AP+ nový vizuál Protiplnění

Farby na vlasy bazár

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Vyberte si profesionálny rad
Značka
BIOKAP
(1)
Odtieň
Hnedá
(1)
Blond
(1)
Doba trvania
Permanentná
(1)
Umývateľná
(1)
Metóda farbenia
Melír
(1)
Komplexné zafarbenie
(2)
Odfarbenie či zosvetlenie
(1)
Oživenie farby
(1)
Korekcia odrastov alebo šedín
(1)
Vlastnosti a zloženie
Bez amoniaku
(1)
Prírodné zložky či oleje
(1)
Profesionálne
(1)
Forma farby
Gélová
(1)
V spreji
(1)
Objem
50 ml
150 ml
-
Špecifikácia
Profesionálne
(1)
Prírodné
(2)
Typ vlasov
Všetky typy vlasov
(2)
Normálne
(1)
Filtrovať
Hľadáte lacný, ale napriek tomu 100 % funkčný tovar? Ste na správnom mieste. Ušetrite a preskúmajte svet rozbaleného, zánovného alebo použitého tovaru. Všetko prechádza rukami našich špecialistov, takže sa nemusíte báť, že dostanete nefunkčný, nespoľahlivý, poškodený alebo zašpinený výrobok.

Rozbalené – nový tovar v perfektnom stave s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale niekto otvoril pred vami. Prečo? Išlo napríklad o nevhodný darček. Tovar sme opäť starostlivo zabalili do pôvodného obalu a teraz možno čaká práve na vás. V plnej paráde a navyše s cenovkou, ktorá je značne nižšia.

Spoľahlivosť za parádnu cenu – žiadny háčik v tom nehľadajte. Všetko sme dôkladne skontrolovali a s istotou vám ponúkame plnú záruku, teda 24 mesiacov.

Zánovné – plne funkčný tovar, ktorý už utrpel nejaké to drobné škrabnutie spôsobené bežným používaním. Vo väčšine prípadov ho dostanete s kompletným príslušenstvom. Ide o spoľahlivé produkty, ktoré predchádzajúce dobrodružstvo nijako výrazne nepoznamenalo a teraz čakajú na nového majiteľa. Na zánovný tovar vám dáme takmer plnú záruku 21 mesiacov.

Zo všetkých síl sa snažíme zachovať pôvodné balenie a často sa nám to podarí. Prioritou je ale ochrana, a preto niekedy musíme v prípade zánovného tovaru siahnuť po náhradnej škatuli.

Použité – úplne funkčný tovar pripravený na okamžité používanie, čo vám s pokojom garantujeme zárukou na 12 mesiacov. Môže sa stať, že produkt dostanete iba so základným príslušenstvom. Balenie ale vždy obsahuje všetko, čo je potrebné na plnohodnotné použitie výrobku. Sú to bezchybné alebo servisované produkty, ktoré ani napriek viditeľnejšiemu opotrebovaniu nepatria do starého železa.

Tento variant môže mať náhradný obal – ochrana je na prvom mieste. Svoje poslanie ale výrobok plní rovnako, ako by bol úplne nový. Viac informácií o bazárovom tovare tu.

3 položky
5,0
BIOKAP Nutricolor Delicato Spray Touch Up Dark Brown 75 ml
Sprej na odrasty na okamžité zakrytie šedín a odrastov, vydrží do prvého umytia
9,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: VLS700
4,3
HERBATINT Permanentná farba na vlasy blond 7N
Farba na vlasy permanentná, gélová, vlastnosti a zloženie: bez amoniaku, metóda farbenia: komplexné zafarbenie - 7,93 €/100 ml
11,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: KSVL7428
ĽORÉAL PROFESSIONNEL Dialight New 10.21 50 ml
Farba na vlasy – metóda farbenia: melír, komplexné zafarbenie, odfarbenie či zosvetlenie a oživenie farby, iba na profesionálne použitie - 16,58 €/100 ml
8,29 €
Rozbalené
Objednávací kód: KSVL7329

Farby na vlasy bazár

článok5 tipov, ako sa starať o vlasy v zime Verte, že starostlivosť o vlasy v zime je náročnejšia ako v lete. Mráz, sneh a časté zmeny teploty, to všetko sa podpisuje na vzhľade našich vlasov. Preto pre vás máme niekoľko tipov, ako si udržať aj v zime vlasy zdravé a krásne.
Klasická farba na vlasy je chemický výrobok, a preto môže vaša pokožka horšie reagovať. Zamerali na alergiu na farbu na vlasy a spísali niekoľko bodov, ako predísť alergickým reakciám. Zistite, na čo si dať pozor, ako správne vykonať test alergie na farbu na vlasy a aké...
Nie je snáď ženy, ktorá by neriešila, aká farba vlasov jej pristane. V dnešnej dobe nespočetných možností vlasových farieb a dostupnej vlasovej kozmetiky to nie je žiadny problém. Každému však padne niečo iné a odtieň, ktorý je krásny na kamarátke, nemusí sedieť vám....
domáce odfarbenieAko vymyť farbu z vlasov? Zvládnete to aj doma Pokiaľ nie sme spokojné so zvoleným farebným odtieňom našich vlasov, necítime sa dobre a hľadáme najrýchlejší spôsob, ako rýchlo odstrániť nevhodnú farbu z vlasov. Jednou z možností je zájsť ku kaderníčke, ktorá profesionálnym spôsobom farbu odstráni. Ako ale...
Premýšľate o zosvetlení odtieňa svojich vlasov pomocou zosvetľujúcich šampónov? Prezradíme vám, prečo na vaše vlasy šampóny na zosvetlenie nebudú mať efekt, aké prípravky na zosvetlenie používať a čo sú silver šampóny.
Vyskúšala som sprej na odrasty L'oreal Magic Retouch. Tento malý zázrak by mal zakryť šediny aj odrasty, a pomôcť tým preklenúť obdobie medzi návštevami kaderníčky. A ako si poradil s mojimi šedinami, ktoré sa vo vlasoch po farbení znovu objavia už po niekoľkých...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií