Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál MPLA318265

FENJAL Moringa Sada

Zobraziť katalóg
FENJAL Moringa Sada
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Sprchovací krém fenjal Moringa 200ml + Telové mlieko fenjal Moringa 200ml + Regeneračný krém na ruky fenjal Intensive 75ml
Kód:  VBAL649 Produktové číslo:  8594035939401

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FENJAL Moringa Sada

Kozmetická kolekcia FENJAL Moringa Sada je skvelým darčekom pre každú ženu, ktorá sa rada stará o svoju pokožku pomocou veľmi kvalitných prípravkov. Kazeta obsahuje sprchový gél, telové mlieko a krém na ruky. Sprchový gél FENJAL Moringa s objemom 200 ml je obohatený o jedinečný olej zo zázračného stromu moringa, ktorý pokožku vyživuje, hydratuje a jemne čistí. Vďaka vysokému obsahu omega-3 mastných kyselín, vitamínov a antioxidantov je moringový olej jedným z najvýživnejších olejov na svete. Hodvábna textúra dodáva pokožke vláčnosť a zanecháva ju zamatovo hebkú a pružnú. Kvetinovo-ovocná vôňa tuberózy rozmaznáva zmysly a navodzuje príjemný pocit sviežosti. Prípravok neobsahuje žiadne škodlivé látky ako sú parabény, silikóny, syntetické farbivá a minerálne oleje. Je vhodný na všetky typy pokožky.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy pre ženy FENJAL Moringa Sada s moringovým olejom

  • Zmyselný sprchový gél FENJAL Moringa pre dokonale čistú a vyživenú pokožku
  • Vzácny prírodný moringový olej pokožku šetrne čistí a dodáva jej výživu
  • Príjemná kvetinovo-ovocná vôňa tuberózy osviežuje a stimuluje zmysly
  • Telové mlieko FENJAL Moringa so vzácnym moringovým olejom
  • Pokožke dodáva výživu a hydratáciu
  • Zanecháva ju zamatovo hebkú a nádherne voňajúcu delikátnou vôňou tuberózy
  • Regeneračný krém na ruky FENJAL Intensive na suchú a popraskanú pokožku
  • Pokožku chráni a podporuje prirodzenú ochrannú vrstvu kožného mazu
  • Bohaté zloženie obsahuje avokádový olej a bambucké maslo

Telové mlieko FENJAL Moringa pre hodvábne jemnú pokožku

Zmyselné telové mlieko FENJAL Moringa s objemom 200 ml so vzácnym moringovým olejom bohatým na omega-3 mastné kyseliny, vitamíny a antioxidanty sa jemne o pokožku stará, hydratuje ju a vyživuje. Jeho zamatová textúra s ovocno-kvetinovou vôňou tuberózy zanecháva pokožku hodvábne jemnú, hebkú a vláčnu. Prípravok neobsahuje parabény, minerálne oleje a syntetické farbivá a je vhodný na všetky typy pokožky.

Rozmaznávajte svoje ruky s regeneračným krémom FENJAL Intensive

Regeneračný krém na ruky FENJAL Intensive s objemom 75 ml sa intenzívne stará o suchú a namáhanú pokožku rúk a účinne obnovuje jej prirodzenú ochrannú vrstvu. Jeho bohaté zloženie obsahuje jedinečnú kombináciu prírodného avokádového oleja a vyživujúceho bambuckého masla, ktoré pokožku chránia pred negatívnymi vplyvmi prostredia. Krém sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty. Prípravok je bez parafínov, silikónov, parabénov a syntetických farbív a je vhodný na suchú až veľmi suchú pokožku.

Obsah kolekcie:

  • Sprchový gél FENJAL Moringa s objemom 200 ml
  • Telové mlieko FENJAL Moringa s objemom 200 ml
  • Regeneračný krém na ruky FENJAL Intensive s objemom 75 ml

Zloženie sprchového gélu:
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, HYDROGENATED POLYDECENE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, MORINGA OLEIFERA SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TOCOPHEROL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE.

Zloženie telového mlieka:
AQUA, ISOPROPYL PALMITATE, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CYCLOHEXASILOXANE, CYCLOPENTASILOXANE, MORINGA OLEIFERA SEED OIL, PHENOXYETHANOL, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL DISTEARATE, PANTHENOL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, PARFUM, BENZYL ALCOHOL, CARBOMER, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID.

Zloženie krému na ruky:
AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, BETAINE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, PANTHENOL, PERSEA GRATISSIMA OIL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PARFUM, TOCOPHERYL ACETATE, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, ALPHA ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, SODIUM HYDROXIDE.

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FENJAL Moringa Sada Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FENJAL Moringa Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FENJAL Moringa Set.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií