AlzaBoxy Q1 Aplikace

EUCERIN Anti-Pigment Day Cream SPF30 50 ml

Zobraziť katalóg
EUCERIN Anti-Pigment Day Cream SPF30 50 ml
Krém na tvár pre ženy, denný, typ pleti: zrelá, problematická a všetky typy, účinok: tónovací a proti pigmentovým škvrnám - 655,20 €/1 l
Kód:  KSPL2429 Produktové číslo:  4005800220784

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EUCERIN Anti-Pigment Day Cream SPF30 50 ml Predaj skončil

EUCERIN Anti-Pigment Day Cream SPF30 50 ml

Pleťový krém EUCERIN Anti-Pigment Day Cream SPF30 je jemný, hydratačný denný krém, ktorý vašej pleti zabezpečí zjednotený tón a žiarivý vzhľad. Bol vyvinutý špeciálne na účinnú redukciu pigmentových škvŕn a spoľahlivo zabráni aj ich opakovanému výskytu. Krém obsahuje účinné UV filtre, ktoré ochránia vašu pokožku pred slnečným žiarením, a teda aj pred vznikom pigmentových škvŕn vplyvom slnka. O celkové zníženie tvorby melanínu v pokožke sa potom postará patentovaná zložka thiamidol. Vďaka jeho pôsobeniu dôjde k viditeľnej redukcii pigmentových škvŕn už po dvoch týždňoch a pri pravidelnom používaní krému sa stav vašej pleti bude stále zlepšovať. Krém je vhodný na všetky typy pleti.

Kľúčové vlastnosti pleťového krému EUCERIN Anti-Pigment Day Cream SPF30

  • Dermokozmetický krém na starostlivosť o pokožku trpiacu hyperpigmentáciou
  • Hydratuje pleť a účinne sa postará o jej žiarivý vzhľad a jednotný farebný tón
  • Efektívne redukuje pigmentové škvrny, bráni ich opakovanému výskytu
  • Eucerin Anti-Pigment Day Cream s obsahom účinných UV filtrov
  • Zloženie s účinnou, patentovanou zložkou thiamidol na zníženie tvorby melanínu v pokožke
  • Krém Eucerin Anti-Pigment vhodný na všetky typy pokožky
  • Klinicky a dermatologicky testovaný krém s veľmi dobrou účinnosťou a kožnou znášanlivosťou

Aktívne látky:

  1. Thiamidol – vysoko účinná, patentovaná zložka značky Eucerin, tmavé pigmentové škvrny sú spôsobené nerovnomerným rozložením melanínu v pokožke, vznikajú v dôsledku pôsobenia slnečného žiarenia, hormonálnych vplyvov a starnutia pokožky, klinické aj dermatologické testy preukázali, že thiamidol zmierňuje tmavé škvrny a bráni ich opakovanému výskytu, cielene rieši príčinu vzniku hyperpigmentácie tým, že znižuje tvorbu melanínu v pleti, vďaka tomu dochádza k zosvetľovaniu existujúcich tmavých škvŕn a zníženiu tvorby nových pigmentových škvŕn
  2. UV filtre – chránia pleť pred UVA a UVB žiarením
  3. SPF 30 – ochranný slnečný faktor, stupeň ochrany proti ultrafialovému (UV) žiareniu, uvádza dobu, po ktorú sa môžete vystaviť slnečnému žiareniu, ak je vaša pokožka úplne neopálená, všeobecne sa vychádza z bezpečného priemeru 20 minút na slniečku, SPF 30 teda znamená 30× 20 minút (10 hodín)

Spôsob použitia:
Naneste ráno na dôkladne vyčistenú pleť tváre, krku a dekoltu. Jemne vmasírujte do pleti. Zabráňte kontaktu s očami. V prípade, že chcete dosiahnuť optimálne výsledky, používajte v kombinácii s ďalšími prípravkami z kolekcie Eucerin Anti-Pigment. Každý výrobok z tejto kolekcie používajte raz denne. Výrobky obsahujúce thiamidol môžete nanášať maximálne štyrikrát počas jedného dňa.

Typ krému:
Denný

Ochranný faktor:
Vysoká ochrana (SPF 30)

Typ pokožky:
Všetky typy pleti, pokožka s pigmentovými škvrnami

Zloženie:
Aqua, Homosalate, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Tapioca Starch, Distarch Phosphate, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Glycerin, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Sodium Chloride, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Hydroxide, Glyceryl Stearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Trisodium EDTA, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!
Objem
50 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna, Problematická Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Dermokozmetika
s dermatologickým účinkom Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna, Problematická Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Dermokozmetika

Dermokozmetika
s dermatologickým účinkom Hotovo!

Účinok

Účinok
Tónovací, Proti pigmentovým škvrnám Hotovo!

Vek

Vek
Pre všetky vekové kategórie Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Typ

Typ produktu
Krém Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EUCERIN Anti-Pigment Day Cream SPF30 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EUCERIN Anti-Pigment Day Cream SPF30 50 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EUCERIN Anti-Pigment Day Cream SPF30 50 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií