P&G MS v hokeji_CZ

DUCRAY Anacaps Reactiv 30 capsules

Zobraziť katalóg
DUCRAY Anacaps Reactiv 30 capsules
Doplnok stravy – na vlasy a nechty, ktorý bol špeciálne vyvinutý na doplnkovú starostlivosť pri reakčnom vypadávaní vlasov; určený pre dospelých od 18 rokov - 0,67 €/ks
Kód:  PIEDUCDS346 Produktové číslo:  3282770105346

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DUCRAY Anacaps Reactiv 30 capsules Predaj skončil

DUCRAY Anacaps Reactiv 30 capsules

Ducray Anacaps reactive je doplnok stravy pre vlasy a nechty, ktorý bol špeciálne vyvinutý na doplnkovú starostlivosť pri reakčnom vypadávaní vlasov. Je určený pre dospelých od 18 rokov. Vlas je tvorený predovšetkým z proteínu keratínu, ktorého základom je aminokyselina cysteín. Vitalita vlasov a funkčný vlasový cyklus môžu byť ovplyvnené rôznymi reakčnými faktormi, napríklad pôrodom, stresom, emocionálnou traumou, sezónnymi zmenami, únavou a nevyváženou stravou. Originálne zloženie Anacaps reactive dodáva vlasovým folikulom biotín, ktorý prispieva k udržaniu zdravých vlasov a vitamín B6, ktorý prispieva k správnej syntéze cysteínu. Ďalej dodáva vitamín B3 a železo, ktoré pomáhajú znížiť únavu. Anacaps reactive obsahuje aj vitamín E, ktorý prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom. 

Hlavné výhody

– Dodáva vlasom vitalitu, odolnosť a objem
– Posilňuje vlasy a nechty

Účinné látky

– Biotín prispieva k udržaniu zdravých vlasov
– Vitamín B6 prispieva k správnej syntéze cysteínu (aminokyselina, ktorá je základom keratínu)
– Vitamín B3 a železo pomáhajú znížiť únavu
– Vitamín E pôsobí ako antioxidant 

Zloženie

Pupalkový olej (Oenothera biennis); rybacia želatína; L-cystín; L-metionín; spevňujúca látka: glycerín; síran železnatý; nikotínamid; DL-alfa-tokoferyl acetát; aróma; emulgátor: slnečnicový lecitín; zahusťovadlo: žltý včelí vosk; farbivá: oxid železitý, oxid titaničitý; pyridoxín-hydrochlorid; biotín. Neobsahuje lepok.


Parametre a špecifikácia

Dermokozmetika
s dermatologickým účinkom Hotovo!

Dermokozmetika

Dermokozmetika
s dermatologickým účinkom Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DUCRAY Anacaps Reactiv 30 capsules Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DUCRAY Anacaps Reactiv 30 capsules. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DUCRAY Anacaps Reactiv 30 capsules.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií