Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

FOREO UFO Mask Call It a Night

Zobraziť katalóg
FOREO UFO Mask Call It a Night
4,4 5 hodnotení
Pleťová maska – textilná, pre ženy, na tvár, na mastnú, citlivú, normálnu, problematickú, zmiešanú, suchú pleť, hydratačná, rozjasňujúca, vyživujúca, ukľudňujúca, čistiaca, bez parabénov, doba pôsobenia 1,5 min, k aktívnym látkam patrí olivový olej a ženšen, hmotnosť 50 g - 203,60 €/1 kg
Kód:  FOUFO005 Produktové číslo:  F3821 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FOREO UFO Mask Call It a Night

VYŽIVUJÚCA A REVITALIZUJÚCA TVÁROVÁ KÚRA

Táto hlboko vyživujúca tvárová maska vyrobená z bohatého olivového oleja a omladzujúceho ženšenu je dokonalým zakončením každého dňa. Všetko, čo potrebujete, je 90 sekúnd, aby ste si dopriali relaxačnú UFO tvárovú kúru, ktorá zanechá vašu pleť úžasne hladkú a rozprávkovo jemnú.

UKOČÍKUJTE SVOJU POKOŽKU K SPÁNKU

Luxusná receptúra tejto masky sa kombinuje s jedinečným programom UFO, ktorý je navrhnutý tak, aby zabezpečil žiariacu pokožku od večera do rána a premenil 20-minútové ošetrenie na 90-sekundový zážitok! UFO aktivovaná maska Call It a Night obsahuje ženšen a olivový olej, ktoré vyživujú a revitalizujú pokožku a zabezpečia jej regeneráciu cez noc.

90-SEKUNDOVÝ PÔŽITOK

Ošetrenie tvárovou maskou UFO Call It a Night začína 30-sekundovou pulzáciou T-Sonic vyššej frekvencie spolu s termoterapiou a červeným LED svetlom, aby sa esencia dostala pod povrch pokožky. Pulzácie T-Sonic potom prechádzajú na nižšiu frekvenciu s vypnutým červeným svetlom a zablokovanou termoterapiou, aby sa zvýšila cirkulácia krvi a obnovila pružnosť pokožky.

KÓREJSKÁ MASKA BUDÚCNOSTI

Extrémne mäkké mikrovlákno masky Call It a Night zaisťuje dokonalú pokožku od svitania do zotmenia a kombinuje sa s unikátnym aplikáciou riadeným ošetrovacím programom UFO, ktorý je navrhnutý tak, aby vám pomohol relaxovať vo chvíli, keď ste pripravení zaľahnúť a spať.

INŠPIROVANÉ KÓREJSKOU STAROSTLIVOSŤOU O PLEŤ

Keď ide o najlepšiu starostlivosť o pleť, svet vzhliada ku Kórei – k rodisku listovej masky a epicentru K-Beauty. Preto sme požiadali o pomoc najlepších kórejských expertov v odbore starostlivosti o pleť, a spoločne s nimi sme vyvinuli aktivované masky UFO. Maska Call It a Night, ktorá je vyrobená z plyšového, ultrajemného mikrovlákna, bez problému kĺže po pleti a odovzdáva jej tie najlepšie ingrediencie, ktoré potrebuje.

KĽÚČOVÉ INGREDIENCIE


Ženšen pokožku okamžite revitalizuje a odkrýva žiarivú pleť.
 
Olivový olej počas spánku pokožku hĺbkovo vyživuje, takže vaša pleť bude mať po prebudení zdravú farbu.

KÚRA CALL IT A NIGHT

1. PRÍPRAVA A VÝŽIVA

1. PRÍPRAVA A VÝŽIVA
30 s

Termoterapia otvára póry a vpravuje výživné sérum hlboko pod povrch pokožky pomocou pulzovania T-Sonic. Omladzujúce červená LED svetlá stimulujú tvorbu kolagénu.

2. REVITALIZÁCIA 60 s

2. REVITALIZÁCIA
60 s

 

Pulzácie T-Sonic sú redukované na nízku frekvenciu a kombinujú sa s červeným LED svetlom na zlepšenie krvného obehu a obnovenie pružnosti kože pre hladší a žiarivejší vzhľad.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Hmotnosť
50 g (0,05 kg) Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Oblasť použitia
Tvár Hotovo!
Typ
Textilná Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
50 g (0,05 kg) Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Oblasť použitia
Tvár Hotovo!

Typ

Typ
Textilná Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Čistenie Hotovo!
Vlastnosti
Bez parabénov, Vegan, Bez palmového oleja, Bez silikónov, Bez sulfátov Hotovo!

Doba pôsobenia

Doba pôsobenia
1,5 min Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,nemáte špatně nastavenou cenu? Všude na e-shopech je cena 269kč, docela bych si ji u vás objednala, ale rozhodně ne za dvojnásobnou cenu :( díky za odpověď

Dobrý den, nemáte u této masky špatně stanovenou cenu? všude jinde stojí 269 Kč, jen u vás přes tisíc.

Dobrý den, poprosím někoho zasvěceného o infomrace ihleně masek... masky se dokupují k přístorji zvlášť? Jsou jednorázové či se dají použít opakovaně?

Diskusia a poradňa k FOREO UFO Mask Call It a Night
Príslušenstvo pre FOREO UFO Mask Call It a Night Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO UFO/UFO mini Maska Call It a Night, balení po 7ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO UFO Mask Call It a Night. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO UFO Mask Call It a Night. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOREO UFO/UFO mini Maska Call It a Night 7 darabos csomag.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií