Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

FA Men Sport Energy

Zobraziť katalóg
FA Men Sport Energy
5 1 hodnotení
Pánska kozmetická súprava – obsahuje sprchovací gél Energy Boost, dezodorant Energy Boost
Kód:  VBAL347 Produktové číslo:  9000101248043 Stránky výrobcu

FA Men Sport Energy

Darčeková sada Fa Men Sport Energy ponúka mužom skvele namiešanú zostavu dvoch kozmetických darčekov od obľúbenej značky Fa. Popri sprchovom géli pre mužov nájdete ešte antiperspirant s deo ochranou z rovnakej série. Sprchovací gél Fa Men Xtreme Sport Energy Boost 3 v 1 zaistí výživu, regeneráciu a hydratáciu vašej cez deň namáhanej pokožky. Použiť ho môžete na telo, tvár aj na vlasy. Antiperspirant Fa Sport Energy Boost vás bude istiť pri každej vašej aktivite. Má výdrž až na 72 hodín. Pánska vianočná kazeta obsahuje všetko, čo potrebujete pre ešte lepší športový výkon.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady Fa Men Sport Energy

  • Elegantná darčeková kazeta s telovou a kúpeľovou kozmetikou pre mužov
  • Sadu tvorí sprchovací gél a antiperspirant s deo ochranou Fa Men Xtreme
  • Sprchovací gél Fa Men Xtreme Sport Energy Boost 3 v 1 na umývanie tela, tváre i vlasov
  • Výživné zloženie na regeneráciu pokožky a jej ochranu pred vysúšaním
  • Antiperspirant FaSport Energy Boosts deo s ochranou pred potom až na 72 hodín
  • Zloženie s antibakteriálnymi zložkami vhodné aj pre veľmi jemnú pokožku
  • Darčeková vianočná sada dvoch vynikajúcich kozmetických prípravkov Fa pre mužov

Sprchovací gél Fa Men Xtreme Sport Energy Boost 3 v 1 jednoduchý spôsob starostlivosti o mužskú pokožku

Vďaka sprchovaciemu gélu Fa Men Xtreme Sport Energy Boost 3 v 1 od známej značky zažijete doposiaľ nepoznanú starostlivosť o vašu pokožku. Povzbudzujúci sprchovací gél s príjemnou pánskou vôňou guarany a ženšenu osvieži nielen vašu pokožku, ale aj myseľ pri každom sprchovaní. Vyživujúca receptúra sa postará o regeneráciu pokožky a jej ochranu pred vysúšaním. Sprchovací gél Fa Men má pH neutrálne k pokožke a vykonané dermatologické testy potvrdili jeho znášanlivosť s pokožkou. Pri jeho pravidelnom používaní bude vaša pleť vyživená a jemne prevoňaná. Iste vás tiež poteší, že sprchovací gél Fa Men Xtreme Sport Energy Boost je možné použiť aj na každodenné umývanie tváre a vlasov, takže hygiena bude s týmto prípravkom jednoduchá a kompletná.

Typ pleti:
Všetky typy pokožky

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Glycerín, guar hydroxypropyltrimonium chloride, Parfum, Coco-Glucoside, Caprylyl / capryl Glucoside, Propylene glycol, PEG-7 glyceryl cocoate, Tocopherol, hydrogenated palm glycerides citrate, Tetrasodium EDTA, Benzophenone- 4, Sodium hydroxide, Citric acid, Linalool, Limonene, Sodium benzoate, Sodium salicylate, CI 47005, CI 19140, CI 15985, CI 42090

Antiperspirant Fa Men Xtreme Sport Energy Boost s extra dlhou výdržou pre aktívnych športovcov

Užite si neustály pocit sviežosti, a to aj počas športu. Antiperspirant Fa Men Xtreme Sport Energy Boost vám vďaka duo-mikrokapsuliam poskytne naozaj dlhodobú a ultra silnú deo ochranu pred telesným pachom. Jeho ochranné účinky proti poteniu v podpazuší vydržia pôsobiť až 72 hodín. Zloženie antiperspirantu Fa Men Xtreme s antibakteriálnymi zložkami zaisťuje maximálnu šetrnosť, takže je vhodný aj pre veľmi jemnú pokožku. Sprej je vybavený veľmi presnou tryskou, ktorá vám uľahčí aplikáciu. Vyskúšajte antiperspirant Fa Men Xtreme Sport s inovatívnou pánskou vôňou zázvoru a citróna a zažite pocit čistoty a sviežosti pri športe aj po celý deň.

Použitie:
Pred použitím sprej dobre pretrepte. Sprej držte kolmo a aplikujte ho do podpazušia zo vzdialenosti minimálne 15 cm. Aplikujte krátkymi strekmi do podpazušia.

Zloženie:
Butane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, izobután, Etylhexyl palmitate, Izopropyl myristate, Parfum, Disteardimonium hectorite, triethylis citrate, Propylene carbonate, Linalool, Limonene, Hexyl cinnamal, Sodium starch octenylsuccinate, 2-benzylheptanol, Citronellol, Phenoxyethanol, Geraniol, Coumarin , Citral, Amyl cinnamal

Darčeková kazeta pre mužov obsahuje:
1× sprchovací gél Fa Men Xtreme Sport Energy Boost 3 v 1 – telo, tvár, vlasy (250 ml)
1× antiperspirant s deo ochranou Fa Men Xtreme Sport Energy Boost (150 ml)


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FA Men Sport Energy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Men Sport Energy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FA Men Sport Energy.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií