AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GARNIER Body Oil Beauty Oil-Infused Nourishing Lotion 250 ml

Zobraziť katalóg
GARNIER Body Oil Beauty Oil-Infused Nourishing Lotion 250 ml
5 1 hodnotení
Telové mlieko – účinok: hydratačný, ochranný a zjemňujúci, na suchú pokožku, dámske, netoxické, s prírodnými olejmi, súčasťou je arganový olej, makadamový olej, mandľový olej a ružový olej, objem 250ml - 21,12 €/1 l
Kód:  TM093 Produktové číslo:  3600541510517 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Body Oil Beauty Oil-Infused Nourishing Lotion 250 ml Predaj skončil

GARNIER Body Oil Beauty Oil-Infused Nourishing Lotion 250 ml

Starostlivosť o telo je veľmi dôležitá. Prinášame vám telové mlieko Body Oil Beauty od značky Garnier, vďaka ktorému budete mať pokožku intenzívne vyváženú, viditeľne rozjasnenú a na prvý pohľad jemnejšiu!

Telové mlieko má bohaté vyživujúce zloženie, po aplikácii sa rýchlo vstrebáva a nelepí sa. Dermatologicky testované. Je obohatené o 4 vzácne skrášľujúce oleje: arganový, makadamový, mandľový a olej z ruže. Vaša pokožka bude na prvý pohľad krajšia.

Zloženie:
Voda, Petrolátum, Glycerín, Paraffinum liquidum/mineral oil, cetearyl alcohol, Dimethicone, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Argania spinosa oil/Argania spinosa kernel oil, Caprylyl glycol, Carbomer, CI 14700/red 4, CI 19140/yellow 5, glyceryl Stearate, Maca- Damia ternifolia seed oil, Palmiticacid, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Prunus amygda- lus dulcis oil/sweet almond oil, Rosa rubigi- nosa seed oil, Sodium hydroxide, Stearic acid, Tocopherol, Parfum/fragrance

Parametre a špecifikácia

Objem
250 ml Hotovo!
Typ pleti
Suchá Hotovo!
Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!

Objem

Objem
250 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Suchá Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: GARNIER Garnier body 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Body Oil Beauty Oil-Infused Nourishing Lotion 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Body Oil Beauty Oil-Infused Nourishing Lotion 250 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GARNIER Body Oil Beauty Oil-Infused Nourishing Lotion 250 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií