PET Protiplnění

ESPRIT Signature Woman 75 ml

Zobraziť katalóg
ESPRIT Signature Woman 75 ml
Dezodorant – dámsky, v spreji, na všetky typy pokožky, kvetinová vôňa, bez hliníka a dlhotrvajúci, objem 75ml - 63,87 €/1 l
Kód:  KPFC1426 Produktové číslo:  4051395211423 Stránky výrobcu

ESPRIT Signature Woman 75 ml

Vďaka dezodorantu ESPRIT sa budete môcť venovať svojim obľúbeným aktivitám bez zápachu potu. V tomto prípade ide o variant v spreji pre ženy. Dezodorant ESPRIT sa hodí na všetky typy pokožky.

Hlavné prednosti dezodorantu ESPRIT Signature Woman 75 ml

  • Dezodorant ESPRIT v spreji vás ochráni pred potom či zápachom
  • Vhodný pre ženy
  • Charakterizuje ho kvetinová vôňa
  • Dezodorant bez obsahu hliníka
  • Možno ho použiť na všetky typy pokožky
  • Objem dezodorantu ESPRIT je 75 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
75 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Typ pokožky
Na všetky typy pokožky Hotovo!
Typ pokožky
Všetky typy Hotovo!
Vôňa
Kvetinová Hotovo!
Viac parametrov

Úspešná značka Esprit bola založená roku 1968 v Spojených štátoch amerických. Od tej doby získala veľa zákazníkov po celom svete a dnes už zaujíma popredné miesto medzi výrobcami hodiniek a šperkov, ktoré patria k vyhľadávaným nielen medzi ženami, ale aj mužmi. Kolekcie šperkov nesúcich štítok Esprit sú vždy vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, predovšetkým striebra, ocele a kože, a preto svojim majiteľom ponúkajú okrem originálneho dizajnu aj veľmi dlhú životnosť. Každý výrobok predstavuje dokonale prepracovaný módny doplnok, ktorý oplýva raz výrazným a inokedy elegantným dizajnom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ESPRIT Signature Woman 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ESPRIT Signature Woman 75 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ESPRIT Signature Woman 75 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií