P&G MS v hokeji_CZ

DUCRAY Anacaps Progressiv 30 capsules

Zobraziť katalóg
DUCRAY Anacaps Progressiv 30 capsules
Doplnok stravy – vlasy a nechty - 0,67 €/ks
Kód:  PIEDUCDS322 Produktové číslo:  3282770105322

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DUCRAY Anacaps Progressiv 30 capsules Predaj skončil

DUCRAY Anacaps Progressiv 30 capsules

Ducray Anacaps Progressiv je doplnok stravy pre vlasy vyvinutý na doplnkovú starostlivosť pri chronickom vypadávaní vlasov. Prispieva k udržaniu zdravých vlasov. Je určený pre dospelých od 18 rokov. Vlas je tvorený predovšetkým z proteínu keratínu, ktorého základom je aminokyselina cysteín. Chronické faktory (hormonálne, alebo vaskulárne) môžu narušiť vlasový cyklus a spôsobiť chronické, alebo opakované vypadávanie vlasov. Originálne zloženie Anacaps Progressiv dodáva vlasovým folikulom biotín (vitamín B8), zinok a selén, ktoré prispievajú k udržaniu zdravých vlasov a vitamín B6, ktorý prispieva k správnej syntéze cysteínu. Navyše vitamín B6 prispieva k regulácii hormonálnej aktivity. Selén, zinok a vitamíny C, B2 a E prispievajú k ochrane buniek pred oxidačným stresom. 

Účinné látky

– Biotín, zinok a selén prispievajú k udržaniu zdravých vlasov
– Vitamín B6 prispieva k správnej syntéze cysteínu (aminokyselina, ktorá je súčasťou keratínu) a k regulovaniu hormonálnej aktivity
– Selén, zinok a vitamíny C, B2 a E pôsobia ako antioxidanty. 

Zloženie

Plnidlo: mikrokryštalická celulóza; zahusťovadlo: hydroxypropylmethyl celulóza; kyselina L-askorbová; nikotínamid; síran železnatý; DL-alfa-tokoferyl acetát; monohydrát síranu zinočnatého; D-pantothenan vápenatý; protihrudkujúca látka: stearan horečnatý, oxid kremičitý; pyridoxín hydrochlorid; riboflavín; molybdénan sodný; farbivá: oxid titaničitý, oranžová žlť ;* kyselina listová; seleničitan sodný; biotín.

*Môže mať nepriaznivý vplyv na aktivitu a pozornosť detí. Neobsahuje lepok. 


Parametre a špecifikácia

Dermokozmetika
s dermatologickým účinkom Hotovo!

Dermokozmetika

Dermokozmetika
s dermatologickým účinkom Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DUCRAY Anacaps Progressiv 30 capsules Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DUCRAY Anacaps Progressiv 30 capsules. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DUCRAY Anacaps Progressiv 30 capsules.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií