Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ELIZABETH ARDEN Grand Entrance Mascara Black 8,5 ml

Zobraziť katalóg
ELIZABETH ARDEN Grand Entrance Mascara Black 8,5 ml
5 2 hodnotení
Maskara – typ maskary: klasická, farba: čierna, efekt: objem
Kód:  DEKO3930 Produktové číslo:  085805544492
ELIZABETH ARDEN Grand Entrance Mascara Black 8,5 ml Predaj skončil

ELIZABETH ARDEN Grand Entrance Mascara Black 8,5 ml

Skvelá objemová maskara s efektom umelých rias, ktorá získala niekoľko ocenení. To je čierna riasenka Elizabeth Arden Grand Entrance so zložením bohatým na vitamíny, s olivovými estermi, extraktom z ryžových otrúb a s estermi z karnaubskej palmy. Ľahko sa nanáša pomocou špeciálnej kefky s 3 radmi štetiniek, ktoré dokonale zachytia a oddelia všetky riasy. Pre docielenie efektu umelých rias ich špičkou prizdvihnete a natočíte. Kvalitná maskara Elizabeth Arden Grand Entrance dodá riasam neuveriteľný objem, zdravý vzhľad, opticky ich predĺži a veľmi zvýrazní váš pohľad.

Kľúčové vlastnosti maskary Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara Black

  • Kvalitná objemová riasenka s efektom umelých rias
  • Čierna maskara Elizabeth Arden Grand Entrance pre neuveriteľný objem rias
  • S vitamínmi, olivovými estermi, extraktom z ryžových otrúb a s estermi z karnaubskej palmy
  • Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara so špeciálnou kefkou
  • Maskara dodá riasam farbu, objem, zdravý vzhľad

Aktívne látky:
Komplex vitamínov a peptidov – dodáva riasam objem a pozdvihuje ich
Extrakt z ryžových otrúb – bohatý na vitamíny skupiny B a esenciálne mastné kyseliny, ktoré sa o riasy starajú a udržujú ich zdravé a silné
Estery z karnaubskej palmy – riasy hydratujú, podporujú predĺžený vzhľad
Olivové estery – jemne obalia a oddelia jednotlivé riasy, potiahnu ich, ošetrujú a chránia bez zlepovania, a zároveň sa o ne budú starať

Ako používať:
Pre dodanie objemu použite vnútornú zakrivenú stranu kefky. Priložte ju ku korienkom rias, niekoľkokrát prečešte až ku končekom. Pre pozdvihnutie rias kefku otočte do tvare obráteného „U".
Pokiaľ chcete riasy predĺžiť, využite rovnú stranu kefky, riasy oddeľte a pretiahnite smerom nahor. Pri líčení rias na spodnom viečku použite tiež rovnú stranu kefky a jemne riasy prečešte smerom nadol. Ak túžite po výraznom líčení, postup zopakujte.

Zloženie:
Water/Aqua/Eau, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Cyclopentasiloxane, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cera Carnauba/Cire De Carnauba, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Stearic Acid, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/Candelilla Cera/Cire De Candelilla, Alcohol Denat., Triethanolamine, Glycerin, Acacia Senegal Gum, Propylene Glycol, Vp/Va Copolymer, Aminomethyl Propanediol, Ascorbyl Palmitate, Biotinoyl Tripeptide-1, Cyclohexasiloxane, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Panthenol, Polyvinyl Alcohol, Talc, Zea Mays (Corn) Starch, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate [May Contain/Peut Contenir (+/-) Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499)].


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Dekoratívne Hotovo!
Typ
Klasická Hotovo!
Efekt
Objem Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Dekoratívne Hotovo!

Typ

Typ
Klasická Hotovo!

Efekt

Efekt
Objem Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELIZABETH ARDEN Grand Entrance Mascara Black 8,5 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELIZABETH ARDEN Grand Entrance Mascara Black 8,5 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ELIZABETH ARDEN Grand Entrance Mascara Black 8,5 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií