AlzaBoxy Q1 PET

ESTÉE LAUDER Sumptuous Extreme Bold Volume Lifting Mascara Black 8 ml

Zobraziť katalóg
ESTÉE LAUDER Sumptuous Extreme Bold Volume Lifting Mascara Black 8 ml
Maskara , typ maskary: klasická, farba: čierna, efekt: predĺženie rias a objem
Kód:  DEKO1885 Produktové číslo:  27131595281 Stránky výrobcu
ESTÉE LAUDER Sumptuous Extreme Bold Volume Lifting Mascara Black 8 ml Predaj skončil

ESTÉE LAUDER Sumptuous Extreme Bold Volume Lifting Mascara Black 8 ml

Maskara ESTÉE LAUDER Sumptuous Extreme Bold Volume™ Lifting čiernej farby s objemom 8 ml vám vyčarujú neskutočne dlhé a extra zväčšené riasy s maximálnym objemom. Nádherne ich natočí a dodá im jedinečný efekt umelých rias. Vaše oči zvýrazní a podčiarkne ich veľkosť a prirodzenú krásu. Jej prednosťou je špeciálna veľká kefka The BrushComber Extreme s dvoma druhmi štetín. Kým ohybné štetiny riasy zahustia a znásobia, pevné štetiny ich perfektne oddelia a zanechajú úplne bez hrčiek. Zloženie maskary je obohatené o mix troch vysoko objemových vlákien a ošetrujúci komplex vitamínov Lash-Advancing Vitamín Complex. Maskara je oftalmologicky testovaná, bez parfumácie a vhodná tak i pre nositeľky kontaktných šošoviek.

Aktívne látky:

  • Mix troch vysoko objemových vlákien v ľahkej penovej báze zaisťuje znásobenie a predĺženie rias
  • Lash-Advancing Vitamín Complex sa stará o riasy, chráni a dodáva im výživu

Účinky:
Po aplikácii maskary ESTÉE LAUDER Sumptuous Extreme Bold Volume™ Lifting získate extrémne predĺžené, zväčšené a husté riasy s bohatým objemom.

Použitie:
Maskaru aplikujte na riasy od ich korienkov ku končekom a potom nechajte zaschnúť.

Objem:
8 ml

Odtieň:
Black

Zloženie:
Water\Aqua\Eau; Stearic Acid; Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax\Cera Carnauba\Cire De Carnauba; Polyisobutene; Polyvinyl Acetate; Glyceryl Stearate; Paraffin; Silica; Aminomethyl Propanediol; Isostearic Acid; Hydrogenated Olive Oil; Olea Europaea (Olive) Fruit Oil; Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables; Panthenol; Pantethine; Cholesterol; Hydroxyethylcellulose; Vp/Eicosene Copolymer; Nylon-6; Kaolin; Caprylyl Glycol; Sodium Polyacrylate; Ptfe; Hexylene Glycol; Simethicone; Chlorphenesin; Phenoxyethanol; [+/- Mica; Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499); Manganese Violet (Ci 77742); Chromium Oxide Greens (Ci 77288); Titanium Dioxide (Ci 77891); Ferric Ferrocyanide (Ci 77510); Chromium Hydroxide Green (Ci 77289); Carmine (Ci 75470); Bismuth Oxychloride (Ci 77163); Ultramarines (Ci 77007)


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Typ
Klasická Hotovo!
Efekt
Predĺženie, Objem Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Typ

Typ
Klasická Hotovo!

Efekt

Efekt
Predĺženie, Objem Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ESTÉE LAUDER Sumptuous Extreme Bold Volume Lifting Mascara Black 8 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ESTÉE LAUDER Sumptuous Bold Volume™ Lifting Mascara Black 8 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ESTÉE LAUDER Sumptuous Bold Volume™ Lifting Mascara Black 8 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií