AlzaPlus+ děti MPLA318265

Dr. Hauschka Neem Nail Oil Pen 3 ml

Zobraziť katalóg
Dr. Hauschka Neem Nail Oil Pen 3 ml
Olejček na nechty – s posilňujúcimi a ošetrujúcimi olejmi
Kód:  KSDH017 Produktové číslo:  42239611

Dr. Hauschka Neem Nail Oil Pen 3 ml

Sérum na nechty je uložené do špeciálneho pera, ktoré sa ľahko vojde aj do tej najmenšej kabelky. Môžete tak kedykoľvek vo voľnej chvíľke pero vytiahnuť a ošetrovať svoje nechty počas cesty do práce, pri poludňajšej pauze alebo na lavičke v parku. Sérum vyživuje a hydratuje nechtovú kožičku, nechty a ich okolie. Nanáša sa jednoduchým spôsobom, kedykoľvek podľa aktuálnej potreby a ihneď po nanesení spoľahlivo ošetruje lámavé alebo inak poškodené nechty. Jedinečným spôsobom ošetruje tiež jemnú a veľmi namáhanú kožtičku v okolí nechtov, ktorá sa občas zatrháva. Zanecháva nechty pevné, hladké, prirodzene pružné a dokonale príťažlivé. Doprajte si krásne ruky s nechtami, ktoré vás budú skvelo reprezentovať!

Vlastnosti séra

  • Je určené na výživu nechtov a okolitej kožičky
  • Balenie v podobe pera sa ľahko zmestí do kabelky
  • Vyživuje a hydratuje nechtovú kožičku aj nechty
  • Nanáša sa jednoduchým spôsobom priamo na poškodené miesta
  • Ošetruje lámavé alebo inak poškodené nechty
  • Zanecháva nechty pevné, pružné, hladké a príťažlivé

Krásne ruky - vizitka moderných žien

Liečivé sérum sa jemne stará o nechtovú kožičku aj nechty. Vrchol pera dávkuje optimálne množstvo séra a podporuje rast krásnych a siných nechtov. Bohaté prírodné zloženie obsahuje výťažky z neem listov a z rastliny Anthyllis, v kombinácii s upokojujúcim harmančekom. Jemné prírodné oleje zmäkčia kožičku a znateľne spevnia mäkké alebo krehké nechty. Jedinečným spôsobom posilňujú obranyschopnosť nechtov a viditeľne ich ošetrujú. Doprajte si účinné sérum, aby vaše nechty boli zdravé a krásne!

Zloženie:
Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Melia Azadirachta Leaf Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Fragrance (Parfum), Linalool*, Limonene*, Geraniol* 

Použitie:
Ráno a večer, naneste kvapku séra na nechty na rukách alebo na nohách, vmasírujte pevne do nechtu a do okolitej kožičky. Po niekoľkých minútach odstráňte všetok prebytok séra. Používajte kedykoľvek podľa potreby.

 
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Typ balenia
Cestovné balenie Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Typ balenia

Typ balenia
Cestovné balenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dr. Hauschka Neem Nail Oil Pen 3 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DR. HAUSCHKA Neem Nail & Cuticle Pen 3 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dr. Hauschka Neem Nail Oil Pen körömápoló szérum 4 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií