Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

GARNIER BIO Lemon Grass

Zobraziť katalóg
GARNIER BIO Lemon Grass
4,5 2 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: čisticí gel 150 ml + vyvažující hydratační krém pro normální až smíšenou pleť 50 ml
Kód:  VBAL546 Produktové číslo:  8592807326442 Stránky výrobcu

GARNIER BIO Lemon Grass

Značka Garnier je celosvetovo úspešnou a obľúbenou značkou telové, pleťovej i vlasovej kozmetiky. Darčeková sada Garnier obsahuje intenzívne čistiaci gél a vyvažujúce hydratačný krém Garnier BIO Lemongrass - certifikované prípravky organické starostlivosti o vašu pleť. Umývací gél dokonale hĺbkovo vyčistí pleť a zároveň zamedzí jej vysušeniu. Hydratačný krém poskytne normálnej až zmiešanej pleti optimálnu hydratáciu a zároveň účinne bojuje proti jej nadmernému lesku. Sada produktov BIO Lemongrass vašu pleť hĺbkovo hydratuje a potlačia nadmernú tvorbu kožného mazu. Darčeková sada pre krásny a svieži vzhľad normálnu až zmiešanej pleti.

Kľúčové vlastnosti darčekové sady GARNIER BIO Lemongrass

  • Atraktívne darčeková sada pre ženy s kvalitnou BIO pleťovou kozmetikou GARNIER
  • Čistiaci gél pleť detoxikuje, hĺbkovo čistí a zabraňuje jej vysušovaniu
  • Hydratačný pleťový krém hĺbkovo hydratuje a regeneruje
  • Gél aj krém potláčajú nadmernú tvorbu mazu a zabraňujú lesknutiu pleti
  • Oba prípravky vhodné pre normálnu až zmiešanú pleť
  • Vysoký obsah prírodných účinných látok, príjemná vôňa citrusov a bylín
  • Darčeková sada GARNIER BIO Lemongrass - certifikovaná organická starostlivosť o vašu pleť

GARNIER Bio Lemongrass Detox Gel Wash 150 ml

Čistiaci gél Lemongrass z Bio rady značky Garnier pleť detoxikuje, upokojuje, eliminuje podráždenie, zbaví ju hlboko usadených nečistôt a zároveň predchádza vysušeniu pleti. To všetko s pomocou prírodných zložiek ekologického poľnohospodárstva. Príjemne vonia citrusy a bylinami.

Aktívne látky:
Bio olej z citrónovej trávy - hydratuje pleť a pomáha predchádzať vysušovaniu, detoxikuje
Organická voda z nevädze - osvieži unavenú pleť

Použitie čistiaceho gélu:
Používajte pravidelne ráno aj večer. Na vlhkú pleť naneste malé množstvo gélu a krúživými pohybmi vmasírujte prstami alebo špeciálnym kefkou do pleti. Vyhnite sa oblasti očí, zamedzte kontaktu s očami. Dôkladne opláchnite vodou a osušte.

GARNIER Bio Lemongrass Daily Moisturiser 50 ml

Starajte sa o svoju pleť so silou rastlín, ktorá ju zanechá v dokonalom stave. Bio krém od značky Garnier pleť hydratuje po celý deň, príjemne ju osvieži a vyvažuje mastné zóny. Unikátna receptúra obsahuje organické esenciálne oleje z citrónovej trávy, organickú aloe vera a rastlinný glycerín. Vyživujúci a hydratačný krém Lemongrass je ideálny pre normálnu a zmiešanú pleť.

Aktívne látky:
Bio olej z citrónovej trávy - hydratuje pleť a pomáha predchádzať vysušovaniu, detoxikuje
Aloe vera - pleť regeneruje do hĺbky
Glycerín - hydratačné účinky, poskytuje dlhodobú ochranu pred vysušovaním

Použitie pleťového krému:
Krém nanášajte každé ráno na vyčistenú pleť, jemnými krúživými pohybmi votrite a nechajte vstrebať.

zloženie

Čistiaci gél:
Aqua, Sucrose *, Coco-Betaín, Glycerín, Coco-Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate Xanthan Gum, Cymbopogon Schoenanthus Oil *, Centaurea cyanus Flower Water *, Sodium Chloride, Sodium Cocoyl Glutamate, Arginine, propanediol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Linalool, Eugenol, Limonene, Citral, Parfum / Fragrance

Pleťový krém:
Hordeiu vulgare Stem Water, Aqua / Water, Dicaprylyl Carbonate, Glycerín, Coco-Caprylate / Caprate, Alcohol Denat., Acacia Senegal Gum, Zea Mays Starch / Corn Starch, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Centaurea cyanus Flower Water, Arginine, Helianthus annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Coco-Betaín, propanediol, Carrageenan, Citrid Acid, Xanthan Gum, Tocopherol, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Linalool, Geraniol, Eugenol, Limonene, Citral, Benzyl Alcohol, Parfum / Fragrance

Obsah sady:
GARNIER Bio Lemongrass Detox Gel Wash 150 ml
GARNIER Bio Lemongrass Daily Moisturiser 50 ml

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER BIO Lemon Grass Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER BIO Lemon Grass. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GARNIER BIO citromfű.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií