Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

FRIEDRICH LEDERWAREN 20097-9

Zobraziť katalóg
FRIEDRICH LEDERWAREN 20097-9
Šperkovnica , materiál: syntetická koža, počet poschodí: 3, počet zásuviek: 6
Kód:  SP6160 Produktové číslo:  4010878170718
FRIEDRICH LEDERWAREN 20097-9 Predaj skončil

FRIEDRICH LEDERWAREN 20097-9

Krásna šperkovnica s jemnou potlačou bude zdobiť dámsku alebo dievčenskú izbu. Na vonkajšom obvode sa usadili roztomilé sovičky, aby pozorne strážili obsah. Šperkovncia je vyrobená zo syntetickej kože. Vnútri nájdete praktické zrkadlo a veľa úložného priestoru pre vaše šperky. V troch podlažiach sa nachádza široký priestor pre cennosti, ktoré budú tiež jasne kategorizované. Kvalitné vyhotovenie a originálny dizajn sú atribúty Friedricha Lederwarena.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantná šperkovnica s veselou potlačou
  • Veľa úložného priestoru pre rôzne šperky
  • Zrkadlo na vnútornej strane veka
  • Vnútri je mäkké polstrovanie
  • Kvalitný materiál

Tri poschodia pre vaše cennosti

Luxusná šperkovnica sa skladá z troch podlaží. Keď je veko otvorené, narazíte na malé zrkadlo. Nižšie je pásik látok pre malé veci. Prvé poschodie tvorí priestor pre prstene. Ďalšie dve podlažia pracujú na princípe vyťahovania. Mäkká vnútorná výplň chráni šperky pred poškodením. Kombinácia tmavých a svetlo ružových farieb má veľmi elegantný vzhľad. Šperkovnica sa uzatvára na patent.

Rozmery:
22 × 15 × 13 cm

Farba:
Svetlo ružová/tmavo ružová

Parametre a špecifikácia

Materiál
Syntetická koža Hotovo!
Počet poschodí
3 Hotovo!
Počet zásuviek
6 Hotovo!
Typ produktu
Šperkovnica Hotovo!

Materiál

Materiál
Syntetická koža Hotovo!

Veľkosť

Počet poschodí
3 Hotovo!
Počet zásuviek
6 Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Šperkovnica Hotovo!

Nemecký výrobca šperkovníc Fridrich Lederwaren je na trhu firmou svetového významu. Každá šperkovnica je vyrobená nielen zo syntetických materiálov, ale aj kvalitnej kože, a vždy vyniká úplne originálnym a luxusným dizajnom prepracovaným až do tých najmenších detailov. Úložný priestor šperkovníc je systematicky rozčlenený tak, aby ho bolo možné maximálne prakticky využiť. Okrem šikovného priestorového riešenia prekvapia šperkovnice značky Friedrich Lederwaren takisto aj nápaditým a veľakrát hravým otváraním. Z nepreberného množstva krásnych boxov na šperky si zaručene vyberie každý!

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FRIEDRICH LEDERWAREN 20097-9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FRIEDRICH LEDERWAREN 20097-9.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií