PET AD homeoffice

ESTÉE LAUDER Double Matte Oil-Control Pressed Powder 03 Medium 14 g

Zobraziť katalóg
ESTÉE LAUDER Double Matte Oil-Control Pressed Powder 03 Medium 14 g
Púder , ktorý dokonale fixuje make up
Kód:  KSDE0453-a Produktové číslo:  27131119777
ESTÉE LAUDER Double Matte Oil-Control Pressed Powder 03 Medium 14 g Predaj skončil

ESTÉE LAUDER Double Matte Oil-Control Pressed Powder 03 Medium 14 g


Kompaktný púder Estée Lauder Double Matte Oil Control Powder 03 Medium je luxusný kozmetický prípravok, ktorý elegantne zmatnie vašu pleť. Extra hebký kompaktný púder má drobné čiastočky, ktoré prepožičajú vašej pleti prirodzený, jemne matný vzhľad. Púder zahalí vašu pleť do hodvábnej farby a skryje všetky pleťové nedostatky, vrátane nerovnomerného zafarbenia pleti. Prípravok je vhodný najmä na zmatnenie zmiešanej a mastnej pleti.

Púder je uložený do elegantnej kazetky, ktorá je pre vaše väčšie pohodlie pri líčení opatrená zrkadielkom a nanášacou hubkou. Púder krásne priľne k pokožke, zaručí hladký povrch pleti a neusadí sa v jemných linkách. Viditeľne obmedzuje lesk a tvorbu kožného mazu a minimalizuje póry, bez toho aby pokožku vysušoval a inak zaťažoval. Vďaka ochrannému filtru SPF 10 chráni pleť proti škodlivým vplyvom slnečného žiarenia. Doprajte si luxusnú bodku vášho make-upu, kedykoľvek budete potrebovať!


Aktívne látky:

Ochranný filter SPF 10 chráni pleť proti škodlivým vplyvom slnečného žiarenia.

Typ pleti:
Na zmiešaný a mastný typ pleti.

Odtieň:
03 Medium

Objem:
14 g

 




Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ESTÉE LAUDER Double Matte Oil-Control Pressed Powder 03 Medium 14 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ESTÉE LAUDER Double Matte Oil-Control Pressed Powder 03 Medium 14 g.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií