Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET MPLA318265

FOREO UFO – Aktívna maska Matte Maniac, 6 balení

Zobraziť katalóg
FOREO UFO – Aktívna maska Matte Maniac, 6 balení
Pleťová maska , účinok: hydratačný a čistenie, typ pleti: mastná - 3 028,33 €/1 kg
Kód:  FORMA975 Produktové číslo:  F3975

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FOREO UFO – Aktívna maska Matte Maniac, 6 balení Predaj skončil

FOREO UFO – Aktívna maska Matte Maniac, 6 balení

PLEŤOVÁ MASKA MATTE MANIAC NA MASTNÚ PLEŤ

Táto extra čistiaca pleťová maska s aktívnym uhlím odstráni nadbytočný maz a nečistoty z pokožky a dodá vašej pleti svieži a čistý vzhľad. Kombinujte ošetrenie s prístrojom UFO Cryo Therapy s modrým LED svetlom a doprajte si 90-sekundovú pleťovú kúru, ktorá zbaví vašu pleť rozšírených pórov vrátane nedokonalostí a dodá jej dlhotrvajúci zdravý vzhľad.

ČISTÁ A ZDRAVÁ PLEŤ CELÝ DEŇ

Osviežujúca maska so zložkou z aktívneho uhlia odstráni nečistoty a okamžite rozjasní odtieň vašej pleti. Táto extra čistiaca maska bez oleja pomáha podporovať prirodzenú rovnováhu pokožky a zmatňuje vašu tvár, aby bola celý deň čistá a vyzerala zdravo. Koncentrovaná kozmetická formula Matte Maniac funguje exkluzívne s 90-sekundovým ošetrením pomocou zariadenia UFO. 

OBNOVTE SVOJE PÓRY

Maska Matte Maniac, vyrobená z aktívneho uhlia a snežného lotosu, odstraňuje maz a minimalizuje výskyt upchatých pórov. Absorpčné aktívne uhlie jemne odstraňuje všetky toxíny tým, že vyťahuje všetky nečistoty a baktérie na povrch pokožky a efektívne bojuje proti nevzhľadným škvrnám. Snežný lotos vďaka svojím úplne prirodzeným hydratačným vlastnostiam detoxikuje pokožku a minimalizuje viditeľné póry.

ŠETRNÉ OŠETRENIE VAŠEJ PLETI S KÚROU UFO

Kúra UFO začína 30-sekundovým ošetrením pleti modrým LED svetlom a teplom. Na ďalších 30 sekúnd sa pripájajú pulzácie T-Sonic a chlad, ktoré spoločne posilňujú priestupnosť modrého svetla, ktoré účinne bojuje proti nečistotám a zameriava sa na nedokonalosti pleti. Na záver sa pridáva červené LED svetlo redukujúce začervenanie a kryoterapia, ktorá uzatvára póry spoločne s obsahom jedinečnej kórejskej esencie.

INŠPIROVANÉ KÓREJSKOU STAROSTLIVOSŤOU O PLEŤ

Keď ide o najlepšiu starostlivosť o pleť, svet vzhliada ku Kórei – k rodisku listovej masky a epicentru K-Beauty. Preto sme požiadali o pomoc tých najlepších z kórejských expertov v odbore starostlivosti o pleť a na základe našej spolupráce sme vyvinuli aktivované masky UFO. Maska Matte Maniac, ktorá je vyrobená z plyšového, ultrajemného mikrovlákna, bez problémuov kĺže po pleti a odovzdáva jej tie najlepšie ingrediencie, ktoré potrebuje.

KĽÚČOVÉ ZLOŽKY


Aktívne uhlie bojuje proti akné, jemne odstraňuje všetky toxíny a baktérie a zanecháva pokožku úžasne jasnú.

Snežný lotos čistí pokožku a odstraňuje z nej všetky toxíny, vďaka čomu zmenšuje vzhľad pórov a zanecháva pokožku sviežu a žiarivú.

OŠETRENIE MATTE MANIAC

1. Príprava
Pokožku pripraví termoterapia a modré LED svetlo bojujúce proti nečistotám.

2. Očistenie
Po 30 sekundách sa aktivujú pulzácie T-Sonic, zlepšujúce priestup modrého LED svetla, ktoré sa zameriava na nedokonalosti pleti a ich redukciu.

3. Upokojenie
Pridáva sa omladzujúce červené LED svetlo, ktoré podporuje uzdravenie pleti, zatiaľ čo kryoterapia upokojuje pokožku a uzatvára póry. 



Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
6 g (0,01 kg) Hotovo!
Typ pleti
Atopická a ekzematická, Mastná Hotovo!
Typ pleti
Mastná Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Čistenie Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
6 g (0,01 kg) Hotovo!

Špecifikácia

Typ pleti
Atopická a ekzematická, Mastná Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Mastná Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Čistenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FOREO UFO – Aktívna maska Matte Maniac, 6 balení Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO UFO Maska Matte Maniac, balení po 6ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO UFO Matte Maniac Maske, Packung mit 6 St. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO UFO Matte Maniac Maske, Packung mit 6 St. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOREO UFO - Matte Maniac maszk, 6 darab.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií