Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

FA Men Sport Active

Zobraziť katalóg
FA Men Sport Active
5 1 hodnotení
Pánska kozmetická súprava – obsahuje: sprchovací gél Sport, dezodorant Sport
Kód:  VBAL346 Produktové číslo:  9000101254068 Stránky výrobcu

FA Men Sport Active

Darčeková sada Fa Men Sport Active predstavuje skvelú kombináciu dvoch ošetrujúcich darčekov pre mužov. Sadu tvorí sprchovací gél a dezodorant značky Fa. Sprchovací gél Fa Sport sa vďaka výživnej receptúre stará o pokožku, povzbudí ju a počas sprchovania aj kúpeľa vám poskytne pocit príjemnej relaxácie. Svojou osviežujúcou citrusovou vôňou skvele dopĺňa druhý darček z vianočnej kazety, dezodorant v spreji Fa Sport Citrus Green Scent. Ten vám poskytne príjemnú, osviežujúcu vôňu zelených citrusov a účinnú ochranu pred potom, a to až po dobu 48 hodín. S touto darčekovou kazetou získate pocit sviežosti, vôňu a starostlivosť.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady Fa Men Sport Active

  • Elegantná darčeková kazeta pre mužov s obľúbenou kozmetikou značky Fa
  • Darčekovú sadu tvorí sprchovací gél a dezodorant značky Fa Sport
  • Sprchovací gél Fa Sport Citrus Green Scent s posilňujúcou a osviežujúcou receptúrou
  • Dermatologicky testovaný Vitalizing Shower gél s pH neutrálnym voči pokožke
  • Sprchovací gél skvele doplňujúci dezodorant v spreji Fa Sport Citrus Green Scent
  • Dezodorant so sviežou vôňou zelených citrusov a s ochranou proti potu až na 48 hodín
  • Darčeková sada dvoch vynikajúcich kozmetických prípravkov Fa Sport pre moderných mužov

Sprchovací gél Fa Sport obnoví vašu vitalitu, osvieži telo i ducha

Vďaka sprchovaciemu gélu Fa Sport Citrus Green Scent Vitalizing Shower gél od známej a obľúbenej značky zažijete doposiaľ nepoznanú starostlivosť o vašu pokožku. Povzbudzujúci sprchovací gél s príjemnou citrusovou vôňou osvieži nielen vašu pokožku, ale aj myseľ pri každom sprchovaní. Vyživujúca receptúra sa postará o regeneráciu pokožky a jej ochranu pred vysúšaním. Sprchovací gél Fa Sport má pH neutrálne k pokožke a vykonané dermatologické testy potvrdili jeho znášanlivosť s pokožkou. Pri jeho pravidelnom používaní bude vaša pleť vyživená a jemne prevoňaná. Doprajte si každý deň novú dávku čerstvej energie s kozmetikou Fa Sport.

Spôsob použitia:
Sprchovací gél Fa Sport naneste na vlhkú pokožku, jemnými krúživými pohybmi vytvorte bohatú, krémovú penu a umyte pokožku celého tela. Potom dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Coco-glucoside, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Parfum, PEG-7 glyceryl cocoate, Glycol distearate, Caprylyl/capryl glucoside, Cocamide MEA, Laureth-10, Sodium hydroxide, Citric acid, Linalool, Limonene, Coumarin, Butylphenyl methylpropional, Sodium benzoate, Sodium salicylate, CI 42090, CI 17200

Dezodorant Fa Sport Citrus Green Scents s komplexom aktívnej sviežosti pre dlhotrvajúcu ochranu

Druhým darčekom, ktorý nájdete v kozmetickej sade Fa Men Sport Active, je dezodorant v spreji. Vďaka nemu si môžete užiť pocit sviežosti aj počas športu. Dezodorant Fa Sport Citrus Green Scents vám poskytne ochranu pred telesným pachom, ktorá vydrží až na 48 hodín. Zvládne to vďaka komplexu aktívnej sviežosti, ktorý bojuje proti baktériám, ktoré majú vznik nepríjemných pachov na svedomí. Jeho zloženie zaisťuje maximálnu šetrnosť, a je tak vhodný aj pre jemnú pokožku. Navyše nezanecháva žiadne biele stopy. Vyskúšajte dezodorant Fa Sport so sviežou vôňou zelených citrusov a zažite pocit čistoty a sviežosti pri športe aj po celý deň.

Spôsob použitia:
Pred použitím sprej pretrepte. Sprej držte kolmo k pokožke a používajte ho asi zo vzdialenosti minimálne 15 cm. Aplikujte krátkymi strekmi do podpazušia.

Zloženie:
Butane, Alcohol denat. (22 % ob.), Propane, Isobutane, Triethyl citrate, Parfum, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-3 caprylate, Butyloctanoic acid, Linalool, Menthyl acetate, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Citronellol

Darčeková kazeta obsahuje:
1× sprchovací gél Fa Sport Citrus Green Scent Vitalizing Shower gel (250 ml)
1× dezodorant v spreji Fa Sport Citrus Green Scent (150 ml)


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FA Men Sport Active Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Men Sport Active. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FA Men Sport Active.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií