AlzaBoxy Q1 PET

EVELINE COSMETICS Booster Gift Sada

Zobraziť katalóg
EVELINE COSMETICS Booster Gift Sada
4,0 2 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: SOS Lash Booster + Big Volume Explosion Mascara + Eyeliner
Kód:  VBAL645 Produktové číslo:  5903416003441 Stránky výrobcu
EVELINE COSMETICS Booster Gift Sada Predaj skončil

EVELINE COSMETICS Booster Gift Sada

Darčeková kozmetická sada EVELINE COSMETICS Booster Gift Set obsahuje špičkové prípravky na perfektné nalíčenie. Nájdete v nej kondicionér na riasy, riasenku a ceruzku na oči v čiernej farbe. Multifunkčné sérum EVELINE COSMETICS SOS Lash Booster 5 v 1 s objemom 10 ml pôsobí nielen ako aktivátor rastu rias, ale aj ako vyživujúce sérum a podkladová riasenka. Účinne riasy zahusťuje a zdvojnásobuje ich objem. Jeho inovatívne zloženie obsahuje arganový olej so silnými regeneračnými a výživnými účinkami, ktorý riasy posilňuje a chráni pred negatívnymi okolitými faktormi. Obsiahnutý bioHyaluron Complex ich intenzívne hydratuje, vyhladzuje a stimuluje ich rast. Vďaka D-panthenolu (provitamínu B5) vyhladzuje a zahusťuje vlasové vlákno, chráni a obnovuje riasy od korienkov až ku končekom.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady pre ženy EVELINE COSMETICS Booster Gift Set

  • Multifunkčné sérum EVELINE COSMETICS SOS Lash Booster 5 v 1 spája vlastnosti aktivátora rastu rias, vyživujúceho séra a podkladovej riasenky
  • Arganový olej riasy regeneruje, vyživuje a posilňuje
  • Komplex bioHyaluron Complex dodáva intenzívnu hydratáciu a podporuje rast rias
  • Čierna maskara EVELINE COSMETICS Big Volume Explosion na bohatý objem a definíciu rias
  • Inovatívna kefka umožňuje dokonalé krytie každej riasy a presné oddelenie rias
  • Šetrné zloženie obsahuje minerálne pigmenty, jojobový olej a karnaubský prírodný vosk
  • Ceruzka na oči v čiernej farbe EVELINE COSMETICS Eyeliner na presné a ľahké nalíčenie
  • Vďaka ideálnej konzistencii sa ľahko nanáša a nerozmazáva
  • Praktické strúhadlo zaručuje optimálnu ostrosť na dosiahnutie perfektných liniek

Riasenka EVELINE COSMETICS Big Volume Explosion na objem a perfektné natočenie rias

Riasenka EVELINE COSMETICS Big Volume Explosion Mascara v tmavo čiernej farbe s objemom 11 ml zintenzívni pohľad vašich očí, podčiarkne ich prirodzenú krásu a dodá im hĺbku a iskru. Vďaka inovatívnej dvakrát väčšej kefke s 20 radmi pružných štetín dokonale pokryje každú riasu a zároveň riasy presne oddelí. Bohatý objem bez obmedzenia a nádherné krivky vám vydržia celý deň. Jej zloženie obsahuje minerálne pigmenty, jojobový olej, karnaubský prírodný vosk, ktoré rast rias a chráni ich pred vypadávaním. Vitamíny A, E a F a D-panthenol riasy posilňujú, hydratujú a vyživujú. Maskara riasy nezlepuje, nedrobí sa a nevytvára žiadne hrudky. K očiam je veľmi šetrná a nespôsobuje podráždenie.

Skvelý pomocník pre podmanivý a zvodný pohľad

Čierna ceruzka na oči EVELINE COSMETICS Eyeliner jedným ťahom perfektne zvýrazní kontúry očí, zdôrazní ich tvar a dodá im hlboký pohľad. Vďaka vysoko koncentrovanej pigmentácii a ideálnej konzistencii sa jemne nanáša a nerozmazáva sa. Veľkou prednosťou je spoľahlivé orezávatko zabudované vo viečku, ktoré umožňuje presné naostrenie, vďaka čomu sú linky dokonalé a aplikácia veľmi jednoduchá.

Obsah sady:

  • Kondicionér na riasy EVELINE COSMETICS SOS Lash Booster s objemom 10 ml
  • Riasenka EVELINE COSMETICS Big Volume Explosion Mascara s objemom 11 ml
  • Ceruzka na oči EVELINE COSMETICS Eyeliner Pencil

Zloženie kondicionéru na riasy:
bioHyaluron ComplexTM, Luxury of youth ComplexTM, D-panthenol (provitamín B5)

Zloženie riasenky:
AQUA, SYNTHETIC BEESWAX, PARAFFIN, ACACIA SENEGAL GUM, STEARIC ACID, TRIETHANOLAMINE, PALMITIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, COPERNICIA CERIFERA CERA, GLYCER YL STEARATE, POLYBUTENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, ORYZA SATIVA CERA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, MYRISTIC ACID, ARACHIDIC ACID, BEHENIC ACID, OLEIC ACID, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 77499

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVELINE COSMETICS Booster Gift Sada Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVELINE COSMETICS Booster Gift Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVELINE COSMETICS Booster Gift Set.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií