Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

FA Men Comfort Dive

Zobraziť katalóg
FA Men Comfort Dive
5 1 hodnotení
Pánska kozmetická súprava – obsahuje: sprchovací gél Comfort Dive, dezodorant Comfort Dive
Kód:  VBAL349 Produktové číslo:  9000101254181 Stránky výrobcu

FA Men Comfort Dive

Darčeková sada Fa Men Comfort Dive mužom ponúka skvelú kombináciu dvoch ošetrujúcich, kozmetických darčekov. Sadu tvorí sprchovací gél a dezodorant značky Fa. Sprchovací gél Fa Men Comfort Dive patrí k dermatologicky testovanej kozmetike. Bez obáv sa preto môžete ponoriť do jeho dlhotrvajúcej,povzbudivej starostlivosti i vône. Výhodou je, že sprchovací gél je vhodný nielen na umývanie pokožky, ale aj vlasov. Pri každej sprche prevonia vašu pleť aj vlasy sviežou vôňou, ktorej však tú skutočnú silu dodá až dezodorant z rovnakej série. Deosprej Fa Men Comfort Dive vám sviežosť vône,ktorá v sebe snúbi zelené tóny a vzácne cédrové drevo, uchová až na 48 hodín. S takouto ochranou pred potom sa žiadnej námahy nemusíte báť.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady Fa Men Comfort Dive

  • Elegantná darčeková kazeta pre mužov s telovou a kúpeľovou kozmetikou Fa
  • Sadu tvorí sprchovací gél a dezodorant značky Fa Men z radu Comfort Dive
  • Sprchovací gél Fa Men Comfort Dive sa intenzívne stará o pánsku pokožku
  • Mužom dodá dlhotrvajúcu, povzbudivú sviežosť pri každej sprche a kúpeľu
  • Sprchovací gél skvele podporuje vôňu dezodorantu Fa MenComfort Dive v spreji
  • Deo sprej so sviežou vôňou aromatických tónov zelene a cédrového dreva
  • Dezodorant FA Men na ochranu pred potom až na 48 hodín
  • Dermatologicky testovaná kozmetika Fa Men s pH neutrálnym voči pokožke

Sprchovací gél Fa Men Comfort Dive jednoduchý spôsob starostlivosti o mužskú pokožku

Prvým darčekom, ktorý nájdete v elegantnej kazete Fa Men Comfort Dive, je ošetrujúci sprchovací gél. Fa Men Comfort Dive je sprchovací gél pre mužov, ktorý vás očarí svojou osviežujúcou vôňou. O tú sa postarajú aromatické tóny zelene a cédrového dreva. Sprchovací gél jevhodný nielen pre vaše telo, ale tiež i vlasy. Obsahuje provitamín B5, ktorý na pokožku pôsobí blahodarne a upokojujúco. Pánsky sprchovací gél je dermatologicky testovaný a má pH neutrálne voči pokožke.Získajte dokonale osviežujúci pocit vďaka Fa Men Comfort Dive.

Aktívne látky:
Pro-vitamín B5 (panthenol) – posilňuje obranyschopnosť pokožky, urýchľuje regeneráciu pokožky, odstraňuje svrbenie pleti a ďalšie podráždenie

Spôsob použitia:
Naneste sprchovací gél na mokrú pokožku, napeňte a následne dôkladne opláchnite. Možno aplikovať aj na mokré vlasy.

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Glycerín, guar hydroxypropyltrimonium chloride, Magnesium chloride, Panthenol, Sodium chloride, Parfum, Coco-Glucoside, Caprylyl / capryl Glucoside, PEG-7 glyceryl cocoate, PEG-40 hydrogenated castor oil, Glycol distearate, Pantolactone, laureth-4, Disodiumlaureth sulfosuccinate, Sodium hydroxide, Citric acid, Coumarin, Linalool, Citronellol, Limonene, Sodium benzoate, Sodium salicylate, CI 42090.

Dezodorant Fa Men Comfort Dive s dlhou výdržou a príjemnou, aromatickou pánskou vôňou

Pánsky dezodorant v spreji Fa Men Comfort Dive poskytuje spoľahlivú ochranu proti poteniu po dobu až 48 hodín. Účinne bojuje proti baktériám, ktoré spôsobujú nepríjemný telesný zápach. Navodzuje dlhodobý pocit čistoty a sviežosti. Pokožku prevonia príjemnými aromatickými tónmi zelene a cédrového dreva. Prípravok neobsahujealumíniové soli. Pre aktívne prežitie celého dňa s nádherným pocitom sviežosti sa stane dezodorant Fa Men Comfort Dive vaším nepostrádateľným pomocníkom.

Spôsob použitia:
Pred použitím prípravok pretrepte. Držte ho kolmo a aplikujte zo vzdialenosti 15 cm priamo na pokožku podpazušia. Potom nechajte zaschnúť.

Typ pokožky:
Všetky typy pokožky

Zloženie:
Butane, Propane, Cyclomethicone, Etylhexyl palmitate, izobután, Dimethicone, triethylis citrate, Parfum, Phenoxyethanol, Butyloctanoic acid, 1,2-hexanediol, Caprylyl glycol, Linalool, Citronellol, Limonene, Benzyl salicylate, Eugenol, Citral, Benzyl alcohol

Darčeková kazeta pre mužov obsahuje:
1× pánsky sprchovací gél Fa Men Comfort Dive (250 ml)
1× pánsky dezodorant v spreji Fa Men Comfort Dive (150 ml)


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FA Men Comfort Dive Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Men Comfort Dive. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FA Men Comfort Dive.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií