice

DOVE Premium Spa Set

Zobraziť katalóg
DOVE Premium Spa Set
4,7 6 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: DOVE sprchový gél Restoring Ritual kokos 250ml, DOVE telové mlieko Restoring Ritual kokos 250ml, DOVE antiperspirant sprej Restoring Ritual kokos 150ml, DOVE krém na ruky Restoring Ritual kokos 75ml, Sviečka, Maska na spanie, Spa krabička so zrkadlom
Kód:  VBAL7763 Produktové číslo:  8710847973161 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOVE Premium Spa Set

V bohatej kozmetickej darčekovej sade Premium Spa nájdete kvalitné prípravky telovej kozmetiky značky DOVE, ktoré potešia každú ženu. Sprchovací gél, telové mlieko, antiperspirant a krém na ruky DOVE Nourishing Secrets Restoring Ritual Coconut Oil & Almond Milk predstavujú sadu výrobkov obohatených kokosovým olejom a mandľovým mliekom. Tieto látky dodávajú prípravkom nielen krásnu vôňu, ale vďaka ich účinkom bude pokožka hydratovaná, vyživená a nádherne jemná. Súčasťou darčekovej sady DOVE Premium Spa je praktická škatuľka so zrkadlom, maska na oči pre pokojný a nerušený spánok a sviečka, ktorá dizajnom aj vôňou ladí s ostatnými výrobkami. Doprajte si príjemné osvieženie, relaxačný zážitok a dlhodobý pocit čistoty s kozmetickou sadou DOVE Premium Spa Set.

Kľúčové vlastnosti dámskej kozmetickej sady DOVE Premium Spa Set

  • Darčeková kozmetická sada pre ženy s kvalitnou telovou kozmetikou DOVE
  • Sada obsahuje hydratačný sprchovací gél, obnovujúce telové mlieko, antiperspirant a regeneračný krém na ruky
  • Prípravky obohatené kokosovým olejom a mandľovým mliekom
  • Súčasťou sady je Spa škatuľka so zrkadlom, maska na spanie a sviečka
  • Sprchovací gél DOVE Restoring Ritual s technológiou Dove Moisture Renew Blend
  • Telové mlieko DOVE Restoring Ritual pre hebkú a hydratovanú pokožku
  • Antiperspirant DOVE Restoring Ritual s nádhernou vôňou kokosu a jazmínu
  • Krém na ruky DOVE Restoring Ritual pokožku rúk regeneruje
  • Telová kozmetika s príjemnou kokosovo mandľovou vôňou a vyživujúcimi účinkami
  • Bohatú darčekovú sadu DOVE Premium Spa ocení každá žena

Dokonalá čistota a starostlivosť so sprchovacím gélom DOVE Restoring Ritual Kokos

Sprchovací gél DOVE Restoring Ritual Kokos je určený pre všetky typy pokožky, ale vďaka unikátnemu starajúcemu sa zloženiu s nádychom prírody vo forme kokosového oleja a mandľového mlieka bude ideálnou voľbou pre suchú pleť. S technológiou Dove Moisture Renew Blend preniká hlboko do pokožky, kde obnovuje prirodzenú hydratáciu. Gél šetrne čistí, dodáva potrebné živiny a skvele chráni, pretože obsahuje jemné umývacie zložky bez sulfátov, ktoré sú šetrné k živej ochrannej vrstve pokožky. Krémová konzistencia ihneď po prvom použití pokožku príjemne osvieži a prevonia ju upokojujúcou vôňou. Zanechá ju hodvábne jemnú, pružnú a hebkú na dotyk.

Aktívne látky:
Dove Moisture Renew Blend – technológia prenikajúca hlboko do pokožky, kde podporuje prirodzené procesy hydratácie.
Kokosový olej a mandľové mlieko – dodávajú výživu a hydratáciu pre hladšiu a hebkejšiu pokožku.

Spôsob použitia:
Nanášajte na mokrú pokožku celého tela a jemne masírujte až do vytvorenia hodvábnej peny. Po umytí pokožku dôkladne opláchnite.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky. Ideálne pre suchú pokožku.

Zloženie:
Aqua, Sodium lauroyl glycinate, Cocamidopropyl betaine, Sodium lauroyl isethionate, Sodium chloride, Lauric acid
Glycerin, Parfum, PEG-150 pentaerythrityl tetrastearate, Carbomer, PPG-2 hydroxyethyl cocamide, Glycol distearate, Sodium hydroxide, DMDM hydantoin, Stearic acid, Sodium benzoate, Palmitic acid, Sodium isethionate, Tetrasodium, EDTA, Glycol stearate, Butylene glycol, Propylene glycol, Capric acid, Iodopropynyl butylcarbamate, Cocos nucifera, fruit extract, Prunus amygdalus amara kernel oil, Citric acid, Coumarin, CI 19140, CI 42090, CI 17200.

Rozmaznávajte pokožku s telovým mliekom DOVE Restoring Ritual Kokos

Zahaľte svoje telo do jemného závoja bohatého telového mlieka DOVE Restoring Ritual Kokos. Zloženie je obohatené o kokosový olej a mandľové mlieko, ktoré sú po storočia cenené pre svoju schopnosť dodávať pokožke zdravie a krásu. Po použití zanechá toto mlieko vašu pokožku hebkú, hydratovanú a vďaka obsahu antioxidantov aj chránenú pred nepriaznivými účinkami prostredia a starnutím. Krásne sa vstrebáva, príjemne vonia, a je tak účinnou starostlivosťou pre krásnu a hebkú pokožku.

Aktívne látky:
Dove Moisture Renew Blend – technológia prenikajúca hlboko do pokožky, kde podporuje prirodzené procesy hydratácie.
Kokosový olej a mandľové mlieko – dodávajú výživu a hydratáciu pre hladšiu a hebkejšiu pokožku.

Spôsob použitia:
Telové mlieko aplikujte ráno a/alebo večer na celé telo a ľahko vmasírujte.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky, najmä suchú.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Caprylic/capric triglyceride, Dimethicone, Glycol stearate, Stearic acid, PEG-100 stearate, Palmitic acid, Petrolatum, 1,2-hexanediol, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Carbomer, Cetyl alcohol, Cocos nucifera oil, Collagen amino acids, Cyclopentasiloxane, Decylene glycol, Disodium EDTA, Glyceryl stearate, Helianthus annuus seed oil, Isomerized linoleic acid, Lactic acid, Methylparaben, Parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, Pentylene glycol, Phenoxyethanol, Potassium lactate, Potassium sorbate, Propylene glycol, Propylparaben, Prunus amygdalus dulcis oil, Prunus amygdalus dulcis seed extract, Sine adipe lac, Sodium PCA, Stearamide AMP, Tocopheryl acetate, Trideceth-9, Triethanolamine, Urea, Coumarin, CI 77891

Rozmaznávajte pokožku podpazušia s dámskym antiperspirantom Restoring Ritual Kokos

Dámsky antiperspirant v spreji DOVE Restoring Ritual Kokos poskytuje spoľahlivú ochranu proti poteniu aj nepríjemnému telesnému zápachu po dobu až 48 hodín. Prinesie vám dlhotrvajúci pocit čistoty a sucha. Jeho zloženie je obohatené o jednu štvrtinu hydratačného krému, ktorý pokožke dodáva potrebnú hydratáciu a výživu. Vôňa kokosu a jazmínu vaše telo nádherne prevonia a príjemne osvieži. Prípravok neobsahuje alkohol a nespôsobuje podráždenie pokožky.

Spôsob použitia:
Pred použitím prípravok pretrepte. Aplikujte zo vzdialenosti 15 cm priamo na pokožku podpazušia a potom nechajte zaschnúť.

Zloženie:
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Disteardimonium Hectorite, Octyldodecanol, BHT, Propylene Carbonate, Dimethiconol, PEG-4, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Krém na ruky DOVE Restoring Ritual Kokos pokožku zregeneruje

Skvelý krém na ruky DOVE Restoring Ritual s krásnou kokosovou vôňou pokožku rúk hydratuje, vyživuje, zanechá ju hebkú a hladkú. Navyše sa rýchlo vstrebáva.

Typ pokožky:
Vhodný pre všetky typy pokožky, najmä suchú.

Spôsob použitia:
Nanášajte krém na ruky podľa potreby a masírujte, kým sa krém nevstrebe.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Stearic acid, Caprylic/capric triglyceride, Dimethicone, Glycol stearate, PEG-100 stearate, 1,2-hexanediol, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Carbomer, Cetyl alcohol, Cocos nucifera oil, Cyclopentasiloxane, Decylene glycol, Disodium EDTA, Glyceryl sterate, Helianthus anuus seed oil, Isomerized linoleic acid, Methylparaben, Parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, Pentylene glycol, Petrolatum, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Propylene glycol, Propylparaben, Prunus amygdalus dulcis oil, Prunus amygdalus dulcis seed extract, Sine adipe lac, Stearamide AMP, Tocopheryl acetate, Trideceth-9, Triethanolamine, Coumarin, CI 77891

Obsah sady:
1× DOVE Nourishing Secrets Restoring Ritual Coconut Oil & Almond Milk sprchovací gél 250 ml
1× DOVE Nourishing Secrets Restoring Ritual Coconut Oil & Almond Milk telové mlieko 250 ml
1× DOVE Nourishing Secrets Restoring Ritual Coconut & Jasmine Flower antiperspirant sprej 150 ml
1× DOVE Nourishing Secrets Restoring Ritual Coconut Oil & Almond Milk krém na ruky 75 ml
1× Škatuľka so zrkadlom
1× Maska na spanie
1× Sviečka


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Premium Spa Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Premium Spa Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOVE Premium Spa Set.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií