Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box

Zobraziť katalóg
GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box
5 5 hodnotení
Sada vlasovej kozmetiky – na posilnenie a revitalizáciu vlasov, obohatené o zázvor a med, obsah sady: šampón 400 ml, maska 300 ml
Kód:  KSDS1446 Produktové číslo:  8592807431672 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box Predaj skončil

GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box

Darčeková kozmetická súprava GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box je ideálnym darčekom pre každú ženu. So súpravou ktorá ošetruje vlasovú kozmetiku GARNIER Botanic Therapy Ginger si aj vy môžete užívať silné, lesklé a krásne vlasy. Produkty sú obohatené o zázvorový extrakt a med. Dodajú vlasom potrebné živiny, hydratáciu a posilňujú vlasové vlákno. Nevšedná vôňa štipľavého zázvoru vás navyše bude sprevádzať po celý deň a úplne vás očarí. V sade Botanic Therapy nájdete šampón a masku na vlasy. Produkty sú 100 % vegánske, neobsahujú ingrediencie živočíšneho pôvodu, nie sú testované na zvieratách. Darčeková súprava je vhodná ako darček. Na škatuľke je natlačený štítok, kam môžete napísať meno obdarovaného aj meno darcu. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box

  • Darčeková súprava obsahuje šampón a masku na vlasy z rady GARNIER Botanic Therapy Ginger
  • Produkty dodávajú vlasom silu a lesk
  • Súprava GARNIER Botanic Therapy Ginger vlasy rozjasní, oživí a obnoví
  • Organický zázvor a med vlasy intenzívne hydratujú a regenerujú po celej dĺžke
  • Zloženie je z 98 % prírodného pôvodu
  • 100% vegan – neobsahuje ingrediencie živočíšneho pôvodu, netestované na zvieratách
  • Súprava je vhodná ako darček

Šampón GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery 400 ml

Povzbuďte svoje vlasy revitalizačným šampónom Garnier Botanic Therapy s organickým zázvorom a medom. Bohaté zloženie, ktoré je z 98 % prírodného pôvodu, vlasy intenzívne hydratuje a regeneruje po celej dĺžke. Šampón navracia vlasom prirodzene zdravý vzhľad a zanecháva ich hodvábne hebké. Užívajte si zdravé vlasy plné života s šampónom Garnier Botanic Therapy Ginger Recovery.

Maska GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery 300 ml

Užite si starostlivosť o svoje vlasy s revitalizačnou maskou Garnier Botanic Therapy s organickým zázvorom a medom. Maska vlasy intenzívne hydratuje a regeneruje po celej dĺžke. Maska Botanic Therapy Ginger vlasy rozjasní, oživí a obnoví.  Navracia vlasom prirodzene zdravý vzhľad a zanecháva ich hodvábne hebké a voňavé. 

Zloženie

Zloženie šampónu:
Aqua, Laureth Sulfát sodný, Coco-Betaine, Glycerín, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Zingiber Officinale Root Extract / Ginger Root Extract, Mel/Honey, PPG-5-Ceteth-20, Peg-55 Propylene Glycol Oleate, Dikapryléter, Sorbitol, chlorid sodný, hydroxid sodný, propylénglykol, hydroxypropyl-guarhydroxypropyltrimoniumchlorid, kyselina citrónová, oleylalkohol, polyquaternium-7, tokoferol, kyselina sorbová, benzoan sodný, Ci 14700 / červená 4, karamel, Eugenol, Coumarin, Limonene, Parfum.

Zloženie masky:
Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Glycerín, Isopropyl Myristate, Stearamidopropyl Dimethyl-amine, Glycine Soja Oil / Soybean Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Zingiber Officinale Root Extract / Ginger Root Extract, Helianthus annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Mel/Honey, Royal Jelly, Sorbitol, Coco-caprylate / caprate, Propylene Glycol, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chlorid, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Tartaric Acid, Cetyl Esters, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Salicilyc Acid, Caramel, Eugenol, Coumarin, Limonene, Parfum / Fragrance (F. i. l. C241497 / 1).

Parametre a špecifikácia

Určenie
Dámske Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií