Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

EVELINE COSMETICS Royal Volume Gift Set

Zobraziť katalóg
EVELINE COSMETICS Royal Volume Gift Set
5 5 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Mascara Royal Volume + SOS Lash Booster
Kód:  VBAL644 Produktové číslo:  5903416003403 Stránky výrobcu
EVELINE COSMETICS Royal Volume Gift Set Predaj skončil

EVELINE COSMETICS Royal Volume Gift Set

Darčeková kozmetická sada EVELINE COSMETICS Royal Volume Gift Set obsahuje špičkové prípravky na perfektné nalíčenie. Nájdete v nej kondicionér na riasy a riasenku v čiernej farbe. Multifunkčné sérum EVELINE COSMETICS SOS Lash Booster 5 v 1 s objemom 10 ml pôsobí nielen ako aktivátor rastu rias, ale aj ako vyživujúce sérum a podkladová riasenka. Účinne riasy zahusťuje a zdvojnásobuje ich objem. Jeho inovatívne zloženie obsahuje arganový olej so silnými regeneračnými a výživnými účinkami, ktorý riasy posilňuje a chráni pred negatívnymi okolitými faktormi. Obsiahnutý bioHyaluron Complex ich intenzívne hydratuje, vyhladzuje a stimuluje ich rast. Vďaka D-panthenolu (provitamínu B5) vyhladzuje a zahusťuje vlasové vlákno, chráni a obnovuje riasy od korienkov až ku končekom.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady pre ženy EVELINE COSMETICS Royal Volume Gift Set

  • Multifunkčné sérum EVELINE COSMETICS SOS Lash Booster 5 v 1 spája vlastnosti aktivátora rastu rias, vyživujúceho séra a podkladovej riasenky
  • Arganový olej riasy regeneruje, vyživuje a posilňuje
  • Komplex bioHyaluron Complex dodáva intenzívnu hydratáciu a podporuje rast rias
  • Čierna maskara EVELINE COSMETICS Royal Volume v elegantnom čierno-zlatom balení
  • Klasická kefka dodáva riasam dĺžku, bohatý objem a presnú definíciu
  • Dlhotrvajúca krémová textúra umožňuje dokonalé krytie každej riasy

Riasenka EVELINE COSMETICS Royal Volume pre husté a perfektne natočené riasy

Čierna maskara EVELINE COSMETICS Royal Volume Mascara v elegantnom čierno-zlatom balení s objemom 10 ml zintenzívni pohľad vašich očí, podčiarkne ich prirodzenú krásu a dodá im hĺbku a iskru. Pomocou klasickej kefky riasy nádherne zvýrazní a predĺži. Presne ich oddelí a dodá im bohatý objem. Jej dlhotrvajúca krémová textúra dokonale pokryje každú riasu od koreňa ku špičke. Maskara riasy nezlepuje, nedrobí sa a nevytvára žiadne hrudky.

Obsah sady:

  • Kondicionér na riasy EVELINE COSMETICS SOS Lash Booster s objemom 10 ml
  • Riasenka EVELINE COSMETICS Royal Volume Mascara s objemom 10 ml

Zloženie kondicionéru na riasy:
bioHyaluron ComplexTM, Luxury of youth ComplexTM, D-panthenol (provitamín B5)

Zloženie riasenky:
Aqua, Glyceryl Stearate, Copernica Cerifera Cera, Cera Microcrystallina, Ricinus Communis Seed Oil, Polyvinyl Alcohol, Propylene Glycol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Dehydroacetate, Lecithin, Cellulose, Soluble Collagen, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Glycerin, Citric Acid, Sodium PCA, Mel Extract, Silica, Hydrolyzed Elastin, Sorbic Acid, Serine, Glycogen, CI 77499

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVELINE COSMETICS Royal Volume Gift Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVELINE COSMETICS Royal Volume Gift Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVELINE COSMETICS Royal Volume Gift Set.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií